Αποστολέας Θέμα: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 4827 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Απ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 06, 2010, 09:34:36 πμ »
Ναι, μάλλον δεν σου γράφουν γιατί κάνεις πολύ ωραία διοράματα και σε φθονούν  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Λοιπόν, για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά και για να σου αποδείξω πόσο άδικο και λάθος έχεις, εγώ θα σου απαντήσω με ένα άλλο ερώτημα. Έχεις όπως βλέπω γύρω στις διακόσιες πενήντα κάτι δημοσιεύσεις μέσα στο φόρουμ. Από αυτές άντε το ένα δέκατο να είναι δημοσιεύσεις-απαντήσεις-σχόλια σε θέματα άλλων μελών του φόρουμ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κι εσύ δεν γουστάρεις κάποιους και τις κατασκευές τους; Προφανώς όχι. Οπότε όπως λες κι εσύ ο ίδιος "... πιστεύω ότι είναι χώρος συζήτησης και όχι μονολόγου" μήπως πρέπει να το "επεξεργαστείς" λίγο ακόμα το θέμα πριν αρχίσεις να θίγεσαι και να συζητάς περί αποχώρησης-διαγραφής σου;

Φιλικά πάντα,
Νίκος.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 06, 2010, 10:20:53 πμ »
Ναι, μάλλον δεν σου γράφουν γιατί κάνεις πολύ ωραία διοράματα και σε φθονούν  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Λοιπόν, για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά και για να σου αποδείξω πόσο άδικο και λάθος έχεις, εγώ θα σου απαντήσω με ένα άλλο ερώτημα. Έχεις όπως βλέπω γύρω στις διακόσιες πενήντα κάτι δημοσιεύσεις μέσα στο φόρουμ. Από αυτές άντε το ένα δέκατο να είναι δημοσιεύσεις-απαντήσεις-σχόλια σε θέματα άλλων μελών του φόρουμ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κι εσύ δεν γουστάρεις κάποιους και τις κατασκευές τους; Προφανώς όχι. Οπότε όπως λες κι εσύ ο ίδιος "... πιστεύω ότι είναι χώρος συζήτησης και όχι μονολόγου" μήπως πρέπει να το "επεξεργαστείς" λίγο ακόμα το θέμα πριν αρχίσεις να θίγεσαι και να συζητάς περί αποχώρησης-διαγραφής σου;

Φιλικά πάντα,
Νίκος.

Όσο και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, οι απαντήσεις που λαμβάνουμε στη παρουσίαση της εκάστοτε δουλειάς - ας είναι και μόνο emoticons - λειτουργεί ενθαρρυντικά και ωθεί στην βελτίωση του καθένα μας.

Ο nino, με όλη την ειλικρίνεια που τον διακατέχει, σου απάντησε βάζοντας κάποια πράγματα στη σωστή διάσταση.

Κοιτάζοντας τις δημοσιεύσεις σου, το 90% αφορά δικά σου θέματα και το υπόλοιπο αφορά δουλειές άλλων.

Φυσικά δεν σε κακίζω, φυσικά και χαζεύεις δουλειές άλλων, αλλά ίσως δεν αισθάνθηκες την ανάγκη να πεις δυό κουβέντες και εσύ σε άλλους...

ΟΜΩΣ, επειδή παρακολουθώ τις δουλειές σου, ξέρω ότι όποτε ζήτησες βοήθεια ή γνώμη, τις είχες.
Επειδή  είσαι ένας συμπαθέστατος νεαρός και συνεχώς βελτιούμενος μοντελιστής συνέχισε έτσι, χωρίς να επηρεάζεσαι με δούνε και λαβείν...

Αποσυνδεδεμένος Ανθιμος Γκ.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 06, 2010, 11:39:27 πμ »
κατ'' αρχήν σας ευχαριστώ όλους γιατί μου δείχνετε με τον πιο φιλικό τρόπο ότι απλώς παρεξήγησα την αποχή σας

επι την ευκαιρία άν μπορείς πές μας που μπορούμε να βρούμε τις φιγούρες που χρησιμοποιείς στα διοραματά σου και αν έχεις χρόνο δείξε μας πως τις μετατρέπεις,σε ευχαριστώ.
Φίλε nouihl το καλό με τη θεματολογία που έχω επιλέξει είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε φιγούρα έχω στο στοκ καθώς ούτως ή άλλως οι φιγούρες πολιτών είναι λίγο σπάνιες. Συνήθως ξυρίζω τις φιγούρες ώστε να εξαφανιστούν τυχών εξαρτήσεις ή ακόμα και τσέπες και μπορεί να χρησιμοποιήσω κομμάτια από δυο και τρείς φιγούρες. Ύστερα τις ντύνω με τσιγαρόχαρτο, λευκοπλάστη, χαρτοταινία ή ότι άλλο με βολέψει τη δεδομένη στιγμή.
Απ'' ότι κατάλαβες δεν έχω κάποια ιδιαίτερη τεχνική οπότε μάλλον δε σε βοήθησα

α και κάτι ακόμη ως υστερόγραφο θέλω βοήθεια σε αυτό που θέλω να δημιουργήσω την νατοική βάση που δεν ολοκληρώθηκε στην πεντέλη ,ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαρίστως να βοηθήσω όπου μπορώ
ÁÍ Ï ÄÏÕÑÅÉÏÓ ÉÐÐÏÓ ÇÔÁÍ ÓÔÇÍ 1:35 ÈÁ ÅÉ×ÁÌÅ ÐÁÑÅÉ Ô’ ÁÑ×..ÉÁ ÌÁÓ!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:04:25 μμ »
Δηλαδή όλα οκ; Τα καταφέραμε;   :mrgreen:

Αντε βρε συ ʼνθιμε γιατί είναι κρίμα να χαλιώμαστε και για αυτά.... Καλή συνέχεια φίλε!

Αποσυνδεδεμένος Ανθιμος Γκ.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:01:54 μμ »
Πρέπει λοιπόν να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και κατ'' αρχήν να ζητήσω συγνώμη απ' αυτούς που παρεξηγήθηκαν από αυτό το ποστ!
Πολύ απλά σας ξαναλέω ότι δεν ψαρεύω σχόλια και σίγουρα δεν άνοιξα το ποστ επειδή τσατίστηκα με κάποιον.
Απλά είδαν πολλά τα μάτια μου μέσα στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό και ήθελα να μάθω μήπως ενόχλησα κάποιον.
Είμαι πάντα ανοιχτός και σε καλά και σε άσχημα σχόλια και δε θυμάμαι να πήγα κόντρα σε κάποιο αρνητικό σχόλιο.
Τέλος πάντων μακακία μου που άνοιξα αυτό το ποστ - πεδίο μάχης και ζητάω ξανά συγνώμη!
 ::keep_mod::
ÁÍ Ï ÄÏÕÑÅÉÏÓ ÉÐÐÏÓ ÇÔÁÍ ÓÔÇÍ 1:35 ÈÁ ÅÉ×ÁÌÅ ÐÁÑÅÉ Ô’ ÁÑ×..ÉÁ ÌÁÓ!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Prodromos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 06, 2010, 02:34:45 μμ »
No problem file ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Oti kanis stin zoi sou pandote na to kanis epidi se aresi h yia ton eaftosou kai meta yia tous allous yiro sou.

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 06, 2010, 02:42:23 μμ »
Φιλε Ανθημε χαλαρωσε....ολοι βλεπουνε τα διοραματα σου που ειναι απλες καθημερινες σκηνες και ειναι δυσκολο να σου γραψουν κατι ***το χαλαρωσε οχι με ειρωνικο χαρακτιρα ετσι.

Μιχαλης ::salut::
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 06, 2010, 02:58:28 μμ »
Πρέπει λοιπόν να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και κατ'' αρχήν να ζητήσω συγνώμη απ' αυτούς που παρεξηγήθηκαν από αυτό το ποστ!
Πολύ απλά σας ξαναλέω ότι δεν ψαρεύω σχόλια και σίγουρα δεν άνοιξα το ποστ επειδή τσατίστηκα με κάποιον.
Απλά είδαν πολλά τα μάτια μου μέσα στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό και ήθελα να μάθω μήπως ενόχλησα κάποιον.
Είμαι πάντα ανοιχτός και σε καλά και σε άσχημα σχόλια και δε θυμάμαι να πήγα κόντρα σε κάποιο αρνητικό σχόλιο.
Τέλος πάντων μακακία μου που άνοιξα αυτό το ποστ - πεδίο μάχης και ζητάω ξανά συγνώμη!
 ::keep_mod::
Θα με συγχωρήσεις που επανέρχομαι για να "στην πω" αλλά και πάλι πιστεύω από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς, ότι εξακολουθείς να βλέπεις κάποια πράγματα λάθος.
Φυσικά και δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκε κανείς από το ποστ σου. Σε ένα φόρουμ σαν αυτό, πρώτα από όλα ανταλλάσουμε συνεχώς απόψεις προσπαθώντας να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον σαν "αντίπαλο" και σίγουρα μόνο σε "πεδίο μάχης" δεν βρισκόμαστε. Μια παρέα φίλων είμαστε με την ίδια τρέλλα. Όποιος βλέπει τα πράγματα αντίθετα, όποιος δεν αντέχει τα σχόλια των άλλων (είτε καλά, είτε κακά, είτε "πειρακτικά" και χιουμορίστικα) τότε μάλλον αυτός έχει το πρόβλημα και μάλλον έχει διαλέξει λάθος μέρος. Εκθέτοντας την δουλειά μας κι εφόσον πάντα έχουμε δώσει στον άλλον να καταλάβει για ποιους προσωπικούς λόγους μοντελίζουμε τότε είμαστε όλοι μας ανοιχτοί σε οποιουδήποτε χαρακτήρα σχόλιο. Από κει και πέρα το οποιοδήποτε σχόλιο και αν έλθει, έχει καλώς. Ακόμα και το να μην έρθει όμως, γιατί σε κάνει να σκας; Εσύ πρώτα από όλα να απολαμβάνεις ότι κάνεις και .... περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα. Πιστεύω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 06, 2010, 05:12:25 μμ »
Λοιπόν, ας δούμε το θέμα πρακτικά και υποκειμενικά  :roll:

Τα ακόλουθα θέματα δεν μου λένε απολύτως τίποτα:
  • Διοράματα
  • ʼρματα Μάχης με ή χωρίς Διοράματα
  • Φιγούρες με ή χωρίς Διοράματα
  • Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες
Το λέω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που 39 χρόνια τώρα προσπαθώ να εξηγήσω στον πατέρα μου (επαγγελματία φωτογράφος) ότι οι εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίες επίσης δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Απλώς δεν εξιτάρουν τις αισθήσεις μου.

Τι μου μιλάει;
  • Αεροπλάνα
ΜΟΝΟ!

ʼρα σχεδόν ΠΟΤΕ δεν έχω γράψει σε κανέναν από εκείνους που ασχολούνται με τα πιο πάνω θέματα, δηλαδή στο 70% (??) του club. Αυτό τι σημαίνει για αυτούς? Απολύτως τίποτα!!!
Από την άλλη, δεν θα μπορούσα ποτέ να μην σχολιάσω την εκπληκτική κατασκευή του Bismark που κάνει ένας συνάδελφος σε μία τρελή κλίμακα, γιατί αποτελεί ιδέα, υλοποίηση και προσπάθεια πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΗ!
Είναι όμως η εξαίρεση, γιατί σίγουρα ελάχιστοι εδώ μέσα βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο και σίγουρα όχι εγώ.
Όπως  λοιπόν κάποιος πιο πριν σχολίασε, όλα είναι θέμα ισορροπίας. Και η ισορροπία δημιουργείται μόνη της, τουλάχιστον σε ένα χώρο όπως αυτό το forum που όλοι αγαπάμε.

Καλή συνέχεια σε όλους μας λοιπόν, με τα όσο καλά ή κακά μοντέλα φτιάχνουμε. Και στις δύο περιπτώσεις ή ευχαρίστηση είναι δεδομένη.

Και ένα καλό: Τώρα με το ΔΝΤ θα ξεστοκάρουμε επιτέλους ότι δεν έχουμε φτιάξει είκοσι χρόνια τώρα, γιατί να αγοράζουμε νέα, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ!!!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλικά,
Διονύσης

Tags: