Αποστολέας Θέμα: 29ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2010)  (Αναγνώστηκε 53472 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
...οτιδηποτε αλλο απο ενα απλο και ειλικρινες ΜΠΡΑΒΟ σε οποιν δουλεψε γαι το ολο αποτελεσμα ειναι απλως πλεονασμος... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Και του χρόνου περισσότεροι!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
    • http://i824.photobucket.com/albums/zz162/koytagia/submarines/DSC049480-1.jpg
Πολλα συγχαρητηρια!!! Παντα τετοια και ακομα καλητερα!!! Υπεροχες δουλειες!!!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

1. Δεν υπήρχαν go-go girls να συνοδεύουν τους βραβευθέντες στην "πίστα" κατά την τελετή  :evil: :evil: :evil:

2. Η μόνη στιγμή που πραγματικά αισθανθήκαμε ότι είμαστε επί ελληνικού εδάφους ήταν η "ουρά" για να μαζέψουμε τα "τανκσάκια" μας.
    Να μη ξαναγίνει...μας χαλάσατε το "κουλέρ λοκάλ"...που ξανακούστηκε να παραδίδουμε μοντέλα (κάποιοι πάνω από 10  ::glossa:: )
    και να ξεμπερδεύουμε σε ελάχιστα λεπτά...

3. Τα "μπλε ανθρωπάκια¨ ήταν αδικαιολογήτως ευγενέστατα και εξυπηρετικότατα...κάτι που προκάλεσε μία αδικαιολόγητη υπνηλία στους    επισκέπτες

4. Η κλήρωση άρχισε στην ώρα της, με αποτέλεσμα να χάσω αρκετές κληρώσεις...

5. Που ξανακούστηκε να σε περιμένει το κληρωθέν δώρο με το νουμεράκι του...επειδή δεν ήσουν παρών τη σωστή στιγμή,
    αίσχος που θα ξεσπάσουμε τα νεύρα μας εμείς;;;

6. Να ξαναμπούν τα μαγαζιά στον κυρίως εκθεσιακό χώρο  :evil: Εκεί που τα βάλατε πρώτον μας φάγανε οι διαδρομές και δεύτερον
    μπορούσε κανείς να διαλέξει άνετα τις αγορές του με αποτέλεσμα να ξηλωθούμε αγρίως. Σε τέτοιες εποχές ΔΝΤ να μας σκεφτόσαστε και λίγο.
    (όποτε έχανα τον nino & Hummel Moss ήξερα που θα τους βρώ...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ακόμα και τον "μικρό βραβευθέντα"
     όλο εκεί τον έβλεπα )

7. Καλά είναι θέαμα αυτό σήμερα πρωί-πρωί να τριγυρίζει ο Πρόεδρος με τη ποδιά του Μαμαλάκη στους χώρους της έκθεσης;;;
    Και τι μαγείρευε τέλος πάντων;;;

8. ...και τέλος και σημαντικότερο που ήταν οι security στην απονομή;;;    Εγώ προσωπικά προπηλακίστηκα από τον Crow και κάποιον άλλο
   να μη "τολμήσω να πιάσω αεροπλάνο" για την επόμενη έκθεση  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Τουλάχιστον το νερό από το "βυζί της κότας " που διαλαλούσε ο αλλόφρων κύριος στους χώρους της έκθεσης ήταν ΟΚ αλλά και αυτό πάλι πιστεύω ότι ήταν δάκτυλος του γκοντόγκ  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
Spoiler (hover to show)

Μαλλον ειχε πεινασει και αργησε να ρθει το delivery με τα κοτομπεικον...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ...
Επειδή ο Πρόεδρος είναι αρκετά έμπειρος και ήξερε πως οι επαγγελματίες γκρινιάρηδες θα άρχιζαν και πάλι το τροπάρι τους μου είπε να ενεργοποιήσω τη διαδικασία λήψης και επεξεργασίας ενστάσεων. Ετσι λοιπόν ετοίμασα λεπτομερέστατο και σαφές κείμενο το οποίο και θυροκόλλησα, οπότε κε philio μπορείτε να πράξετε ανάλογα (ευχαριστώ τον mmaker που τράβηξε και πόσταρε πριν από μερικά posts την παρακάτω φωτογραφία).

::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

ΥΓ
Ελπίζω τώρα να φύγει και η απορία κάποιων τι θα γίνει και πως σε περίπτωση ενστάσεων. Είναι πλεόν απλό!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Spoiler (hover to show)
::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ...
Επειδή ο Πρόεδρος είναι αρκετά έμπειρος και ήξερε πως οι επαγγελματίες γκρινιάρηδες θα άρχιζαν και πάλι το τροπάρι τους μου είπε να ενεργοποιήσω τη διαδικασία λήψης και επεξεργασίας ενστάσεων. Ετσι λοιπόν ετοίμασα λεπτομερέστατο και σαφές κείμενο το οποίο και θυροκόλλησα, οπότε κε philio μπορείτε να πράξετε ανάλογα (ευχαριστώ τον mmaker που τράβηξε και πόσταρε πριν από μερικά posts την παρακάτω φωτογραφία).

::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

ΥΓ
Ελπίζω τώρα να φύγει και η απορία κάποιων τι θα γίνει και πως σε περίπτωση ενστάσεων. Είναι πλεόν απλό!

Εγώ διάβασα και κατανόησα πλήρως τις οδηγίες...αυτό που δεν βγάζω-καταλαβαίνω είναι σε πιά Δ/νση θα την υποβάλω...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
8. ...και τέλος και σημαντικότερο που ήταν οι security στην απονομή;;;    

Tσσσσ.....μα δεν τους είδες γιατί κοντραριζόντουσαν μεταξύ τους...για το ποιος την έχει πιο... μεγάλη!!! :D

Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
Spoiler (hover to show)
Παρατήρησε ΕΔΩ βλέμμα Σωτήρη...!

Υμιανά΄ς ψάρακα...Δεν έχω πει ρε γκαου να στέκεσαι προσ΄χή όταν μιλάω? Εεεε στραβάδ?
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *

Tσσσσ.....μα δεν τους είδες γιατί κοντραριζόντουσαν μεταξύ τους...για το ποιος την έχει πιο... μεγάλη!!! :D

Δεν ξέρω αν είναι σαφές ποιός την έχει πιο μεγάλη...και δεν ξέρω  αν την βλέπουν πλέον :oops: στο κατούρημα  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens

Δεν ξέρω αν είναι σαφές ποιός την έχει πιο μεγάλη...και δεν ξέρω  αν την βλέπουν πλέον :oops: στο κατούρημα  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

1) Κατουράμε... με όργανα!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
2) Τα καλά εργαλεία θέλουν και καλά υπόστεγα!!! ::glossa:: ::nutkick::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
Το τρελοβαν των ακαμάτηδων έφτασε στον τελικό προορισμό του ύστερα από ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ 4ημερο!!

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μόχθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η έκθεση. Νομίζω ότι αγγίξατε το τέλειο! Μπράβο παιδιά!  ::eusa_clap:: Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πολύ θερμή υποδοχή και φιλοξενία! Ελπίζω από αύριο να υπάρξει ανεφοδιασμός σε μπύρες και φαγώσιμα... ::glossa::

Περισσότερα από αυριο.. Το στομάχι μου πονάει ακόμα από το τρελό γέλιο που ρίξαμε! Να είστε καλά όλοι!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
Εγώ απλά θέλω να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!
Σε όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης και μας προσέφεραν μια αξέχαστη εμπειρία!!!!
Και ιδιαίτερα για μένα που ήταν... η πρώτη μου φορά, το απόλαυσα δεόντως και θέλω του χρόνου να εμπλακώ ποιο ενεργά και σίγουρα να φτιάξω καλύτερα μοντέλα για να τα μοιραστώ με όλους!!!!
Τα σέβη μου σε όλους!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
Παιδια θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω αλλα και να πω ενα μεγαλο μπραβο σε ολους αυτους που μοχθησαν ωστε να πραγματοποιηθει με μεγαλη επιτυχεια αυτη η εκδηλωση. Συγχαρητιρια και ευχομαι και του χρονου να ειμαστε ολοι γεροι και να ξαναανταμωσουμε. ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος israman

• Για να περνα ευχαριστα ο ελευθερος χρονος
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Χαιρομαι που ειμαι κοντα σας
Αξιζουν πολλα συγχαριτηρια στους διοργανωτες,συμμετεχοντες και σε οσους βοηθησαν για να βγει αυτο το αποτελεσμα που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις  ευρωπαικες και αμερικανικες εκθεσεις-διαγωνισμους.Θα προτεινα μαλιστα οσοι μπορουμε να δημοσιοποιουμε τα εργα μας στα διαφορα forum και αν γινεται η ιδια ipms να δημοσιευσει ολες τις φωτο και ειμαι σιγουρος οτι θα γινει μεγαλος ντορος.Και του χρονου με υγεια ολοι παλι εκει. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
Πολλά ΜΠΡΑΒΟ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλη αυτή την φοβερή παρέα της οργάνωσης για τον κυριολεκτικά αμέτρητο κόπο, ορθοστασία, τρέξιμο και (σίγουρα) άγχος που έριξαν για να πάνε όλα καλά και να περάσουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι ακόμα καλύτερα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και ακόμα περισσότερα σε όσους διακρίθηκαν.

Πιστεύω ότι ο 29ος διαγωνισμός καταγράφηκε στην ιστορία ως ο αρτιότερος οργανωτικά και πιο επιτυχημένος  από όλους τους προηγούμενους.
Εύχομαι και του χρόνου και φυσικά, ακόμα καλύτερα.   ::icon_thumright:: ::salut::

ΥΓ Η ευχάριστη "γεύση" που μένει σε όλους μας μετά από αυτό το ολιγοήμερο, πάρτυ - πανηγυράκι είναι το απίστευτο γέλιο και διασκέδαση που έπεσε, με όλη την τρελλή παρέα αγαπημένων φίλων και η γνωριμία με πολλούς νέους από όλες τις μεριές της Ελλάδας και κυρίως Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα αλλά και από όλη την επαρχία. Σας ευχαριστούμε παιδιά που μας τιμήσατε, ραντεβού για την επόμενη  ::salut::

ΥΓ2 Φυσικά να αναφερθεί η κατακόρυφη άνοδος της ποιότητας όλων των εκθεμάτων, αεροπορικών, αρματικών, διοραματικών, ΦΙΓΟΥΡΩΝ που είναι πλέον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της IPMS και στην Ο.Ε. της έκθεσης για μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση!  ::eusa_clap::
Παίδες, αγγίξατε το τέλειο!  ::icon_thumright::
Πολύ πετυχημένη η κίνηση της μεταφοράς των περιπτέρων των καταστημάτων στον διπλανό χώρο, καθώς υπήρχε άπλα και σχετική (λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών, πράγμα επίσης εντυπωσιακό) ευχέρεια κίνησης στον εκθεσιακό χώρο.
Φαινόταν και με το μάτι ότι φέτος τα μοντέλα ήταν πολύ περισσότερα από προηγούμενες χρονιές, πράγμα που επιβεβαιώθηκε από τα στατιστικά, καθώς σπάσανε τα προηγούμενα στοιχειωμένα ρεκόρ, αλλά επίσης είναι και πολύ ελπιδοφόρο γεγονός για το χόμπυ, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες...

Κατά τα λοιπά, γιορτινό κλίμα, πειράγματα, εξαιρετικές δουλειές που δεν χόρταινες να βλέπεις.
 Όλα τα συστατικά δηλαδή, μιας πετυχημένης έκθεσης.

Ένα ιδιαίτερο μπράβο για τα "στρουμφάκια", τα παιδιά ήταν εξυπηρετικότατα και ήταν πανταχού παρόντα! Μπράβο επίσης και στα παιδιά της γραμματείας που μόχθησαν για να κυλήσουν όλα άψογα!

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τους φίλους μοντελιστές της Αθήνας για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία για ακόμα μια χρονιά! Κάθε φορά μας σκλαβώνουν με τον τρόπο τους  και μας τιμούν με τη φιλία τους!
 Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουμε!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
Και του χρόνου περισσότεροι!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

εγω δεν σας πρόλαβα. ...ελειψα για10 λεπτα ....οπως παντα εκτος θέματος.....χαχαχαχαχαχαχα

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
Θα ήθελα και γω με την σειρά μου να συγχαρώ όλα τα παιδιά του Δ.Σ. της IPΜS Ελλάδας και τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής για τις αμέτρητες ώρες που δούλεψαν για να επιτευχθεί ίσως η πιο επιτυχημένη έκθεση-διαγωνισμός μέχρι σήμερα.
 Με εντυπωσίασε η παρουσίαση με βιντεοπροβολή των μοντέλων, που όσοι εργάστηκαν για αυτό, πρόλαβαν μέσα σε μία μέρα να φωτογραφίσουν και να επεξεργαστούν ψηφιακά τόσες πολλές εικόνες.
Με εντυπωσίασαν τα μοντέλα και το υψηλό επίπεδο τους και πρέπει να συγχαρώ όλους τους μοντελιστές που με φαντασία, έμπνευση και μεράκι, κατάφεραν να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις μας.
Να συγχαρώ και ειδικά εκείνους που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Πάτρα, Σύρο, Κέρκυρα και Κύπρο για να μας δείξουν την εξαίρετη δουλειά  τους και να μας δώσουν την χαρά να την δούμε από κοντά και να μας γλυκάνουν  με τον ενθουσιασμό τους.

Ότι δεν κατάφεραν 30 χρόνια τώρα, 4-5 μοντελιστικά περιοδικά στην Ελλάδα, το κατάφερε μια ομάδα ένθερμων μοντελιστών. Αυτοί είναι το Modelclub.gr, που τους αξίζουν και πάλι θερμά συγχαρητήρια που και αυτοί από την πλευρά τους δουλεύουν ακατάπαυστα να βοηθούν και να διαδίδουν τον αγαπημένο μας μοντελισμό σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
 Tι λόγια να πει κανείς για να περιγράψει κάτι τόσο άρτιο και εξαιρετικό? Νομίζω πως ο φετεινός διαγωνισμός-έκθεση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες εκδηλώσεις του εξωτερικού!Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλους όσους κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα! ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::Να ευχαριστήσω και το Δ.Σ. της IPMS για την τιμή που μου έγινε στην επιλογή μου ως κριτή!
Κύριε Φίλλιπε από όσα λίγα ξέρω δεν έχω βρει ακόμα κάποιον να ουρεί με την κοιλιά :shock: ::glossa:: ::glossa::
Θα συμφωνήσω με την θέση Νο 2 του έταιρου συμπάσχοντα(κος Τσίτσος)
Και να μας πείτε το εύρος της συλλογής μεταλλίων ξεκινά από τότε που μπήκατε με τον στρατό των Η.Π.Α. στην επιχείρηση D-day 1944? ::salut:: ::salut::(Βλέπε άλλο τόπικ-tilly και τέτοια) :lol: :lol: :lol: :lol:
       Με αγάπη Χρήστος (και για τους φίλους Φού)
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος SKAMMAN

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΣΥΡΟΣ
  • ΠOΙΟ ABRAHMS? CORNET-E Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ με την σειρά μου να πω  ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ  σε όλους που έτρεξαν για την οργάνωση της έκθεσης, Ήταν πολύ συντονισμένα όλα!! Μέχρι και φίλους (άχετους με τον μοντελισμό) έφερα από το Λουτράκι για να την δουν και πραγματικά κατενθουσιάστηκαν και μάλιστα μου είπαν την επόμενη φορά θα έρθουν για περισσότερο χρόνο ώστε να απολάυσουν τα μοντέλα. Τα σχόλια τους ήταν: ΠΩΠΩ πολλά μοντέλα!! Δεν το περίμενα αυτό!! Κοίτα εδώ - κοίτα εκεί - τι έφτιαξε ο ανθρωπος --- και τέτοια. Από αύριο αρχίζει η κατασκευή νέων μοντέλων για την επόμενη έκθεση.
Ραντεβου λοιπόν του χρόνου (εδώ που τα λέμε ελπίζω να ανέβω Αθήνα συντομότερα)!!! ::salut::
Πολλά μοντέλα στο κουτί, λίγα στη βιτρίνα!

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος

ΕΠΙΚΗ και Ιστορικη φωτο ταυτοχρονα! :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Σε συνέχεια του ποστ του κου ΦΟΥ, αναφορικά με τον κο Φίλιππο (Απέθαντο - Χαιλάντερ για πολλούς) προτείνω να φάει έναν αποκλεισμό από την επόμενη Έκθεση γιατί αυτή η κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον...
Έρχεται ο κύριος "φορτώνει" μετάλλια και φεύγει...
 :mrgreen:
Κάτσε ρε κύριος... Εντάξει, έχεις πείρα εκατοντάδων ετών στα διάφορα πεδία των μαχών αλλά πού θα πάει αυτό το πράγμα :?:
Εμείς οι κοινοί θνητοί τί θα κάνουμε :?:
 :mrgreen:
Παρακαλείται το ΔΣ της IPMS να θέσει το παραπάνω ζήτημα προς συζήτηση στο επόμενο Συμβούλιό του...
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tags: