Σε γενικές γραμμές το κιτ είχε την καλύτερη εφαρμογή από τα όσα έχω φτιάξει μέχρι τώρα, πιθανόν γιατί ήξερα και τι πρέπει να προσέξω για να κάτσει καλύτερα.
Ανεβάζω φωτογραφίες του τι μετατροπές θα γίνουν, αλλά έχω τονίσει και τα σημεία που θέλει δουλειά ένα F-18 Super Hornet Italeri για να γίνει της προκοπής.
Με κόκκινο κύκλο είναι τονισμένες οι μετατροπές, με μπλε γραμμή τα στοκοτριψίματα-κενά και με κίτρινο οι πιθανές μετατροπές...

Ρύγχος.
Στο πάνω μέρος δεν θα μπει η κεραία ECM (τετράγωνο χαρακτηριστικό εξόγκωμα) που έτσι κι αλλιώς δεν την δίνει η Ιταλέρι και την έφτιαχνα μόνος μου. Επίσης πρέπει να φτιαχτούν οι γραμμές και οι ενώσεις. Στο κάτω μέρος βλέπετε ήδη κομμένη τη μπάρα για τον καταπέλτη από το σκέλος και τις ενώσεις που θέλουν δουλειά. Σκέφτομουνα να βγάλω και την κεραία το συστήματος προσγείωσης, μιας και δεν θα κάνει προσαπονηώσεις το αεροσκάφος, αλλά μπορεί και να την αφήσω.

ʼτρακτος και lerx
Θα αφαιρεθούν τα αερόφρενα στα lerx με στοκάρισμα των γραμμών, θα φτιαχτούν οι ενώσεις στην ράχη, τη βάση της πτέρυγας, τις εισαγωγές και στο πίσω μέρος της ατράκτου, εκεί που ενώνεται το πλαϊνό κομμάτι των εισαγωγών με το υπόλοιπο αεροσκάφος και κάνει το χαρακτηριστικό σκαλοπάτι. Επίσης πρέπει να εξαφανιστεί η ένωση του κάτω κομματιού του lerx με το χείλος και να χαραχτούν οι γραμμές των πάνελ.

Πτέρυγες
Πρέπει να καλυφθούν οι γραμμές του πρώην αναδιπλούμενου ακροπτερυγίου, μιας και αποφάσισα να το κάνω με μη αναδιπλούμενα, και να μετατραπεί το καρούμπαλο του μηχανισμού σε κεραία, στοκάροντας το. Στο κάτω μέρος μπορεί να το αφαιρέσω τελείως το καρούμπαλο. Επίσης βλέπεται την μετατροπή που έκανα στους πυλώνες. Κάθε πτέρυγα θα έχει τέσσερις πυλώνες, δύο κανονικούς, έναν δίπλα από το σημείο που δίπλωνε η πτέρυγα και ο οποίος προέκυψε από κόψιμο των κανονικών και άλλον ένα πυλώνα στη μέση του ακροπτερυγίου, ο οποίος ουσιαστικά είναι ο κανονικός τρίτος πυλώνας κομμένος για να χωράει στο πλάτος του ακροπτερυγίου.

Σχόλια, βρισιές και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα...