Ευχαριστώ πολύ,
Η αλήθεια είναι έτι δεν πολύ βιάστηκα (κανέ μήνα το παιδεύω) αλλά όταν έβαλα την "μούρη" και είδα τον χαμό, ήταν ήδη βαμένο
και δεν μου πήγαινε η καρδία να το χαλάσω.
Αλήθεια η κόλα πώς βγαίνει από τα φανάρια αν κολλήσει στο διαφανές μέρος τού;
Αντώνης
Πολύ καλή η προσπάθεια φίλε μου... και πολλά υποσχόμενη... 
Θα σου έλεγα μόνο να προσπαθήσεις να αντισταθείς στην ροπή (όλων μας) να δούμε το μοντέλο τελειωμένο με συνέπεια κάποιες αναμενόμενες βιασύνες...
Με αυτό σαν γνώμονα, θα έχεις χρόνο για περισσότερες δοκιμαστικές εφαρμογές και πιο προσεγμένη συναρμολόγηση...
Το μοντέλακι είναι πολύ καλό και αν συνεχίσεις έτσι τα επόμενα θα είναι άριστα... Συγχαρητήρια... 
Καταρχήν η προσπάθεια είναι πολλά υποσχόμενη. Σίγουρα δεν είναι το πρώτο σου μοντέλο. Το βάψιμο μου φαίνεται μια χαρά! Το ίδιο και το εσωτερικό.
Tί κόλλα έβαλες στα φανάρια???
Αν έβαλες απλή μοντελισμού έχασες...
Το ίδιο και με την κυανοακρυλική.
Για να διορθωθεί θέλει τρίψιμο με λεπτό βρεγμένο ντουκόχαρτο (διαδοχικά 1000, 2000,3000... ) ή με χονδρή αλοιφή Tamiya και μετά μπάνιο σε παρκετίνη. Ανάλογα με το πάχος της κόλλας.
Ξυλόκολα με πινέλο βάζουμε αραιωμένη με λίγο νερό. Τη βάζουμε με φειδώ στις άκρες του φαναριού και όταν στεγνώσει δημιουργεί πολύ λεπτό αδιόρατο φιλμ.
Σε περίπτωση που δείς στίγματα κόλλας στο διάφανο ενώ είναι υγρή ακόμα, τότε καθαρίζεις με βρεγμένο πινέλο ή υγρή μπατονέτα.