0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα ούτε η 1/72 θα σε προδώσει Και στην κοιλιά είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα, ακόμα πιο πολλά μπράβο Γ.Spoiler (hover to show)Γι' αυτό μ' αρέσουν τα γκρι, οι πρασινοκαφέ παραλλαγές κρύβουν την ομορφιά της γράμμωσης. Jet72 ακούει?
Αριστο εως..αριστο. Καλα το εκπληκτικο "κοψιμο" της παραλλαγης πως το εκανες...για να μαθω να το κανω και εγω. Αν και ειμαι φαν του preshading και weathering, μηπως...λεω μηπως, ειναι υπερτονισμενα τα panel lines, και να ειναι... αυτα ειναι μοντελιστικα βιτσια και δεν μειωνουν καθολου την αξια της δουλειας που εχεις παρουσιασει. Και παλι μπραβο..αναμενουμε με αγωνια το επομενο (μην ξεχασεις να απαντησεις για την παραλλαγη, ΠΕΡΙΜΕΝΩ...)
Για σας,είμαι καινούργιο μέλος του forum, αν και το παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό (έχω μάθει πολλά πράγματα, ευχαριστώ!). Θα ήθελα να δείξω τη δουλειά μου σε ένα F-105G Thunderchief της Τrumpeter, 1:72. Έχω αρχίσει να ασχολούμε με την εποχή του Vietnam και αυτό είναι ένας καλός εκπρόσωπος. Ωραίο κιτ και είναι η πρώτη μου απόπειρα σε τεχνικές preshading και weathering. Οποιαδήποτε σχόλια, ευπρόσδεκτα.
ήδη τα έχουν πει οι προλαλήσαντες συνάδελφοι μοντελιστές, αλλά ΜΠΡΑΒΟ και από μένα.Πολύ καλή δουλειά. και συμφωνώ με τον mmaker, είναι Η σωστή κλίμακα