0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι δουλευης με γυαλοχαρτα και οχι με ντουκοχαρτα νερου ; υπαρχουν απο 150 εως 3500 βαθμους και δεν αφηνουν τοσο εντονα σημαδια.
Σειρά απορώ με την υπομονή σουΠολλά μπράβο
Νίκο πολύ όμορφο και αυτό το πετούμενο..!!!!Spoiler (hover to show)Σόρρυ όμως ρε φίλε που το χαλάω..αλλά ο συγκυβερνήτης έχει callsign VESPA????????????
Ωραιο σε γενικες γραμμες ,αν και η σουπερ σφηκα εμενα δε μ'αρεσει γενικοτερα,ξερω σκασιλα σου Μονη ενσταση στις θυριδες....το παρα....μπιπ με το κοκκινο,μονο το χειλος επρεπε και οχι το εσωτερικο.
Ωραιες και οι λεπτομερειες,να υποθεσω οτι θα δουμε κι απο τα χερακια σου σε κανα επομενο κατι τις;Μπα ε! :lol:Αξιζει ομως ενα ανοιγμενο για μελετα το
Ματ βερνικι;Οχι σατινε;
Και βγαλε και μια και το καθετο να γουσταρουμε ΤζολλυΚαλα τελειωματα και καλα ξεκινηματα το επομενο
Τι είναι αυτό : : : Που είναι οι φθορές : : : Α δεν μας τα λες καλά μου φαίνεται Ρίξε μπίχλα να αναδειχθεί και να γουστάρουμε Καλά τελειώματα
ΛΕΡΩΣΕ ΛΕΡΩΣΕ.....
Τοποθετήθηκαν τα όπλα, εκτός από τους δύο ΑΙΜ120, για τους οποίους πρέπει να βάψω μεταλλικούς τους δακτυλίους συγκράτησης. Οι Harm είναι Italeri όπως και οι ΑΙΜ9. Τα σήματα είναι από F-16 Italeri για τους ΑΙΜ-9 και από F-16 Tamiya για τους Harm. Στους ΑΙΜ9 δεν έβαψα τα μεταλλικά γιατί θα πέσει ματ βερνίκι, μετά το βερνίκι θα βαφτούν κι αυτά...
Τελείωσαν τα όπλα, έγινε πλυσιματάκι όπως και στις φωλιές και πάμε για ματ βερνίκι. Μένει η καλύπτρα, οι εξαγωγές και γενικά ό,τι είναι μεταλλικό και τα φώτα...
Μου αρεσει αυτο που βλέπω κανε καποια πραγματα που γραφουν τα παιδιά.Απλά δες λίγο αν μπορεις να βαψεις με ασημί πισω στα φτερά απο AIM -9 τα μικρα τετραγωνα που εχουν στις κορυφές.
Καλά το πας Μια ερώτηση μόνο έχω. Τα ακροφύσια των κινητήρων θα τα βάψεις στο τέλος : Σε βολεύουν έτσι :