Λοιπόν, ας δούμε το θέμα πρακτικά και υποκειμενικά

Τα ακόλουθα θέματα δεν μου λένε απολύτως τίποτα:
- Διοράματα
- ʼρματα Μάχης με ή χωρίς Διοράματα
- Φιγούρες με ή χωρίς Διοράματα
- Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες
Το λέω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που 39 χρόνια τώρα προσπαθώ να εξηγήσω στον πατέρα μου (επαγγελματία φωτογράφος) ότι οι εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίες επίσης δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Απλώς δεν εξιτάρουν τις αισθήσεις μου.
Τι μου μιλάει;
ΜΟΝΟ!
ʼρα σχεδόν ΠΟΤΕ δεν έχω γράψει σε κανέναν από εκείνους που ασχολούνται με τα πιο πάνω θέματα, δηλαδή στο 70% (??) του club. Αυτό τι σημαίνει για αυτούς? Απολύτως τίποτα!!!
Από την άλλη, δεν θα μπορούσα ποτέ να μην σχολιάσω την εκπληκτική κατασκευή του Bismark που κάνει ένας συνάδελφος σε μία τρελή κλίμακα, γιατί αποτελεί ιδέα, υλοποίηση και προσπάθεια πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΗ!
Είναι όμως η εξαίρεση, γιατί σίγουρα ελάχιστοι εδώ μέσα βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο και σίγουρα όχι εγώ.
Όπως λοιπόν κάποιος πιο πριν σχολίασε, όλα είναι θέμα ισορροπίας. Και η ισορροπία δημιουργείται μόνη της, τουλάχιστον σε ένα χώρο όπως αυτό το forum που όλοι αγαπάμε.
Καλή συνέχεια σε όλους μας λοιπόν, με τα όσο καλά ή κακά μοντέλα φτιάχνουμε. Και στις δύο περιπτώσεις ή ευχαρίστηση είναι δεδομένη.
Και ένα καλό: Τώρα με το ΔΝΤ θα ξεστοκάρουμε επιτέλους ότι δεν έχουμε φτιάξει είκοσι χρόνια τώρα, γιατί να αγοράζουμε νέα, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ!!!