Αποστολέας Θέμα: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ  (Αναγνώστηκε 4822 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ανθιμος Γκ.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πατρα
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ
« στις: Μαΐου 05, 2010, 04:30:25 μμ »
Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι κανείς δε γράφει στα θέματά μου κι επειδή δεν πιστεύω ότι έχω γίνει τόσο μεγάλος μοντελιστής ώστε να μην έχετε τίποτα να μου πείτε, ένοιωσα την ανάγκη  να ανοίξω αυτό το θέμα - ερώτηση.
Δεν προσπαθώ να ψαρέψω μπράβο ή φατσούλες ή παλαμάκια, το μόνο που θέλω να μάθω είναι ο λόγος της αποχής σας.
Μήπως ενόχλησα κανέναν ή πρόσβαλα κάποιον ή έστω τα διοράματά μου είναι βαρετά;
Anyway αν δεν πάρω απάντηση ούτε κι εδώ τότε παρακαλώ τη διαχείριση να με διαγράψει από το φόρουμ καθώς πιστεύω ότι είναι χώρος συζήτησης και όχι μονολόγου!
 ::keep_mod::

ÁÍ Ï ÄÏÕÑÅÉÏÓ ÉÐÐÏÓ ÇÔÁÍ ÓÔÇÍ 1:35 ÈÁ ÅÉ×ÁÌÅ ÐÁÑÅÉ Ô’ ÁÑ×..ÉÁ ÌÁÓ!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Απ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 05, 2010, 04:33:41 μμ »
Δε νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος σκόπιμα να ΜΗΝ γράφει σε ένα τόπικ :shock: :shock: :shock:
Να γράψει σκόπιμα (ίσως και με εμπάθεια λόγω πχ προηγούμενων) αρνητικό σχόλιο, το καταλαβαίνω. Αλλά αυτό που λες, πολύ δύσκολο μου φαίνεται ::dontknow::
Οπότε keep modeling ::icon_thumright:: ::salut::

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 05, 2010, 04:39:25 μμ »
εγω  βλέπω τα θέματα που ανοίγεις να  έχουν και ενδιαφέρον άλλα και συμμετοχή απο ποστ, τωρα τι ακριβώς ζητάς δεν το καταλαβαίνω.
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 05, 2010, 04:43:01 μμ »
ΟΧΙ ΑΝΘΙΜΕ ! Tο πήρες στραβά!

Απλά η θεματολογία σου είναι τέτοια που δύσκολα θα βρεις κάποιον (από την .... μάζα των αεροπλανάδων και αρματάδων) να έχει ιδιαίτερη άποψη.
Επίσης επειδή δεν παίζεις με κιτ αλλά ούτε και με συγκεκριμένο θέμα στο οποίο να υπάρχει ιστορική αναζήτηση (βλέπε όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν όπως πχ ποιό είναι το ακριβές χρώμα για το τάδε αφος, την τάδε εποχή κλπ κλπ) δεν υπάρχει ίσως αντίδραση (γραπτή).

Δηλώνω θαυμαστής των έργων σου (νομίζω το ξέρεις από παλιά αυτό) και θα έλεγα απλά να συνεχίσεις ό,τι κάνεις το ίδιο καλά.

Με εκτίμηση
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 05, 2010, 04:59:32 μμ »
Ανθιμε,κι εγω βλεπω τα διοραματα σου,ωστοσο δε γραφω καθως δε θελω να σπαμαρω τις κατασκευες σου με ενα απλο "μπραβο" κι αφου δεν εχω και τις απαραιτητς γνωσεις επι του θεματος για να σου προτεινω η παρατηρησω κατι προτιμω τη...σιωπη. :oops: :oops: :oops:

Συνεχισε φιλε μου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Prodromos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Melbourne
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 05, 2010, 05:12:46 μμ »
GiaSou An8ime,

Nomizow tin apandisi pou edose o Jet72 einai sosti.

Kai egw exw di tes doulies sou kai h douliasou einai arketi kalli.  To mono pou boro na sou protino einai na diallexis alla 8emata pou na trabai se pioppoli cosmo.

Keep modelling file ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 05, 2010, 05:13:58 μμ »
Ανθιμε καλησπέρα,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες συναδέλφους μας.
προσωπικά το έχω αποδείξει μου αρέσει η όλη σου προσπάθεια και τα έργα σου ,δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να είχα την ικανότητ'α σου στο να δημιουργείς όλη αυτήν την κίνηση και την ατμόσφαιρα στα διοραματά σου ,καταπιάνομαι με στρατιωτικά θέματα στην θεματολογία μου και πραγματικά τα έργα σου κάνουν την διαφορά και την αντίθεση αν θές πάνω στις διαφορετικές θεματολογίες.να ξέρεις πως κάποιες φορές η σιωπή δεν κρύβει απαξίωση η οτι άλλη ετικέτα μπορεί να μπεί,αλλά τις περισσότερες φορές όταν δεν έχεις να πείς κάτι απλά το θαυμάζεις ,με την ελπίδα να "μπορέσεις"κάποια στιγμή να φτιάξεις και "εσυ" κατι αντίστοιχο.
επι την ευκαιρία άν μπορείς πές μας που μπορούμε να βρούμε τις φιγούρες που χρησιμοποιείς στα διοραματά σου και αν έχεις χρόνο δείξε μας πως τις μετατρέπεις,σε ευχαριστώ.
συνέχισε έχεις πολλά να κάνεις ακόμη πρώτα για σένα και ύστερα για τα μάτια μας:)
α και κάτι ακόμη ως υστερόγραφο θέλω βοήθεια σε αυτό που θέλω να δημιουργήσω την νατοική βάση που δεν ολοκληρώθηκε στην πεντέλη ,ευχαριστώ εκ των προτέρων
καλό απόγευμα φίλοι μου.
Ανθιμε γρήγορα για το επόμενο πρότζεκτ καλέ μας φίλε :)

Αποσυνδεδεμένος graceland

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 05, 2010, 05:35:29 μμ »
Σαν νέο μέλος το μόνο που έχω να πω είναι οτι απο όσες δουλειές έχει πάρει το μάτι μου εδω μέσα, στις δικιές σου σκάλωσε περισότερο.
Οπότε, τα διοράματα σου μόνο βαρετά δεν είναι

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 05, 2010, 06:02:14 μμ »
Ισως επειδη εχεις καιρο να δειξεις κατι νεο , περιμενουμε να τελειωσει η δευτερη γειτονια και η ανακατασκευει το φαρου.
Αν μιλας για το βιντεακι , ε τοτε εχεις δικιο.  ::icon_thumright::
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 05, 2010, 06:22:57 μμ »
...Αγορι μου - ωχ αλλο παρατραγουδο απο "ραδιο αρβιλα" - δεν σου γραφουν - ή σε γραφουν - και στεναχωριεσαι??? αφου το θελεις σου υποσχομαι οτι προσωπικα θα σου ποσταρω καθε μερα και θα σε κανω "ρομπα", ...συνεχεισε τα εργα σου και μην ανυσηχεις για τιποτα, εχεις αρκετους θαυμαστες και το ταλεντο σου περισσευει και για τους υπολοιπους...

Αποσυνδεδεμένος ogyon

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 05, 2010, 06:44:30 μμ »
Ηελλο κι απο δω. Παλικαρι δεν νομιζω το οτι δεν απαντα καποιος στο τοπικ σου να σημαινει πως υπαρχει προβλημα με το εργο σου, η με εσενα. Εαν συνεβαινε κατι τετοιο, θα ενιωθα οτι το εργο μου ειναι απλα για πεταμα, και εγω ενας κοπανος που κακος κανω και λερωνω αυτο το ομορφο τοπικ με φωτογραφιες αυτου. Πιανω τον εαυτο μου να μην γραφει παντως συχνα σε καποιο θεμα, λογω του οτι δεν εχει κατι να πει. Π.χ. βλεπω ολοκληρωμενο εργο αρα το να πω κι εγω "Μπραααααααααααααααααααβοοοοοοοοο" θα ειναι μακακια. ΑΠο την αλλη και σε ανολοκληρωτη δουλεια τυχαινει να μην εχω να σχολιασω γιατι θελω να δω πως θα καταλειξει. Απο την αλλη, οντως καποια θεματα μου ειναι αδιαφορα. Πιστευω οτι εκφραζω το μεσο χρηστη, συνεπως και τον λογο που βλεπεις ολιγα ποστς στα θεματα σου.. ΠΑρολ'αυτα, επι της ευκαιριας, θα πω ενα μεγαλο μπραβο, συλογικα για οτι εχω δει να εχεις δημιουργησει. Ειμαι ελαχιστο καιρο στις συζητησεις σας, και εισαι ενας απο αυτους που εχω προσεξει, που σημαινει οτι το μπραβο ειναι αληθινο (δεν θυμαμαι εαν το εχω εκφρασει σε καποιο εργο σου, μα παιζει να το εχω κανει στο "Γειτονια 2". btw μου θυμισες να σου κανω καποια αρνητικα σχολια σε ενα αλλο εργο σου.. τρεχω!)

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 05, 2010, 07:00:40 μμ »
To mono pou boro na sou protino einai na diallexis alla 8emata pou na trabai se pioppoli cosmo.

ʼν αρχίσει και ο ʼνθιμος να ποστάρει διοράματα β' παγκοσμίου, θα ξεγραφώ εγώ!...τα δικά σου θέματα φίλε μας ταξιδεύουν σε εποχές που ζήσαμε μικροί (άλλωστε πολλοί απο επαρχιακές πόλεις καταγόμαστε) οπότε keep (the same style) modelling!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 05, 2010, 07:31:24 μμ »
Ασχέτως τι θεματολογίας είναι τα θέματα που κάνεις φαίνεται οτι το κάνεις με μεράκι και έχεις ένα έμφυτο ταλέντο. Μην σε πτοεί αν υπάρχουν ή όχι σχόλια για τα θέματα σου. Να ξέρεις οτι υπάρχουν κρυφοί θαυμαστές της δουλειάς σου στο φόρουμ. Συνέχισε αυτό που κάνεις..... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 05, 2010, 08:12:36 μμ »
Tι ειναι αυτα που λες ωρε σιφουνα ?
 για αντε συμμορφωσου και κανε μας να ζηλεψουμε λιγο ακομη ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 05, 2010, 09:08:34 μμ »
Ελα Ανθιμε,ολο το forum μαζι σου ειναι !!
Εχεις πολλους θαυμαστες αυτο ειναι σιγουρο  ::icon_thumright::
 ::keep_mod:: ::keep_mod:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:08:54 μμ »
Απλώς επιβεβαιώνεις τον κανόνα: οι καλλιτέχνες είναι ανασφαλείς!

Καλή συνέχεια,
Σε παρακολουθούμε...
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:28:44 μμ »
Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι κανείς δε γράφει στα θέματά μου κι επειδή δεν πιστεύω ότι έχω γίνει τόσο μεγάλος μοντελιστής ώστε να μην έχετε τίποτα να μου πείτε, ένοιωσα την ανάγκη  να ανοίξω αυτό το θέμα - ερώτηση.
Δεν προσπαθώ να ψαρέψω μπράβο ή φατσούλες ή παλαμάκια, το μόνο που θέλω να μάθω είναι ο λόγος της αποχής σας.
Μήπως ενόχλησα κανέναν ή πρόσβαλα κάποιον ή έστω τα διοράματά μου είναι βαρετά;
Anyway αν δεν πάρω απάντηση ούτε κι εδώ τότε παρακαλώ τη διαχείριση να με διαγράψει από το φόρουμ καθώς πιστεύω ότι είναι χώρος συζήτησης και όχι μονολόγου!

Αγαπητέ Greg Filos κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς και να τονίσω πάλι ότι δεν παρεξηγώ κανέναν για τις απόψεις του, ευχαριστώ για τα σχόλια όλους.

δηλ. ο Christosjager που "παίζει" Champions League  ....δεν παρεξηγεί κανέναν για τις απόψεις του

και ο Ανθιμος Γκ. ...παραπονιέται για έλλειψη  :roll: :roll: :roll: :roll:

μάλλον σχιζοφρενικό έχει γίνει το MC - αν είναι μοντελκλαμπ και όχι σοσιαλκλαμπ

Υ.Γ. βαράτε με  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma::

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:39:36 μμ »
To παιδι δεν παραπονεθηκε για τυχον αρνητικα σχολια..αλλα γιατι νομιζει οτι τα μελη του forum αποφευγουν να ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ της κατασκευες του..

Βασικα το ειπες και μονος σου αν ξαναδιαβασεις το μυνημα σου!

Υ.Γ Πετρο δεν παιζεσε......ΑΠΛΑ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:52:21 μμ »
To παιδι δεν παραπονεθηκε για τυχον αρνητικα σχολια..αλλα γιατι νομιζει οτι τα μελη του forum αποφευγουν να ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ της κατασκευες του..

Βασικα το ειπες και μονος σου αν ξαναδιαβασεις το μυνημα σου!

Υ.Γ Πετρο δεν παιζεσε......ΑΠΛΑ

φυσικά τα μέλη αποφεύγουν να σχολιάσουν

γιατί ο ΚΑΝΟΝΑΣ σε αυτό το φόρουμ είναι μόνο ....πάω για πλέξιμο κλπ

φυσικά ....δεν παίζομαι, γιατί απλά λέω πράγματα μοντελιστικά αντικειμενικά....αλλά αντικοινωνικά

Υ.Γ. άλλωστε το προείπα για  ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio::

Αποσυνδεδεμένος Ronin

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:57:40 μμ »
Αγαπητε Ανθιμε,γραφω σπανια και επειδη δεν εχω ποσταρει τιποτα λογω φοβερης ελλειψης χρονου ,νοιωθω οτι δεν εχω το δικαιωμα να κριτικαρω αλλους.Ισως να ειναι και λαθος αυτο,ομως ετσι αισθανομαι.Εσυ παρολα αυτα πρεπει να συνεχισεις πρωτα απ ολα για την δικη σου ευχαριστηση.
   Και δυο λογια για τον Πετρο που δεν τον ξερω προσωπικα.Εχεις ιδιαιτερο ταλεντο στο να κανεις τους αλλους να αισθανονται  αρκετα αβολα με τα σχολια σου.Δεν χαθηκε ο κοσμος να ενθαρρυνεις  και λιγο ενα νεο παιδι......Χωρις παρεξηγηση!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:04:06 μμ »
Εχεις ιδιαιτερο ταλεντο στο να κανεις τους αλλους να αισθανονται  αρκετα αβολα με τα σχολια σου.
Δεν χαθηκε ο κοσμος να ενθαρρυνεις  και λιγο ενα νεο παιδι......Χωρις παρεξηγηση!

δεν αποθάρρυνα πότε ένα νέο παιδί

απλά επισήμανα μια διαφορά

ανάμεσα στο Christosjager που "παίζει" Champions League  και δεν παρεξηγεί κανέναν για τις απόψεις του και στο νεο παιδί

κάπου πρέπει να υπάρχουν και αντικειμενικές ισσοροπίες

Υ.Γ. βέβαια η απόλυτα προσωπική μου άποψη μου δεν είναι ...ευαγγελική ρήση για το φόρουμ
απλά διαφορετική

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:06:19 μμ »
φυσικά τα μέλη αποφεύγουν να σχολιάσουν

γιατί ο ΚΑΝΟΝΑΣ σε αυτό το φόρουμ είναι μόνο ....πάω για πλέξιμο κλπ

φυσικά ....δεν παίζομαι, γιατί απλά λέω πράγματα μοντελιστικά αντικειμενικά....αλλά αντικοινωνικά

Υ.Γ. άλλωστε το προείπα για  ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio::[/quote]

Θα μπορουσες να εισαι και κοινωνικος νομιζω..
Δεν ειναι κατι δυσκολο..
Εκτος και αν μας μισεις...και απλα κανεις το καθηκον να μας λες ολα αυτα που ξερεις

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:13:24 μμ »
Θα μπορουσες να εισαι και κοινωνικος νομιζω..
Δεν ειναι κατι δυσκολο..
Εκτος και αν μας μισεις...

παραδίδομαι..............................

αν αυτή είναι η άποψη της πλειοψηφίας - πέρα από από αυτή των μενονωμένων "αντιφρονούντων", που έχουν και άποψη χωρίς βέβαια να την υποστηρίζουν

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 06, 2010, 02:31:19 πμ »
Κατ'αρχάς καλημέρα.
Όσον αφορά στην ερώτησή σου ʼνθιμε γιατί δεν απαντούνται τα τόπικ σου,νομίζω ότι καλύφθηκε από τους προλαλήσαντες,όπως:
Από ogyon
Δεν νομιζω το οτι δεν απαντα καποιος στο τοπικ σου να σημαινει πως υπαρχει προβλημα με το εργο σου, η με εσενα. Εαν συνεβαινε κατι τετοιο, θα ενιωθα οτι το εργο μου ειναι απλα για πεταμα, και εγω ενας κοπανος που κακος κανω και λερωνω αυτο το ομορφο τοπικ με φωτογραφιες αυτου. Πιανω τον εαυτο μου να μην γραφει παντως συχνα σε καποιο θεμα, λογω του οτι δεν εχει κατι να πει. Π.χ. βλεπω ολοκληρωμενο εργο αρα το να πω κι εγω "Μπραααααααααααααααααααβοοοοοοοοο" θα ειναι μακακια. Απο την αλλη και σε ανολοκληρωτη δουλεια τυχαινει να μην εχω να σχολιασω γιατι θελω να δω πως θα καταλειξει. Απο την αλλη, οντως καποια θεματα μου ειναι αδιαφορα. Πιστευω οτι εκφραζω το μεσο χρηστη, συνεπως και τον λογο που βλεπεις ολιγα ποστς στα θεματα σου.. Παρολ'αυτα, επι της ευκαιριας, θα πω ενα μεγαλο μπραβο, συλογικα για οτι εχω δει να εχεις δημιουργησει. Ειμαι ελαχιστο καιρο στις συζητησεις σας, και εισαι ενας απο αυτους που εχω προσεξει, που σημαινει οτι το μπραβο ειναι αληθινο (δεν θυμαμαι εαν το εχω εκφρασει σε καποιο εργο σου, μα παιζει να το εχω κανει στο "Γειτονια 2".
Έτσι απλά...περιεκτικά.
Από Χατζηδημητριου Δ
Ισως επειδη εχεις καιρο να δειξεις κατι νεο , περιμενουμε να τελειωσει η δευτερη γειτονια και η ανακατασκευει το φαρου.
Δηλ,αναμονή ολοκλήρωσης κατασκευής.  
Από Ronin
Αγαπητε Ανθιμε,γραφω σπανια και επειδη δεν εχω ποσταρει τιποτα λογω φοβερης ελλειψης χρονου ,νοιωθω οτι δεν εχω το δικαιωμα να κριτικαρω αλλους.Ισως να ειναι και λαθος αυτο,ομως ετσι αισθανομαι.Εσυ παρολα αυτα πρεπει να συνεχισεις πρωτα απ ολα για την δικη σου ευχαριστηση.
Απλά έλλειψη χρόνου,και τάκτ
Προσωπική μου γνώμη....Κακώς ρωτάς ανοίγοντας θέμα.΄Οτι κάνεις πρέπει να ευχαριστεί εσένα τον ίδιο πρώτα και μετά τους άλλους.Βέβαια το να επιβεβαιώνεσαι από θετικά σχόλια είναι κολακευτικό και σε ανεβάζει παράλληλα.Αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.Ούτε επίσης θα πρέπει να αναρωτιούνται και να παρεξηγούνται άτομα όταν ΔΕΝ χαϊδεύονται τα αυτάκια τους...Οπως νοιώθει ο καθένας πράττει,αν του προκαλεί ενδιαφέρον σχολιάζει,αν όχι προσπερνάει.Θα πρέπει να ζητάμε λόγο;
Τελειώνοντας-αν και θέλω να πω πολλά πάνω στο θέμα-ένα μικρό spam γιατί δε πάει άλλο.
Έχουμε μάθει όπως προείπα να αρεσκόμαστε στα χαϊδολογήματα "αυτακιών" και κάθε τι διαφορετικό προκαλλεί αντιδράσεις.
Τι θέλω να πω.Μια παράθεση πρώτα του Πέτρου πρός εμέ:
σκέψου το εξής
στο φόρουμ πάντα λέω τις προτάσεις μου
και εχω και μια ...αίσθηση του τι γίνεται και παραέξω
και σκέψου τι λένε για μένα- που απλά προτείνω πράγματα για βελτίωση(κρατήστε το)
Λέω τώρα,οι παλιοί θυμούνται τα "πέτρινα" χρόνια του μοντελισμού δίχως ίντερνετ και φόρουμ όπου όταν ρωτούσες τους μάστερ του είδους-θεούς τότε για τα μάτια σου-σου απαντούσαν ψάξε βρές λές και κρατούσαν επτασφράγιστες τις μυστικές συνταγές της επιτυχίας.
Ευτυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και κυριαρχεί πλέον η μεταλαμπάδευση της γνώσης ώστε να γίνει κτήμα καθενός.
προσωπικά θα έκρινα ίσως ΝΑΙ απότομο τον τρόπο να εκφράσεις μια διαφωνία,ιστορικού ή κατασκευαστικού περιεχομένου,ΑΛΛΑ όταν δίνεις παράλληλα συμβουλές και προτείνεις τρόπους για να βελτιωθεί,μόνο κακοπροέραιτος δε γίνεσαι και μόνο κέρδος μπορείς να αποκομίσεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,
Ίσως αν έβλεπε κανείς και τον αριθμό 54 κάτω από το φύλλο που εκτός του ότι θα μπορούσε να έχει την ηλικία του πατέρα μου,ΟΝΤΩΣ λέει και άλλα πράγματα.Ίσως λέγεται γνώση,εγώ θα το πώ εμπειρία.
Αυτή λοιπόν η άποψη ενός μενονωμένου "αντιφρονούντα", που ΚΑΙ έχει άποψη ΚΑΙ βέβαια την υποστηρίζει.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 06, 2010, 09:18:39 πμ »
Μα γιατί να σου γράψει βρε Ανθιμε; Να σου πω τι γίνετε, υπάρχει μια μερίδα η οποία θέλει να γράψει αλλά μάλλον φοβάται μήπως και βάλει κανένα emoticon παραπάνω και ενοχλήσει. Υπάρχει και μία άλλη μερίδα που θέλει να γράψει προτείνοντας βελτιώσεις ή/και ιδέες και φοβάται μην θίξει κανέναν και αρχίσει κανένας πόλεμος. Και έτσι δεν γράφουν, ή έστω γράφουν μονο σε γνωστούς που οι περιπτώσεις παρεξήγησης είναι πολύ πιο περιορισμένες.

Και αν κάποιος νομίζει πως κάνω λάθος, να μου το πει.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Tags: