Όλα λοιπόν φίλοι μας ξεκίνησαν από τον Δημητράκη (dtg) κάπως έτσι...........
http://www.modelclub.gr/f...ex.php/topic,13763.0.html Επειδή όμως κι εμένα 'παίζει' το μάτι μου, κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αισθανόταν πολύ μόνος. Αποκλείεται να βόλευε δυο τέτοια γκομενάκια μόνος του. Μια κοκκινομάλλα και μία πατινέ ξανθιά δεν είναι ντουέτο που να μπορεί να το αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος μόνος του, όσο κι αν θα ήθελε.......
Βρήκα λοιπόν ευκαιρία να προσφέρω κι εγώ μία χείρα (ΟΧΙ ΧΗΡΑ) βοηθείας, άλλο που δεν ήθελα δηλαδή.......
Έτσι λοιπόν μ' αυτά και μ' αυτά και μετά από λίγη σκέψη, ένα εκπληκτικό ντουέτο δημιουργήθηκε.
Όχι....δεν είμαστε αυτοί.........
&feature=related
Ούτε αυτοί........
Ούτε αυτοί.......
&feature=related
Ούτε αυτοι......
&feature=related
Ούτε καν αυτοί.......
Είμαστε οι nick2 και dtg........καί μπράβο μας δηλαδή
Κι άντε καλά.........εμάς λίγο πολύ μας ξέρετε...και πολύ που σας νοιάζει δηλαδή..... Τα δύο γκομενάκια όμως ποια είναι............
Ψάχνουμε όπως είπαμε και πιο πάνω μια πατινέ ξανθιά και μια κοκκινομάλλα........
Αποκλείεται .........
Αυτές είναι σήμερα στην σωστή ηλικία αλλά..........
&feature=related
Εγώ επέμενα να ασχοληθούμε με αυτές ........
αλλά ο Δημήτρης ήταν αντίθετος.
-Σε παρακαλώ Δημήτρη μου. Η Όλγα και η φίλη της είναι ότι πρέπει.
-Όχι.
-Μα Δημήτρη......
-Είπα όχι.
-Μα ποιες μπορεί να είναι καλύτερες από αυτές ?
-Πολλές μπορεί να είναι καλύτερες από αυτές, εγώ όμως έχω υποχρεώσεις απέναντι στα μέλη.
-Μα τι είναι αυτά που λες Δημήτρη μου ?
-Αφού δεν καταλαβαίνεις, να σου εξηγήσω μήπως και βάλεις μυαλό.
-ʼντε λοιπόν. Για πες μου να καταλάβω...........
- Όταν πήρα το Ρ-38, έψαξα στο δίκτυο -ως καλός και συνεπής μοντελιστής- μήπως βρω κάποιο καλύτερο καμουφλάζ από το μονότονο Olive Drab της USAF. Οποία έκπληξη όταν έπεσα πάνω σε αυτές τις κουκλίτσες. Η καρδιά μου σκίρτησε και αποφάσισα ότι έπρεπε να τις αποκτήσω ... Και τις τέσσερις; Θα τις κατάφερνα και τις τέσσερις αλλά τελικά αποδείχτηκε μάλλον ακριβή υπόθεση. Οπότε αποφάσισα ότι θα κατακτούσα την 2η, την μις G.I. VIRGIN. Αυτή με εξίταρε πιο πολύ από τις τέσσερις ...
Αντέγραψα την εικόνα την επεξεργάστηκα στο Photostudio και τη φύλαξα ως κόρη οφθαλμού, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα (σύζυγος, παιδιά κλπ), την έκρυψα στα βάθη του σκληρού δίσκου και σκέφτηκα ότι αυτή θα τη μοιραστώ με τους φίλους μου συμμοντελιστές-συμφορουμίτες ...
Πόση να ήταν άραγε η απογοήτευσή μου όταν αντιλήφθηκα ότι οι παρακάτω κουκλίτσες δεν υπήρξαν στη πραγματικότητα ποτέ, αλλά ήταν απλά ένα σύνολο από pixels που κάποιος ευφάνταστος gamer είχε φτιάξει για να παίζει στο δίκτυο.

Πιστεύοντας ότι οι συμφορουμίτες δε θα μου το συγχωρούσαν ποτέ να μοιραστώ μαζί τους μια ψηφιακή κουκλίτσα, άρχισα το ψάξιμο για τις πραγματικές. Και βρήκα αυτές, που στην εποχή τους σίγουρα είχαν κάψει καρδιές:

Κατάλαβες λοιπόν γιατί δεν προτιμάω καμιά από αυτές που προτείνεις ?
-Βρε Δημήτρη
-Ακόμα επιμένεις λοιπόν
-Τότε θα σου δείξω τις δύο καλύτερες και τότε θα καταλάβεις.
-Ορίστε λοιπόν. Μία για τον καθένα μας
Beautiful lass........
και lazy lady........
-Κατάλαβες τώρα Νικολάκη
-Τι λες ρε Δημήτρη. Αυτές είναι σούπερ εργαλεία. Πάνω κι από Τζούλια μιλάμε. Αυτές θέλουνε τα αυτοκίνητά τους,τα κότερα,τις βίλες τους......Πού πάμε εμείς ρε Δημητράκη ?
-Πώς φαίνεται πως είσαι Αθηναίος ρε Νικολάκη......Είσαι και πρωτευουσιάνος τρομάρα σου.Δεν μιλάμε γιά αυτοκίνητα καί κότερα βρε. Εδώ μιλάμε γιά αεροπλάνα.......
- Αεροπλάνα ? Τί αεροπλάνα ?
Τα αεροπλάνα αγόρι μου......P38J