Αποστολέας Θέμα: 29ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2010)  (Αναγνώστηκε 53482 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
Πόσα μοντέλα είπαμε ήταν πέρυσι?

Πέρυσι (2009) είχαμε 533 εκθέματα (το ρεκόρ είναι 545 το 1995, ενώ το 1999 ήταν 535)
από 212 εκθέτες (το ρεκόρ είναι 223 το 1999)

ʼν κατέβαζα και τα δικά μου φέτος .... θα πιάνατε το ρεκόρ με τη μία !!    ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
Ασε ασε Νικο,και εγω τωρα που ειχα ερθει Ελλαδα,το αμαξακι γεματο ηταν μοτελα.Ετσι για του χρονου εχω στοκ για τις Εκθεσεις.
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  χθες το απόγευμα έκανα preregistration αλλά δεν έχω λάβει ακόμη επιβεβαίωση στο email μου. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη φόρμα; Είναι ακόμη ενεργή να ξανακάνω τη διαδικασία;

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Με τι όνομα το έκανες Βασίλη? email είχες δώσει?

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Μόλις 2 ημέρες πριν την έκθεση, θα τολμήσω να πώ ότι σε πρώτη φάση το preregistration είχε επιτυχία.
Δηλώθηκαν 503 συμμετοχές από σχεδόν 200 συμμετέχοντες. Αν πάει όσο καλά πήγε πέρσι η διαδικασία παραλαβής όσων είχαν κάνει preregistration, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία.
Να θυμάστε ότι κατά την εμφάνισή σας στον γκισέ της γραμματείας, θα σας διαβάζονται όλα τα δικά σας στοιχεία και των συμμετοχών σας, ώστε να επιβεβαιώνονται τα πάντα πριν προχωρήσει η διαδικασία παραλαβής και φωτογράφησης.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για το πόσο καλά κύλισε η διαδικασία, έστω και αν εμείς πίσω από τις οθόνες μας ρίξαμε περισσότερο τρέξιμο από πέρσι.
Επίσης αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά, ότι ο Έλληνας, αν οι κανόνες είναι σωστοί και υπάρχει μια λογική σειρά στα πράγματα, μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές και να τις ακολουθήσει.
Επίσης βγήκαμε αληθινοί σαν ΔΣ, που υποστηρίξαμε τη διαδικασία, κόντρα σε κάποιες φωνές που έλεγαν ότι δεν πρόκειται να "τρέξει" η προεγγραφή γιατί οι Έλληνες δεν μπαίνουν σε καλούπια (καλώς εννοούμενα κατά τη γνώμη μου σε αυτή την περίπτωση)...

Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους για τη συμβολή.. Ραντεβού στην έκθεση. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Μόλις 2 ημέρες πριν την έκθεση, θα τολμήσω να πώ ότι σε πρώτη φάση το preregistration είχε επιτυχία.
Δηλώθηκαν 503 συμμετοχές από σχεδόν 200 συμμετέχοντες. Αν πάει όσο καλά πήγε πέρσι η διαδικασία παραλαβής όσων είχαν κάνει preregistration, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία.
Να θυμάστε ότι κατά την εμφάνισή σας στον γκισέ της γραμματείας, θα σας διαβάζονται όλα τα δικά σας στοιχεία και των συμμετοχών σας, ώστε να επιβεβαιώνονται τα πάντα πριν προχωρήσει η διαδικασία παραλαβής και φωτογράφησης.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για το πόσο καλά κύλισε η διαδικασία, έστω και αν εμείς πίσω από τις οθόνες μας ρίξαμε περισσότερο τρέξιμο από πέρσι.
Επίσης αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά, ότι ο Έλληνας, αν οι κανόνες είναι σωστοί και υπάρχει μια λογική σειρά στα πράγματα, μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές και να τις ακολουθήσει.
Επίσης βγήκαμε αληθινοί σαν ΔΣ, που υποστηρίξαμε τη διαδικασία, κόντρα σε κάποιες φωνές που έλεγαν ότι δεν πρόκειται να "τρέξει" η προεγγραφή γιατί οι Έλληνες δεν μπαίνουν σε καλούπια (καλώς εννοούμενα κατά τη γνώμη μου σε αυτή την περίπτωση)...

Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους για τη συμβολή.. Ραντεβού στην έκθεση. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
τα συγχαρητηρια και οχι μονο,  όλων μας,  στον Κώστα και στο Γιώργο   ::icon_thumright::
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
συγχαρητήρια σε ολους......το ΔΣ για το ατελειωτο τρέξιμο..... και τους συμμετέχοντες που θα γεμίσουν τους παγκους με τις δημιουργίες τους.
καλη αρχή παιδια για όλους.
ευελπιστω να περασετε πανω απο ολα καλα.......

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
συγχαρητήρια σε ολους......το ΔΣ για το ατελειωτο τρέξιμο..... και τους συμμετέχοντες που θα γεμίσουν τους παγκους με τις δημιουργίες τους.

γιατί "περάσετε"  :?: :?: :?: :?:
εσυ που θα είσαι  :?: :?: :?: :?:
το ματι μου σε πηρε στην ΟΕ   ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Συγχαρητήρια σε όλους και από μένα και φυσικά καλή αρχή και καλή επιτυχία.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Σχετικά με τα Ειδικά Βραβεία της έκθεσης, έλαβα το παρακάτω ενημερωτικό από τον Σ.Δεμηρά του περιοδικού Model Expert και το μεταφέρω αυτολεξεί:

Αγαπητοί φίλοι και συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό της IPMS Ελλάδος,
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τα βραβεία (μοντέλα, βιβλία) που θα συνοδεύουν τις τιμητικές διακρίσεις στα παρακάτω :

Βραβείο BEST PEGASO MODELS (καλύτερο έκθεμα Pegaso) από την ιταλική εταιρία Pegaso Models σε συνεργασία με το Model Expert / Εκδόσεις ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ: μία μεταλλική φιγούρα 90 mm της Pegaso και ένα βιβλίο Advanced Figure Modelling συνολικής αξίας 150 Ευρώ.
Teutonic Knight (90-050) 90 mm, 13 μεταλλικά μέρη, σκάλισμα: Angel Terol, βάψιμο: Fabrizio Russo.

Βραβείο BEST JUNIOR (καλύτερο έκθεμα junior στις φιγούρες, βινιέτες, διόραματα) από την ιταλική εταιρία Pegaso Models σε συνεργασία με το Model Expert / Εκδόσεις ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ : μία ρητινένια φιγούρα 1/35 της σειράς PLATOON από την Pegaso και ένα βιβλίο Advanced Figure Modelling συνολικής αξίας 50 Ευρώ.
German Tanker (PT-044) 1/35, ρητίνη, 5 μέρη, σκάλισμα: Yukio Honma βάψιμο: Diego Ruina.

Στέλιος Δεμηράς

Για τα υπόλοιπα Ειδικά Βραβεία, ισχύουν όσαν έχουν προαναφερθεί
τα λέμε ΑΥΡΙΟ στην έκθεση
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
Kali epitixia kai kala na perasetai sinadelfoi - euxomai tou xronou kai pali mazi sas  ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή

γιατί "περάσετε"  :?: :?: :?: :?:
εσυ που θα είσαι  :?: :?: :?: :?:
το ματι μου σε πηρε στην ΟΕ   ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Μάζι θα έιμαστε...... ολοι μαζι..... και το μόνο σιγουρο είναι ότι ίσως καταφέρω να κατεβάσω και ενα μοντελάκι...... οχι τιποτα σπουδαιο....αλλα η συμετοχή μετράει. ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Παραμονή της έναρξης της έκθεσης και εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία :!: :!: :!:
Ελπίζω να περάσουμε καλά και τα εκθέματα να είναι σε υψηλά στάνταρ όπως κάθε χρόνο.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Μπράβο Δημήτρη  ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Από τη μεριά μου,εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες / διαγωνιζόμενους καλή επιτυχία και προσδοκώ σε μία άρτια οργανωμένη και απόλυτα επιτυχημένη Έκθεση  ::eusa_clap:: Ελπίζω να σας δώ όλους εκεί  :wink:  ::salut:: Φέτος είμαι Ελλάδα οπότε θα τα καταφέρω να έρθω  :lol:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Ξεκινήσαμε. Στήσιμο εν εξελίξη:

Φυσικά η γραμματεία είναι από πολύ νωρίς έτοιμη...

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
Ετοιμάστε μου ένα τραπέζι για να "απλωθώ"....
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
ελπιζω να μην το κλεισετε 8 νταν σημερα....  6;30 φευγω απο το γραφειο... ελπιζω να σας προλαβω  :P

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
ελπιζω να μην το κλεισετε 8 νταν σημερα....  6;30 φευγω απο το γραφειο... ελπιζω να σας προλαβω  :P
Να κλείσετε για να μην προλάβει :!:
Ένας ανταγωνιστής λιγότερος...

Επέστρεψα από την έκθεση:
Λίγα μοντέλα για την ώρα αλλά τα παιδιά της IPMS τρέχουν και βοηθούν όλο τον κόσμο.
Το preregistration έχει σαν αποτέλεσμα να περιμένω 1 μόλις λεπτό για να πάρω τα απαραίτητα χαρτιά για τις συμμετοχές μου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους μόχθησαν για το νέο αυτό σύστημα.

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
Έτσι να βλέπω κινητοποίηση!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Καλή συνέχεια παίδες, τα λέμε αύριο από κοντά! ::danseuse::  Καλό ταξίδι να έχουν όσοι θα έρθουν από μακριά!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Καλή επιτυχία  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Αύριο, αύριο απο κοντά   :wink: :wink: Γιώργο κράτησε μου μια θέση δίπλα σου  ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::handshake::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!! ::eusa_clap::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
τις τελευταιες ημερες μετραω καθε ωρα αντιστροφα για να αρχισει το παρτυ ::drumstel::

καλη επιτυχια σε ολους!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano

Επέστρεψα από την έκθεση:
Λίγα μοντέλα για την ώρα αλλά τα παιδιά της IPMS τρέχουν και βοηθούν όλο τον κόσμο.

Δηλαδή δεν πήγες και πάρα πολλά τελικά ...  :mrgreen:

Καλή επιτυχία παιδιά  ::icon_thumright::

Nikolas Kostoulas

Tags: