Αποστολέας Θέμα: 29ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2010)  (Αναγνώστηκε 53514 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Τελικά να γράψω το όνομα μου σε χαρτονόμισμα ή το έβγαλες το κουτί;;;  ::glossa:: ::glossa::  ::glossa::
...να φέρω δικό μου κουτί;;;  :roll: :roll: :roll:

Τελικά μάλλον σε φακελάκι θα τα βάλω...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γραμματεία ετοιμαστείτε, έρχομαι σε καμιά ωρίτσα  :lol:

Είμαστε και εμείς εδώ Φίλιππα...........!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη

Τελικά μάλλον σε φακελάκι θα τα βάλω...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γραμματεία ετοιμαστείτε, έρχομαι σε καμιά ωρίτσα  :lol:

θα πρότεινα κουτί ζαχαροπλαστείου, απλά σημάδεψε το προφυτερόλ μέσα στο οποίο υπάρχει η ....χαρτούρα  ::glossa:: ::glossa::

Επίσης, αν αμφισβητήσεις εκ νέου την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου έστω και για πλάκα, θα πρέπει να φέρεις αδιάσειστες αποδείξεις ή να σταματήσεις να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου με μένα.

Γιώργο, ήρεμα.... :lol: :lol: :lol:

απλά είναι εκτός κλίματος, δεν ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις και δεν έχει αίσθηση χιούμορ

Αποσυνδεδεμένος armatistis300

• Scale 1/144
  • *
Επίσης, αν αμφισβητήσεις εκ νέου την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου έστω και για πλάκα, θα πρέπει να φέρεις αδιάσειστες αποδείξεις ή να σταματήσεις να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου με μένα.
αγαπητε gkontog , δεν θυμαμαι σε καποιο σημειο να κατηγορησα εσενα , ουτε κανεναν αλλο , οποτε δεν υπαρχει λογος να διαμαρτυρεσαι . αντι για αυτο , θα επρεπε να προβληματιζεσαι. η αληθεια ειναι οτι εχεις ενα πολυ ευστοχο χιουμορ κι αυτο ειναι καλο αλλα οχι παντα . επεσημανα την τακτικη να κανει καποιος χιουμορ με το σοβαρο ζητημα της αδιαβλητης κριτικης των εκθεματων επειδη μπορει καποιος να δημιουργησει θεμα και τοτε θα ειναι δυσκολο να το γυρισετε απο το χιουμορ στο σοβαρο σε μια στιγμη . μην αρπαζεσαι λοιπον ουτε εσυ , ουτε αλλος εαν σκεφτομαι μια κινηση μπροστα με σκοπο να εχει η ipms τα νωτα της καλυμενα .  θελεις αποδειξεις αγαπητε gkontog ? θελεις χιουμορ αγαπητε πετρο? οριστε λοιπον : ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι υπερανω υποψιας και αυτο ειναι μια πικρη βεβαιοτητα . ναι , δεχομαι οτι ο χ , ο ψ , ο ειναι παραδειγματα ακεραιου χαρακτηρα ( μεχρι τωρα ) , αλλα ποιος πονταρει πως θα ερθουν τα πραγαματα αυριο? θελεις ζωντανη αποδειξη φιλε gkontog? μεχρι πριν λιγους μηνες , στην προηγουμενη εκθεση της ipms , ο κυριος <<τα λεφτα υπαρχουν 4800>> ηταν <<υπερανω πασης υποψιας>>!!!! δεν ηταν ? και βεβαια ηταν . διοτι πως εξηγειται αλλιως να μην ειναι <<εμπιστος>> και <<ακεραιος χαρακτηρας>> και να του εμπιστευεται η ipms το ταμειο της ? αρα , ηταν <<υπερανω πασης υποψιας>> και <<ακεραιος χαρακτηρας>> . βεβαια ,  αργοτερα επεσαν ολοι απο τα συννεφα και η ipms πιαστηκε στον υπνο (για να μην πω με τα βρακια κατεβασμενα ) οταν ο κυριος <<υπερανω πασης υποψιας>> ανακοινωθηκε εδω μεσα πως εχει δαγκωσει οποιον μιλα ελληνικα. αρα λοιπον φιλε gkontog , δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ <<υπερανω πασης υποψιας>> , και καλο θα ηταν να σκεφτομαστε μια κινηση μπροστα πριν δημοσιευσουμε το κατα τα αλλα ευστοχο χιουμορ μας δημοσιως , για να μην ερθει η ωρα που θα μας κοπει το γελιο αποτομα απο καποιον <<περιεργο>> που θα αποφασισει να καταγγειλει δωρακια στην γραμματεια και μαλιστα θα εχει και δημοσιευμενο υλικο .

στην ιδια μερια ειμαστε . απλα εγω κανω λιγο τον κακο , για να μην μας κοπει αποτομα το γελιο και κλαιμε ολοι μαζι αργοτερα . εαν παρολαυτα , εχεις το ok απο τη δκση της ipms ελλαδος να αστειευσαι δημοσιως για ενα θεμα αρκετα σοβαρο που απασχολει εκατονταδες ισως και χιλιαδες μελη της ipms και να θεωρησω το θεμα και την εκδηλωση ως κατι της πλακας , πες το μου και θα σωπασω . απλα ομως σκεψου τι προεκτασεις μπορει να λαβει ενα <<αστειο >> σου αυριο μεθαυριο .

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τον φαγατε τον ανθρωπο.Μια πλακα εκανε ο Γιωργος και το πηρατε βαρια καρδια.Χαρειτε την εκθεση και πανω απο ολα τον μοντελισμο
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
Ελπίζω να βρέθηκε κάποιος σήμερα να σηκώσει τα στόρια...  :roll: :mrgreen:

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Ελπίζω να βρέθηκε κάποιος σήμερα να σηκώσει τα στόρια...  :roll: :mrgreen:

τα στόρια ανεβοκατεβαίνουν για λογους του Πολυχώρου.
δεν θελουν να φαίνεται η αίθουσα όταν έχει απ'έξω άλλη εκδήλωση, όπως έγινε και σήμερα με κάποιους VIP καλεσμένους, όπως θα γίνει και αύριο επίσης  :(
δεν ευθυνόμαστε εμείς Κώστα  :(
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
...καλησπερα σε ολους και μπραβο καταρχην για την δουλια που εχετε κανει μεχρι στιγμης.....
...ερωτησις.....ελεγα να φερω αυριο κανα δυο μοντελακια οχι για το ''διαγωνιστικο'' κομματι....απλα για την χαρα το απλα να φερω κατι.....εχω το εξης προβλημα.....λογω ανηλειμανης υποχρεωσης δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσω να ερθω την κυριακη για να το παραλαβω.....η ερωτηση....μεχρι τι ωρα ειναι η επιστροφη των μονελων την κυριακη,και αν μπορουμε να βρουμε μια αλλη λυση σε περιπτωση που δεν προλαβω....
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι υπερανω υποψιας και αυτο ειναι μια πικρη βεβαιοτητα . ναι , δεχομαι οτι ο χ , ο ψ , ο ειναι παραδειγματα ακεραιου χαρακτηρα ( μεχρι τωρα ) , αλλα ποιος πονταρει πως θα ερθουν τα πραγαματα αυριο?
Αυτό το εκλαμβάνω ως προσωπική προσβολή και θα ζητήσω να μην κρίνεις με τα δικά σου μέτρα και σταθμά τουλάχιστον εμένα. Αναλαμβάνω ακεραία την ευθύνη για την δημιουργία του εν λόγω κυτίου όπως επίσης αποδέχομαι και τις όποιες συνέπειες, δε δέχομαι όμως στο βωμό μιας γενικότητας να κρίνεις και εμένα ως μη ακέραιο χαρακτήρα. Αν εσύ ο ίδιος δεν είσαι σίγουρος για την ακεραιότητα του δικού σου χαρακτήρα, παρακαλώ να μην προβάλεις τις ανασφάλειές σου προβλέποντας πιθανές δικές μου μελλοντικές συμπεριφορές.

Τέλος θα το λάτρευα πραγματικά να ερχόταν κάποιος να μου πει πως τα μάγκωσα και αλλοίωσα τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής. Ζω για αυτή την ημέρα ::eusa_pray::

...ερωτησις.....ελεγα να φερω αυριο κανα δυο μοντελακια οχι για το ''διαγωνιστικο'' κομματι....απλα για την χαρα το απλα να φερω κατι.....εχω το εξης προβλημα.....λογω ανηλειμανης υποχρεωσης δεν ξερω τι ωρα θα μπορεσω να ερθω την κυριακη για να το παραλαβω.....η ερωτηση....μεχρι τι ωρα ειναι η επιστροφη των μονελων την κυριακη,και αν μπορουμε να βρουμε μια αλλη λυση σε περιπτωση που δεν προλαβω....
Γιάννη θα στα μαζέψω εγώ και θα τα βρούμε στη συνέχεια, φέρε εσύ τα μοντέλα και μην ανησυχείς.

Αλλωστε όπως θα διάβασες και παραπάνω μπορεί να ξυπνήσει μέσα μου η λέρα και να σε χρεώσω αποθήκευτρα, ασφάλιστρα, μεταφορικά... ::glossa::

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Συγνώμη αλλά εγώ μπερδεύτηκα λίγο με το χιούμορ.
Τελικά η έκθεση έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό;;;
Αν κατάλαβα από την ανακοίνωση της IPMS για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υπάρχει κάποιο "παράβολο".
Για τους επισκέπτες;

Και πάλι συγνώμη.
Γιώργος
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
Η εισοδος για το κοινο ειναι ελευθερη τις ωρες που αναγραφονται στην αφισα-ανακοινωση..

Μονο αν θελεις να εκθεσεις καποιο μοντελο και δεν εισαι μελος της IPMS πληρωνεις..

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
Spoiler (hover to show)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
Σήμερα παρέδωσα και τα δικά μου μοντέλα.
Μπράβο παιδιά,καταπληκτική οργάνωση.Συγχαρητήρια στα παιδιά της γραμματείας αλλά κυρίως και στα παιδιά με τα μπλε που είναι στο πέρα-δώθε ώστε να μπουν τα εκθέματα όπως πρέπει.
Και εις ανώτερα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δώσω και'γω το κάτι τις μου στο κυτίο αλλά ...απόδειξη θα πάρω; ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
αγαπητε gkontog , δεν θυμαμαι σε καποιο σημειο να κατηγορησα εσενα , ουτε κανεναν αλλο , οποτε δεν υπαρχει λογος να διαμαρτυρεσαι . αντι για αυτο , θα επρεπε να προβληματιζεσαι. η αληθεια ειναι οτι εχεις ενα πολυ ευστοχο χιουμορ κι αυτο ειναι καλο αλλα οχι παντα . επεσημανα την τακτικη να κανει καποιος χιουμορ με το σοβαρο ζητημα της αδιαβλητης κριτικης των εκθεματων επειδη μπορει καποιος να δημιουργησει θεμα και τοτε θα ειναι δυσκολο να το γυρισετε απο το χιουμορ στο σοβαρο σε μια στιγμη . μην αρπαζεσαι λοιπον ουτε εσυ , ουτε αλλος εαν σκεφτομαι μια κινηση μπροστα με σκοπο να εχει η ipms τα νωτα της καλυμενα .  θελεις αποδειξεις αγαπητε gkontog ? θελεις χιουμορ αγαπητε πετρο? οριστε λοιπον : ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειναι υπερανω υποψιας και αυτο ειναι μια πικρη βεβαιοτητα . ναι , δεχομαι οτι ο χ , ο ψ , ο ειναι παραδειγματα ακεραιου χαρακτηρα ( μεχρι τωρα ) , αλλα ποιος πονταρει πως θα ερθουν τα πραγαματα αυριο? θελεις ζωντανη αποδειξη φιλε gkontog? μεχρι πριν λιγους μηνες , στην προηγουμενη εκθεση της ipms , ο κυριος <<τα λεφτα υπαρχουν 4800>> ηταν <<υπερανω πασης υποψιας>>!!!! δεν ηταν ? και βεβαια ηταν . διοτι πως εξηγειται αλλιως να μην ειναι <<εμπιστος>> και <<ακεραιος χαρακτηρας>> και να του εμπιστευεται η ipms το ταμειο της ? αρα , ηταν <<υπερανω πασης υποψιας>> και <<ακεραιος χαρακτηρας>> . βεβαια ,  αργοτερα επεσαν ολοι απο τα συννεφα και η ipms πιαστηκε στον υπνο (για να μην πω με τα βρακια κατεβασμενα ) οταν ο κυριος <<υπερανω πασης υποψιας>> ανακοινωθηκε εδω μεσα πως εχει δαγκωσει οποιον μιλα ελληνικα. αρα λοιπον φιλε gkontog , δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ <<υπερανω πασης υποψιας>> , και καλο θα ηταν να σκεφτομαστε μια κινηση μπροστα πριν δημοσιευσουμε το κατα τα αλλα ευστοχο χιουμορ μας δημοσιως , για να μην ερθει η ωρα που θα μας κοπει το γελιο αποτομα απο καποιον <<περιεργο>> που θα αποφασισει να καταγγειλει δωρακια στην γραμματεια και μαλιστα θα εχει και δημοσιευμενο υλικο .

στην ιδια μερια ειμαστε . απλα εγω κανω λιγο τον κακο , για να μην μας κοπει αποτομα το γελιο και κλαιμε ολοι μαζι αργοτερα . εαν παρολαυτα , εχεις το ok απο τη δκση της ipms ελλαδος να αστειευσαι δημοσιως για ενα θεμα αρκετα σοβαρο που απασχολει εκατονταδες ισως και χιλιαδες μελη της ipms και να θεωρησω το θεμα και την εκδηλωση ως κατι της πλακας , πες το μου και θα σωπασω . απλα ομως σκεψου τι προεκτασεις μπορει να λαβει ενα <<αστειο >> σου αυριο μεθαυριο .

"Η διοίκηση της IPMS Ελλάδος",
διαθέτοντας χιούμορ και γνωρίζοντας το ποιόν του Γιώργου, ανέχτηκε και υποστήριξε απόλυτα το συγκεκριμένο αστείο.
Ο παραλληλισμός της συγκεκριμένης πλάκας με την υπόθεση του γνωστού κλέφτη και απατεώνα (που δεν ήταν όπως τον περιγράφεις, υπεράνω υποψίας  :mrgreen:) είναι παντελλώς άστοχος και καταντά προσβλητικός.
Το ίδια προσβλητική είναι και η γενίκευση σου ότι κανείς δεν είναι υπεράνω πάσης υποψίας, ιδίως όταν είναι ανώνυμη και με αυτό το ύφος.
Η σημερινή IPMS Ελλάδος, όπως την εκπροσωπώ εγώ και το παρόν ΔΣ καθώς και οι πολύ στενοί φίλοι και συνεργάτες που μας βοηθάνε το τελευταίο διάστημα - του Γιώργου συμπεριλαμβανομένου - δεν χρειάζεται υποδείξεις τέτοιου τύπου.
Καληνύχτα φίλε αρματιστή.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Να σας πω εκεί .... χάμω !!!  ::glossa::

Δεν αφήνετε πάλι τις ... κοκορομαχίες και ν' ανεβάσετε καμιά φώτο !!!!

Τρίτη μέρα πάει και ακόμα δεν είδαμε τίποτα εμείς οι απομακρυσμένοι   :evil:

Εκτός κι αν δεν έφερε κανένας μοντέλα και μας δουλεύετε !!!!   :mrgreen:

Μα ούτε και ο Φίλιππας καμία φώτο   :?: :?:   :roll:    Σ' αυτόν ποντάραμε !!!   8)
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Λίγο υπομονή παίδες. Ανεβαίνουν στο site της IPMS...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δώσω και'γω το κάτι τις μου στο κυτίο αλλά ...απόδειξη θα πάρω; ::glossa::
Μα φυσικά! Είπαμε, διαφάνεια, τα πάντα πάνω από το τραπέζι. ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
Λοιπόν πολύ οργάνωση βρε παιδιά, μπράβο!

Και πολύ τρέξιμο, και πάνω σε όλα να σου και ο πρέσβης!  Πολλή δουλειά αλλά και πολλοί εθελοντές !

Μπράβο
 ::eusa_clap::
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Λοιπόν πολύ οργάνωση βρε παιδιά, μπράβο!

Και πολύ τρέξιμο, και πάνω σε όλα να σου και ο πρέσβης!  Πολλή δουλειά αλλά και πολλοί εθελοντές !

Μπράβο
 ::eusa_clap::

έχουμε την τύχη, να διοργανώνεται ταυτόχρονα με τη δική μας έκθεση, μια έκθεση ζωγραφικής από το μορφωτικό τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήν ("Pictyring America"). την εγκαινίασε χθες ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και με την ευκαιρία επισκέφτηκε και τη δική μας έκθεση, μαζί με τη σύζυγο του και το νυν Νομάρχη Πειραιώς. Σήμερα θα υπάρξει αντίστοιχη VIP επίσκεψη (γνωστή Ελληνική οικογένεια με μεγαλο φιλανθρωπικό έργο) ενώ υπενθυμίζω απόψε στις 19.00 θα γίνουν τα εγκαίνια της δικής μας έκθεσης από το Νομάρχη Πειραιώς κ. Γιάννη Μίχα. Εννοείται πως είστε όλοι προσκεκλημένοι.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Οι φώτος ανέβηκαν στο site της IPMS.
Πολλά και όμορφα εκθέματα και φέτος.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και τα μοντέλα... Συγχαρητήρια σε όλους. Και τους διοργανωτές και αυτούς που κατεβάσανε μοντέλα... ΜΠΡΑΒΟ...
Καλή συνέχεια και τις επόμενες μέρες...

Εγώ θα περάσω μια βολτούλα αύριο...
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Καταπληκτικές δουλείες μέχρι εδώ, το επίπεδο φενεται να είναι ανεβασμένο από πέρυσι, καλή συνεχεία.

ΥΣ, εγω που δεν θα κατέβω στην έκθεση φακελάκι σε ποιον θα δώσω?  :mrgreen: :mrgreen:
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
Χαίρομαι για το επίπεδο των κατασκευών!
Καλή επιτυχία ( δεδομένο ) στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος karld76

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα-Aθήνα
  • Κάρολος Δαρκαδάκης
  Χθες πέρασα μια βόλτα από την έκθεση και μάλλον θα κάνω μια βόλτα και σήμερα.Οφείλω να πω ειλικρινή και πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.Έχοντας δει από κοντά τις 3 τελευταίες εκθέσεις και με την μικρή πείρα πάνω στο αντικείμενο,πιστεύω ότι εφέτος η ποιότητα των εκθεμάτων είναι σε υψηλό επίπεδο.Πάντα τέτοια,καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σε όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής και καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα της Πόπη Τσαπανίδου έκανε ζωντανή σύνδεση με τον χώρο της έκθεσης και είπε δυο λόγια ( όσα πρόλαβε να πει βέβαια) ο πρόεδρος.
Μπράβο στον ΣΚΑΪ και πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έχουν δόση και την ψυχή τους για αυτή την έκθεση.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: