Αποστολέας Θέμα: F-86E SABRE ''EL DIABLO'' Academy 1/72  (Αναγνώστηκε 1409 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
F-86E SABRE ''EL DIABLO'' Academy 1/72
« στις: Μαΐου 08, 2010, 08:10:32 μμ »
Γεία σας φίλοι μου και πάλι!!!

Είχα αγοράσει πριν απο κανένα 3μηνο αυτό το κιτ

με σκοπό να το ''μεταμορφώσω'' σε ένα απο τα πιο όμορφα θέματα της vintage εποχής της ΠΑ.Αυτά του ακροβατικού σμήνους ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ.Διαβάζοντας όμως εδώ απογοητέυτικα καθώς απότι φαίνεται θέλει πααααρα πολύ δουλειά για να γίνει λόγω του Ε(Μ).'Ετσι λοιπόν αποφάσισα να το φτιάξω όπως έχει (ούτως ή άλλως πρόκειται για ένα θρυλικό αφος του εσγου αργότερα σγου Charles D 'Chuck' Owens).Το συγκεκριμένο επιχειρούσε το 1952 απο την 4η πτέρυγα αναχαιτήσεως στην Κορέα και είχε αρκετές καταρρίψεις των MiG-15.Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ βέβαια δεν τη ξεχνώ καθώς ένας φίλος απο εδώ μου πρότεινε να προμηθευτώ το F-86F.
Η δουλειά μου λοιπόν εως τώρα

αυτά προς το παρόν φίλοι μου τα λέμε  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος FOX-3

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
Απ: F-86E SABRE ''EL DIABLO'' Academy 1/72
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 08, 2010, 09:59:20 μμ »
αντε να δουμε και το υπολοιπο μια χαρα μεχρι  εδω

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 09, 2010, 01:20:27 μμ »
Γειά σας και πάλι φίλοι μου.Το έργο συνεχίστηκε και σήμερα.Έκλεισε η άτρακτος βάφτηκαν σκέλη,τροχοί κολλήθηκαν δεξαμενές και ακολουθεί στοκάρισμα-τρίψιμο σε κάποια σημεία (ομολογώ πως η εφαρμογή είναι απο τα δυνατά σημεία του κιτ εάν εξαιρέσουμε βέβαια το σημείο της εισαγωγής...... :? :?).

Έπεται συνέχεια τα λέμε καλή εβδομάδα!!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 10, 2010, 09:15:43 πμ »
Καλό κουράγιο με την εισαγωγή, θαυμάζω την ταχύτητα ανάπτυξης των θεμάτων σου!

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 24, 2010, 08:22:31 μμ »
Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας και πάλι

Το διαβολοσαυράκι έλαβε τέλος.Μπορώ να πω οτι το διασκέδασα αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν βγήκε ανάλογο των προσδοκιών μου.Θα παρατηρήσετε κάτι ψιλοσκισμένες χαλκομανίες ειδικά στις κιτρινόμαυρες περιοχές (τι τις δίνουν για τόσο μεγάλες επιφάνειες?Δώσε μια μάσκα!!καλύτερα να τις έβαφα.... :evil: :evil:) τις οποίες ΕΑΝ θέλουμε τις βαφτίζουμε ξεφλούδισμένη μπογιά (λέμε τώρα :? :?),ήταν η πρώτη φορά που ψεκάζα αλουμινί χρώμα (επιλέχθηκε gunze), αυτά τι άλλο το μοντελάκι ψιλοχάλια :( :( (ευτυχώς τουλάχιστον που δεν έγινε Ελληνική φλόγα γιατί....ούτε που θ'ανέβαζα φωτο)Τες πα, τα λέμε την επόμενη φορά με κάτι καλύτερο. ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 24, 2010, 09:32:21 μμ »
 Χαλια δεν θα το χαρακτηριζα, αλλωστε λαθη συμβαινουν (που να δεις τα δικα μου!), και οπως και να'χει, ειναι μια αξιοπρεπης δουλεια, ποσο μαλλον για πρωτη φορα με μεταλλικο φινιρισμα (δεν το εχω τολμησει ακομα!).

Οκ, σε καποια σημεια οντως φαινονται 'τσαλακωμενες' οι χαλκομανιες, αλλα περα απο αυτο, πιστευω οτι οποιος φτιαχνει κατι, ξερει που θα βρει ψεγαδια στο τελικο αποτελεσμα, ενω ενας θεατης μπορει και να μην τα παρει χαμπαρι.

Keep up the good work! Αλλωστε και να μη σου βγει, η προσπαθεια μετραει, πανε για το επομενο γνωριζοντας τι θα αντιμετωπισεις.
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 25, 2010, 08:10:07 μμ »
Το θέμα είναι ότι όταν εμείς κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και το χόμπυ επιστήμη τελικά εσύ βρέθηκες με ένα συμπαθέστατο 72άρι στη βιτρίνα σου. Μπράβο!

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 25, 2010, 08:37:40 μμ »
Το θέμα είναι ότι όταν εμείς κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και το χόμπυ επιστήμη τελικά εσύ βρέθηκες με ένα συμπαθέστατο 72άρι στη βιτρίνα σου. Μπράβο!

Πραγματικά σ'ευχαριστώ πολύ διότι ξέρω οτι κι εσύ το πολέμας το συγκεκριμένο και κάνεις ''παπάδες'' φίλε jet 72.ʼιντε, πάμε γι'άλλα τώρα.....

Αποσυνδεδεμένος kido

• Χριστόδουλος Κυδωνιεύς IPMS Newbie 1294
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κ. Πατήσια
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 27, 2010, 09:40:46 πμ »
Μην ανησυχείς αγαπητέ, ο διάβολος είναι πολύ ωραίος και όσο για το φιρνίρισμα μη σε απασχολεί, γιατι οι μεγάλες χαλκομανίες κρύβουν πολλά και ξεγελάνε το ματι!!!!

Καλή αρχή και στο επόμενο τώρα.
The world is full of kings and queens who blind you eyes and steal you dreams is HEAVEN AND HELL

Tags: