Κατ'αρχάς καλημέρα.
Όσον αφορά στην ερώτησή σου ʼνθιμε γιατί δεν απαντούνται τα τόπικ σου,νομίζω ότι καλύφθηκε από τους προλαλήσαντες,όπως:
Από ogyon
Δεν νομιζω το οτι δεν απαντα καποιος στο τοπικ σου να σημαινει πως υπαρχει προβλημα με το εργο σου, η με εσενα. Εαν συνεβαινε κατι τετοιο, θα ενιωθα οτι το εργο μου ειναι απλα για πεταμα, και εγω ενας κοπανος που κακος κανω και λερωνω αυτο το ομορφο τοπικ με φωτογραφιες αυτου. Πιανω τον εαυτο μου να μην γραφει παντως συχνα σε καποιο θεμα, λογω του οτι δεν εχει κατι να πει. Π.χ. βλεπω ολοκληρωμενο εργο αρα το να πω κι εγω "Μπραααααααααααααααααααβοοοοοοοοο" θα ειναι μακακια. Απο την αλλη και σε ανολοκληρωτη δουλεια τυχαινει να μην εχω να σχολιασω γιατι θελω να δω πως θα καταλειξει. Απο την αλλη, οντως καποια θεματα μου ειναι αδιαφορα. Πιστευω οτι εκφραζω το μεσο χρηστη, συνεπως και τον λογο που βλεπεις ολιγα ποστς στα θεματα σου.. Παρολ'αυτα, επι της ευκαιριας, θα πω ενα μεγαλο μπραβο, συλογικα για οτι εχω δει να εχεις δημιουργησει. Ειμαι ελαχιστο καιρο στις συζητησεις σας, και εισαι ενας απο αυτους που εχω προσεξει, που σημαινει οτι το μπραβο ειναι αληθινο (δεν θυμαμαι εαν το εχω εκφρασει σε καποιο εργο σου, μα παιζει να το εχω κανει στο "Γειτονια 2".
Έτσι απλά...περιεκτικά.
Από Χατζηδημητριου Δ
Ισως επειδη εχεις καιρο να δειξεις κατι νεο , περιμενουμε να τελειωσει η δευτερη γειτονια και η ανακατασκευει το φαρου.
Δηλ,αναμονή ολοκλήρωσης κατασκευής.
Από Ronin
Αγαπητε Ανθιμε,γραφω σπανια και επειδη δεν εχω ποσταρει τιποτα λογω φοβερης ελλειψης χρονου ,νοιωθω οτι δεν εχω το δικαιωμα να κριτικαρω αλλους.Ισως να ειναι και λαθος αυτο,ομως ετσι αισθανομαι.Εσυ παρολα αυτα πρεπει να συνεχισεις πρωτα απ ολα για την δικη σου ευχαριστηση.
Απλά έλλειψη χρόνου,και τάκτ
Προσωπική μου γνώμη....Κακώς ρωτάς ανοίγοντας θέμα.΄Οτι κάνεις πρέπει να ευχαριστεί εσένα τον ίδιο πρώτα και μετά τους άλλους.Βέβαια το να επιβεβαιώνεσαι από θετικά σχόλια είναι κολακευτικό και σε ανεβάζει παράλληλα.Αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.Ούτε επίσης θα πρέπει να αναρωτιούνται και να παρεξηγούνται άτομα όταν ΔΕΝ χαϊδεύονται τα αυτάκια τους...Οπως νοιώθει ο καθένας πράττει,αν του προκαλεί ενδιαφέρον σχολιάζει,αν όχι προσπερνάει.Θα πρέπει να ζητάμε λόγο;
Τελειώνοντας-αν και θέλω να πω πολλά πάνω στο θέμα-ένα μικρό spam γιατί δε πάει άλλο.
Έχουμε μάθει όπως προείπα να αρεσκόμαστε στα χαϊδολογήματα "αυτακιών" και κάθε τι διαφορετικό προκαλλεί αντιδράσεις.
Τι θέλω να πω.Μια παράθεση πρώτα του Πέτρου πρός εμέ:
σκέψου το εξής
στο φόρουμ πάντα λέω τις προτάσεις μου
και εχω και μια ...αίσθηση του τι γίνεται και παραέξω
και σκέψου τι λένε για μένα- που απλά προτείνω πράγματα για βελτίωση(κρατήστε το)
Λέω τώρα,οι παλιοί θυμούνται τα "πέτρινα" χρόνια του μοντελισμού δίχως ίντερνετ και φόρουμ όπου όταν ρωτούσες τους μάστερ του είδους-θεούς τότε για τα μάτια σου-σου απαντούσαν ψάξε βρές λές και κρατούσαν επτασφράγιστες τις μυστικές συνταγές της επιτυχίας.
Ευτυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και κυριαρχεί πλέον η μεταλαμπάδευση της γνώσης ώστε να γίνει κτήμα καθενός.
προσωπικά θα έκρινα ίσως ΝΑΙ απότομο τον τρόπο να εκφράσεις μια διαφωνία,ιστορικού ή κατασκευαστικού περιεχομένου,ΑΛΛΑ όταν δίνεις παράλληλα συμβουλές και προτείνεις τρόπους για να βελτιωθεί,μόνο κακοπροέραιτος δε γίνεσαι και μόνο κέρδος μπορείς να αποκομίσεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,
Ίσως αν έβλεπε κανείς και τον αριθμό 54 κάτω από το φύλλο που εκτός του ότι θα μπορούσε να έχει την ηλικία του πατέρα μου,ΟΝΤΩΣ λέει και άλλα πράγματα.Ίσως λέγεται γνώση,εγώ θα το πώ εμπειρία.
Αυτή λοιπόν η άποψη ενός μενονωμένου "αντιφρονούντα", που ΚΑΙ έχει άποψη ΚΑΙ βέβαια την υποστηρίζει.