Αποστολέας Θέμα: 29ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2010)  (Αναγνώστηκε 53439 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Manwlo

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
Ειναι πολύ ωραίο να διαπιστώνεις ότι κάτι που είδες τελευταία φορά πριν δώδεκα χρόνια  ( :roll: ) όχι μόνο δεν γέρασε, αλλά είναι πιο οργανωμένο, πιο όμορφο και πιο εξελιγμένο. Και ακόμα είχαν έρθει λίγα μοντέλα στις 5 το απόγευμα σήμερα.

Η συμμετροχή μας σε τέτοιοες διοργανώσεις (με μοντέλα η με απλή επίσκεψη) είναι το καλύτερο μπράβο και η καλύτερη ανταμοιβή για τους διοργανωτές αλλά και για εμάς τους ίδιους!!
Θα τα πούμε εκεί λοιπόν :-)

-=Manwlo=-

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Δηλαδή δεν πήγες και πάρα πολλά τελικά ...  :mrgreen:
Καλή επιτυχία παιδιά  ::icon_thumright::
 ::salut::

Ναι πράγματι δεν κατέβασα πολλά φέτος.
Μόνο 16 συνολικά εκ των οποίων 9 Μ113...
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
    • "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
Μπραβο κι απο μενα σε ολα τα παιδια που μοχθησαν για το φετεινο διαγωνισμο.... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Επειδη φετος οι μερες του διαγωνισμου συμπιπτουν με την αδεια μου, και πιστευω οτι θα καταφερω να ερθω, θα ηθελα καποιος να μου πει με απλα λογια, που περιπου βρισκεται ο χωρος της εκθεσης για να μην ταλαιπωρηθω στο ψαξιμο..... :oops:

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
Και απο την μακρινη Νυρεμβεργη σε ολους,καλα να περασετε και ενα  ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: στα παιδια που τρεχουν και δεν προλαβενουν.
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
 Μήπως ξέρει κάποιος αν τα περίπτερα των καταστημάτων θα είναι ανοικτά από αύριο και από ποιά ώρα και μετά; Πχ. μεσημέρι θα λειτουργούν;

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει οριστεί συγκεκριμένη μέρα/ώρες για όσους θέλουν να φωτογραφήσουν τα μοντέλα ή αν είναι ελεύθερα όλες τις μέρες.

καλή επιτυχία σε όλους, διοργανωτές και συμμετέχοντες ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
Μήπως ξέρει κάποιος αν τα περίπτερα των καταστημάτων θα είναι ανοικτά από αύριο και από ποιά ώρα και μετά; Πχ. μεσημέρι θα λειτουργούν;

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει οριστεί συγκεκριμένη μέρα/ώρες για όσους θέλουν να φωτογραφήσουν τα μοντέλα ή αν είναι ελεύθερα όλες τις μέρες.

καλή επιτυχία σε όλους, διοργανωτές και συμμετέχοντες ::salut::

Για τις φωτογραφήσεις νομίζω ελεύθερα θα είναι το Σάββατο το πρωϊ. Ανέμενε επιβεβαίωση απο τα παιδιά του ΔΣ. Πάντως θα φωτογραφηθούν απο τους διοργανωτές και νομίζω θα είναι διαθέσιμες σε όποιον ζητήσει...

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Θα σας μαλώσω γιατί δεν είστε καθόλου προσεκτικοί...
Δείτε την αφίσα προσεκτικά, καθώς και το site της IPMS για περισσότερες πληροφορίες...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΤΕΛΗΣ

• 1/72
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Chanea-Krete
"ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Το πρωτο πραγμα που ειδα οταν μπηκα στην εκθεση...ο Gkontog πριν μου κανει την χαρτογραφηση κλπ μου δινει το κουτακι και μου λεει γραψε και το ονομα σου στο χαρτονομισμα.. :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Να σημειώσουμε ότι μέχρι την ώρα του κλεισίματος σήμερα, υπήρχαν 220 μοντέλα στην αίθουσα...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Να σημειώσουμε ότι μέχρι την ώρα του κλεισίματος σήμερα, υπήρχαν 220 μοντέλα στην αίθουσα...

τέλος πρώτης ημέρας  ::icon_thumright::

πολλά μοντέλα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
μάλλον απο τις μεγαλύτερες προσελεύσεις πρώτης ημέρας  :wink:
μεγάλο ενδιαφέρον και όρεξη απ' όλους  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
πιστεύω θα πάμε πολύ καλά  :wink:
πολλές ευχαριστίες στα παιδιά του ΔΣ και της ΟΕ  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
πάμε γερά  ::icon_thumright::
καλή ξεκούραση  :wink:
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΤΕΛΗΣ

• 1/72
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Chanea-Krete
και αύριο νωρίς-νωρίς θα έχετε +14 επιπλέον  :D :D :D
"ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
Καλη επιτυχια και απο εμενα, ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα...χωρις να συνγκαουμε. Εμαθα απο τον Γ.Γ. μας που μετεφερε τα μοντελα μας, οτι οργανωτικα εισαστε τζι-τζι...α ρε αφανεις ηρωες των εκθεσεων...

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
Πραγματικα ολα ειναι τελεια οργανωμενα μεχρι και την τελευται λεπτομερεια.. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
Να κάνω μια ερώτηση..

Στην αφίσα της IPMS για την έκθεση γράφει...

Ώρες φωτογράφησης Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Οκτωβρίου 9:00 ως 11:00

ΚΑΙ

Ώρες κοινού Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Οκτωβρίου 11:00 ως 21:00

Δηλαδή για το Σάββατο στην ουσία δεν μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφίες.
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Το Σάββατο μπορούμε να βγάλουμε φώτος μόνο 9-11 αυστηρά.
 :wink:
Κάθε χρόνο ορίζεται συγκεκριμένος χρόνος φωτογράφισης προκειμένου να αποφευχθούν τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της προσέλευσης του πολύ κόσμου...

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Το Σάββατο μπορούμε να βγάλουμε φώτος μόνο 9-11 αυστηρά.
Κάθε χρόνο ορίζεται συγκεκριμένος χρόνος φωτογράφισης προκειμένου να αποφευχθούν τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της προσέλευσης του πολύ κόσμου...

Αρκεί την ώρα αυτή να μην υπάρχει άλλος κόσμος εκτός των φωτογράφων, αλλιώς δεν έχει νόημα...
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Βάλτε και καμία φώτο ρε παιδια, για εμάς που δεν καταφέραμε να έρθουμε.
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος armatistis300

• Scale 1/144
  • *

Το πρωτο πραγμα που ειδα οταν μπηκα στην εκθεση...ο Gkontog πριν μου κανει την χαρτογραφηση κλπ μου δινει το κουτακι και μου λεει γραψε και το ονομα σου στο χαρτονομισμα
μη με παρεξηγησετε , μια σκεψη κανω : ωραιο πραγμα το χιουμορ , αλλα ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει εαν καποιος που στο τελος της εκθεσης αισθανθει αδικημενος , καταθεσει στα αληθεια ενσταση και διαμαρτυρηθει πως το μοντελο του θαφτηκε επειδη δεν εδωσε φακελακι . ωραιο το χιουμορ , αλλα αν καποιος χρησιμοποιησει τα παραπανω σχολια και τη φωτογραφια που δημοσιευτηκαν , αντε να αποδειξεις οτι η γραμματεια δεν ειναι ελεφαντας

καλη επιτυχια σε συμμετεχοντες και διοργανωτες

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Σοβαρά πιστεύεις ότι θα μπορούσε κάποιος να κάνει τέτοια κίνηση; Εννοώντας τι; Ότι ο κλέφτης κάνει πλάκα στον αστυνόμο και του λέει "στα αστεία, είμαι κλέφτης";
Ή πάλι θα αναγκάσουμε συναδέλφους να κάνουν πίσω λέγοντας "οκ δεν ξαναασχολούμαι με τίποτα, εγώ φταίω" κλπ...
Αν θες πραγματικό πρόβλημα στην IPMS υπάρχει και είναι όντως χρημάτων: των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν από το ταμείο της. Τα υπόλοιπα είναι αστεία για να γελάμε και να περνάμε καλά - όπως και ο ίδιος ο μοντελισμός!

Καλή επιτυχία και σε σένα εφόσον συμμετέχεις φίλε αρματιστή!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
....μοντελο του θαφτηκε επειδη δεν εδωσε φακελακι . ωραιο το χιουμορ , αλλα αν καποιος χρησιμοποιησει τα παραπανω σχολια και τη φωτογραφια που δημοσιευτηκαν , αντε να αποδειξεις οτι η γραμματεια δεν ειναι ελεφαντας
Δηλαδή τι μας λες τώρα  :?: :?: :?: Οτι ....αδυνάτησε ο Κοντογιάννης   :?: :shock: :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος armatistis300

• Scale 1/144
  • *
Σοβαρά πιστεύεις ότι θα μπορούσε κάποιος να κάνει τέτοια κίνηση;
μη βιαστεις να την πεσεις σε εμενα , που εκανα την επισημανση . το χιουμορ το αντιλαμβανονται οι 99 στους 100 . αρκει ομως να βρεθει μονο ενας π@στης να το κανει . και τοτε τι? πως θα το εξηγησουν οι διοργανωτες ? με τι ? με χιουμορ? χιουμορ ειχε και ο αλλος που ελεγε τα λεφτα υπαρχουν 4800!!!!!! δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα . ειναι σαν να κρεμαει ενας δικαστης εξω απο την αιθουσα των δικαστηριων μια επιγραφη που λεει <<τα φακελακια στο κυτιο παρακαλω>> . χιομορ ναι για τους περισσοτερους  , αλλα πες μου πως θα το εξηγησει εαν καποιος το εκμεταλευτει και μαλιστα χρησιμοποιησει ως αποδειξη τις προηγουμενες δημοσιευσεις .

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: 29ος Ετήσιος Διαγωνισμός - Εκθεση Πλαστικομοντε
« Απάντηση #222 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 02:44:07 μμ »
Φίλε αρματιστή, θα συμμετάσχεις στην έκθεση; Αυτό θα ήταν η καλύτερη υποστήριξη για το γεγονός.

μη με παρεξηγησετε...
Ούτε και εσύ να με παρεξηγήσεις σε παρακαλώ...!
Δεν σε παρεξηγώ απλά κολλάω λίγο όταν βλέπω σκέψεις του τύπου "ναι αλλά όμως". Το θεωρώ αντίδραση για την αντίδραση.
Σε κάθε περίπτωση, keep mdlng!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
(Image removed from quote.)

Το πρωτο πραγμα που ειδα οταν μπηκα στην εκθεση...ο Gkontog πριν μου κανει την χαρτογραφηση κλπ μου δινει το κουτακι και μου λεει γραψε και το ονομα σου στο χαρτονομισμα
μη με παρεξηγησετε , μια σκεψη κανω : ωραιο πραγμα το χιουμορ , αλλα ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει εαν καποιος που στο τελος της εκθεσης αισθανθει αδικημενος , καταθεσει στα αληθεια ενσταση και διαμαρτυρηθει πως το μοντελο του θαφτηκε επειδη δεν εδωσε φακελακι . ωραιο το χιουμορ , αλλα αν καποιος χρησιμοποιησει τα παραπανω σχολια και τη φωτογραφια που δημοσιευτηκαν , αντε να αποδειξεις οτι η γραμματεια δεν ειναι ελεφαντας
Είναι εξαιρετικά εύκολο να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας, απλά όποιος με ξέρει, ξέρει πως είμαι Diplodocus hallorum, ζώον μεν αλλά αρκετά πιο μεγάλο.

Επίσης, αν αμφισβητήσεις εκ νέου την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου έστω και για πλάκα, θα πρέπει να φέρεις αδιάσειστες αποδείξεις ή να σταματήσεις να κάνεις το δικηγόρο του διαβόλου με μένα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Τελικά να γράψω το όνομα μου σε χαρτονόμισμα ή το έβγαλες το κουτί;;;  ::glossa:: ::glossa::  ::glossa::
...να φέρω δικό μου κουτί;;;  :roll: :roll: :roll:

Τελικά μάλλον σε φακελάκι θα τα βάλω...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γραμματεία ετοιμαστείτε, έρχομαι σε καμιά ωρίτσα  :lol:

Tags: