Αποστολέας Θέμα: V-max  (Αναγνώστηκε 2012 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
V-max
« στις: Απριλίου 29, 2010, 03:09:33 μμ »
Για σας. Αν και τον τελευταίο καιρό την έχω "πέσει" στα αεροπλάνα στην 1:72, δεν ξεχνώ τη μεγάλη μου αγάπη, τις μοτοσυκλέτες. Παρουσιάζω τη Yamaha VMAX της Aoshima σε 1:12 σε δύο "καστομαρισμένες" εκδοχές.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: V-max
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 29, 2010, 03:35:21 μμ »
Αν και οι χρωματικες επιλογες στην πορτοκαλι δεν μπορω να πω οτι ειναι του γουστου μου ειναι υπεροχες κατασκευαστικα! ::eusa_clap:: Η μαυρη ειδικα εχει την απαραιτητη κακια για μια V-MAX. Το κιτ σε δυσκολεψε καθολου? Το μπλε στον σκελετο τι χρωμα ειναι?

Αποσυνδεδεμένος Busa

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Μοσχάτο
  • the fun lies in the curves... all kind...
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 29, 2010, 05:14:53 μμ »
Πολύ ωραίες και οι 2. ::eusa_clap::
Την επόμενη φορά μπορείς χειροκίνητα με ένα μικρο τρυπανάκι και  να ανοίξεις τις τρύπες στα δισκόφρενα. Έχει λίγο κόπο αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 29, 2010, 06:03:38 μμ »
Αν και οι χρωματικες επιλογες στην πορτοκαλι δεν μπορω να πω οτι ειναι του γουστου μου ειναι υπεροχες κατασκευαστικα! ::eusa_clap:: Η μαυρη ειδικα εχει την απαραιτητη κακια για μια V-MAX. Το κιτ σε δυσκολεψε καθολου? Το μπλε στον σκελετο τι χρωμα ειναι?

To μπλε και το πορτοκαλί ειναι διαφανή της Tamiya που τα ψέκασα πάνω σε αλουμινί και έτσι έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Το κιτ δεν έχει δυσκολίες. Είναι καλό.

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 29, 2010, 07:10:29 μμ »
Να αφησεις τα αεροπλανα του σατανα και να φτιαξεις μηχανες και αυτοκινητα!!!!
Κουκλες και οι δυο!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 30, 2010, 12:10:47 μμ »
Τούμπανο και οι δύο... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Ειδικά η μαύρη...  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Dakota

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Φραπεδούπολη
  • Το μοντελάριν εστί φιλοσοφείν
    • aeroprint.shop
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 01, 2010, 11:47:38 πμ »
H μαύρη είναι πολύ όμορφη. Η πορτοκαλί - μπλέ extreme αν και έχω δει πολύ ποιο extreme βαψίματα σε πραγματικά V-max!!!  :mrgreen:

Πες μας λίγα λόγια για την Aoshima. Πρώτη φορά την ακούω και οι μηχανές είναι από τα αγαπημένα μου θέματα. Δυστυχώς η ποικιλία που βρίσκω είναι πολύ μικρή και κυρίως έχει γιαπωνέζικη θεματολογία.  ::bristow::
Coolantza model-maker

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 03, 2010, 12:32:31 μμ »
H μαύρη είναι πολύ όμορφη. Η πορτοκαλί - μπλέ extreme αν και έχω δει πολύ ποιο extreme βαψίματα σε πραγματικά V-max!!!  :mrgreen:

Πες μας λίγα λόγια για την Aoshima. Πρώτη φορά την ακούω και οι μηχανές είναι από τα αγαπημένα μου θέματα. Δυστυχώς η ποικιλία που βρίσκω είναι πολύ μικρή και κυρίως έχει γιαπωνέζικη θεματολογία.  ::bristow::

Η  Aoshima είναι ιαπωνική εταιρεία με κάποια διευρυμένη γκάμα μοτο. Κυρίως ειναι γιαπωνέζικες, αλλά θέματα που δεν τα έχει η Tamiya σε 1:12 πάντα. Ζ1000 Ζephyr, KZ900 σε διάφορες εκδοχές, ΚΖ750 όπως έτρεχε στο αμερικάνικο πρωτάθλημα με Kerker!!!, GPZ900 σε διάφορες εκδοχές, Vmax, CB400, XJR400, KZ400, SR400-500, κ.ά. Καλή ποιότητα, όχι τόσο όσο οι τελευταίες κυκλοφορίες της  Τamiya, αλλά καλή και ευχαριστιέσαι την κατασκευή. Αν και δεν τα έχει όλα σε stock αυτή τη στιγμή δες εδώ http://www.modelsforsale.com/catalog/index.php?cPath=10_10999940&sort=3a&filter_id=13519&page=1

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 03, 2010, 08:15:31 μμ »
Πολύ-πολύ προσεγμένη δουλεία. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Συγχαρητήρια ::icon_thumright:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 04, 2010, 01:02:25 πμ »

To μπλε και το πορτοκαλί ειναι διαφανή της Tamiya που τα ψέκασα πάνω σε αλουμινί και έτσι έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Το κιτ δεν έχει δυσκολίες. Είναι καλό.

Η τεχνική αυτή δίνει πολύ βαθιά μεταλλικά "candy" χρώματα! Κάποτε χρησιμοποιούνταν την δεκαετία του 80 στα αυτοκίνητα και τα χρώματα αυτά ήταν γνωστά ως μπριλάντ. Ανάλογα με το μέγεθος του κόκκου του μετάλλου που μπαίνει ως βάση αλλάζει και το εφέ. Είναι αγαπημένη μου τεχνική αν και δεν την έχω χρησιμοποιήσει σε μοντέλο ακόμα.

Μου άρεσε πάρα πολύ και το βάψιμο και η συναρμολόγηση.
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος grafistas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: gr
    • www.geodesign.org
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 12, 2010, 03:20:01 μμ »
Υπέροχη δουλειά φίλε μου.. Μπράβο!!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kp60

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νέα Μάκρη, Αττικής