Αποστολέας Θέμα: 29ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2010)  (Αναγνώστηκε 53461 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη

εαν τα βρίσκεις λίγα ή γενικά βρίσκεις τη διοργάνωση σεμιναρίων στην έκθεση εύκολη υπόθεση, αναμένω να δω στην επόμενη έκθεση που θα είσαι υπεύθυνος διοργάνωσης, τουλάχιστον 3-4 και απο "πρώτα ονόματα".
Βαρέθηκα τις θεωρίες και τις ιδέες. Είναι γνωστό ότι όλοι έχουμε και απο μία. Στην IPMS Ελλάδος αλλά και στον Ελληνικό μοντελισμό γενικά, πάντα είχαμε 1000άδες ιδέες, προτάσεις, καινοτομίες αλλά όταν φτάναμε στη στιγμή της πραγματοποίησης , το 99% των "θεωρητικών" λάκιζε. Πράξεις χρειαζόμαστε και αποτελεσματικότητα.

::salut::
Σ.Σ.

Σταύρο

ήμουν σαφής και υπογράμμισα το δύσκολο και επίπονο έργο της διοργάνωσης της έκθεσης και μάλιστα με τόσα πολλά εκθέματα και των σεμιναρίων

φάνηκε να το υποτιμώ; :roll: :roll: :roll:

επίσης, για τις ιδέες και θεωρίες, υπογράμμισα ότι κάποιος "έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέει"

Υ.Γ. λάθος emoticon  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Ελήφθη   -  κατανοητό  - τέλος απο μένα  ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Προσκαλείται το ΔΣ της IPMS Ελλάδος,
τα μέλη "στενοί  συνεργάτες  του ΔΣ" καθώς και τα μέλη
της Οργανωτικής Επιτροπής και της Κριτικής Επιτροπής,
στην καθιερωμένη ενημερωτική-συντονιστική συγκέντρωση στα γραφεία μας στην Ηλιούπολη (Αναστάσεως 14),

την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, για ενημέρωση και λήψη οδηγιών για την έκθεση, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

* 09.00 τα μέλη του ΔΣ (και οι "παρά τω ΔΣ" :wink:)
    * 10.00 τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και
    * 11.00 τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
Οι εκτός Αθηνών και οι απόντες, θα λάβουν το σχετικό ενημερωτικό υλικό με e-mail, μετά τη συνάντηση της 3/10/2010.

Ευχαριστώ.
ο πρόεδρος του ΔΣ
Σταύρος Σουλής

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
   Μιάς και φτάσαμε λοιπόν στο παρά πέντε της φετινής έκθεσης, και καθώς στο παρα πέντε εμφανίζονται και τα "όποια προβλήματα" εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εμπλεκόμενους πραγματικά καλή επιτυχία,πολύ μεγαλύτερη κι από την περυσινή.

Δεν είμαι υπέρ των ευχολογίων,αλλά θέλω πάρα πολύ να διαψευσθούν όλες οι κασσάνδρες.......

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  Μιάς και φτάσαμε λοιπόν στο παρά πέντε της φετινής έκθεσης, και καθώς στο παρα πέντε εμφανίζονται και τα "όποια προβλήματα" εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εμπλεκόμενους πραγματικά καλή επιτυχία,πολύ μεγαλύτερη κι από την περυσινή.

Δεν είμαι υπέρ των ευχολογίων,αλλά θέλω πάρα πολύ να διαψευσθούν όλες οι κασσάνδρες.......

ευχαριτούμε για τις ευχες, χ*στηκ#μ* για τις κασσάνδρες και ελπίζουμε να σε δούμε στη φετινή έκθεση και ...με μοντελάκι (ένα στροφείο έμεινε)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
   Πρωινή σκέψη....... :!:

Έστω και τώρα που πραγματικά βρισκόμαστε μία ανάσα από την φετινή έκθεση θέλω να καταθέσω μιά ιδέα που στο μυαλό μου ακούγετε απλή,δεν ξέρω όμως πόσο απλή είναι στην πραγματικότητα.
   Αφορά τα "καρτελάκια". Στοιχείο,κατά την γνώμη μου,σημαντικό γιά κάθε έκθεμα που συχνά αγνοείται από τον εκθέτη-δημιουργό του μοντέλου.
   Ίσως λοιπόν να είναι εφικτό να δημιουργηθεί μία ηλεκτρονική φόρμα,τυποποιημένη και φυσικά συγκεκριμένων διαστάσεων και χωρητικότητας λέξεων,όπου ο εκθέτης θα μπορεί εύκολα να την συμπληρώνει και να την τυπώνει από το σπίτι του ή να την λαμβάνει τυπωμένη κατά την παράδοση του μοντέλου στην έκθεση. Έτσι και πιό οργανωμένα θα είναι τα πράγματα και πιό ομοιόμορφα.
Ίσως να μπορεί ακόμα και τώρα να δημιουργηθεί μιά τέτοια φόρμα ή η ιδέα να αξιοποιηθεί στο μέλλον.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Νικόλα έχεις ρίξει καμιά ματιά στη φόρμα του Preregistration?

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
Νικόλα έχεις ρίξει καμιά ματιά στη φόρμα του Preregistration?

Μιά ματιά ναί. Όχι πως την έχω μελετήσει ιδιαίτερα. Αν πάντως το ζήτημα είναι τακτοποιημένο,ακόμα καλύτερα.  ::icon_thumright::

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Στο πεδίο "σχόλια", για κάθε μοντέλο, ο εκθέτης μπορεί να γράψει ότι θέλει. Το πόσο μεγάλο θα είναι το κείμενο εξαρτάται από αυτόν που το γράφει και φυσικά, ίσως υπάρξει ένας περιορισμός στο μέγεθος κατά την εκτύπωση, αλλά θα το δούμε σε ύστερο χρόνο, και φυσικά πριν την έκθεση.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
      Δεν κατεβάζω μοντέλα σε έκθεση όπου μέλος της κριτικής επιτροπής είναι ένας μαυροφορεμένος,αξύριστος,μακρυμάλης γιεγές......... :shock: :shock:  Αποτελεί κακό παράδειγμα γιά τα παιδιά.......... :roll: :roll:
Επίσης θυμίζω πως εγώ δεν ειδικεύομαι στις εκθέσεις,αλλά στις...........βασιλόπιτες. :mrgreen: :mrgreen:

Πάντως θα το ξανασκεφτώ....... ::icon_thumright::[/spoiler]

στη συνάντηση της κυριακής θα δοθούν οδηγίες και ..για την εμφάνιση της Κρ.Επ., οπότε ...δεν θα έχεις δικαιολογίες

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
Στο πεδίο "σχόλια", για κάθε μοντέλο, ο εκθέτης μπορεί να γράψει ότι θέλει. Το πόσο μεγάλο θα είναι το κείμενο εξαρτάται από αυτόν που το γράφει και φυσικά, ίσως υπάρξει ένας περιορισμός στο μέγεθος κατά την εκτύπωση, αλλά θα το δούμε σε ύστερο χρόνο, και φυσικά πριν την έκθεση.

Ναί. Το είχα δεί. Επειδή όμως το πεδίο είναι πολύ μικρό δεν φαντάστηκα πως μπορούν να γραφτούν εκεί αρκετά πράγματα. Νομίζω δε πως δεν εξηγεί κάπου πως από αυτά τα στοιχεία που γράφονται στην φόρμα του preregistration θα εκτυπωθούν τα καρτελάκια. Αλλιώς το είχα στο μυαλό μου εγώ.Όχι απαραίτητα σωστά.

Εγώ δεν είμαι μέλος. Αν θέλω να γίνω και να πληρώσω στην έκθεση,τί πρέπει να γράψω στην φόρμα προεγγραφής ώστε να μην σας μπερδέψω ?

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Επέλεξε το "όχι" στην ερώτηση αν είσαι μέλος, και θα τα βρούμε στην έκθεση...

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
 :shock:
20 ημέρες????
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩ  :!: :!: :!: :!:
 ::sprint::

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Η τελευταία καταμέτρηση του preregistration αναφέρει 59 συμμετοχές, 166 εκθέματα...

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Είμαι όλα τα παραπάνω που ανέφερε ο νικ2 αλλά όχι πια μακρυμάλλης :mrgreen: :twisted: :twisted: Επίσης δεν αλλάζω τίποτα στην εμφάνισή μου,εσείς είστε τα φρικιά για μένα :lol: :lol: :lol: :lol: Θα τα πούμε την Κυριακή, και φυσικά κάνω πλάκα ::icon_thumright:: ::glossa:: ::glossa::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Η τελευταία καταμέτρηση του preregistration αναφέρει 59 συμμετοχές, 166 εκθέματα...
Γιατί αργούν οι υπόλοιποι συνάδελφοι :?:
Για βιαστείτε.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Help.

Γιατί δεν ανοίγει το Link  με το excel?  Υπάρχει μέσα στο site της IPMS?

type less model more

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Ποιό excel????

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Είμαι όλα τα παραπάνω που ανέφερε ο νικ2 αλλά όχι πια μακρυμάλλης :mrgreen: :twisted: :twisted: Επίσης δεν αλλάζω τίποτα στην εμφάνισή μου,εσείς είστε τα φρικιά για μένα :lol: :lol: :lol: :lol: Θα τα πούμε την Κυριακή, και φυσικά κάνω πλάκα ::icon_thumright:: ::glossa:: ::glossa::

ναι...μοντελάκι έγινες   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μόνο  :?:
παλι θα τρεχουν κάποιοι τελευταία στιγμή μου φαίνεται
θυμίζω : Υποχρεωτικό pre-registration (εκτος των εξαιρέσεων λόγω ηλικίας) = ακόμα και επιτόπου εσείς θα κάνετε την εγγραφή, οπότε...καλύτερα τώρα με την ησυχία σας
 :wink:

Help.
Γιατί δεν ανοίγει το Link  με το excel?  Υπάρχει μέσα στο site της IPMS?

Μήτσο, δεν εχει πλέον excell, είναι on line h εγγραφή  ::icon_thumright::

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Οκ done

type less model more

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
δύο σύντομες ερωτήσεις :

- αν δηλώσω με preregistration κάποια μοντέλα και τελικά δεν τα φέρω, θα υπάρχει πρόβλημα ;

-όταν λέμε υποχρεωτικό preregistration, δηλαδή αν τελικά φέρω μόνο 1 μοντέλο (εκτός συμμετοχής) που συμμετείχε σε παλιότερη έκθεση πρέπει να το δηλώσω από τώρα; δηλαδή μοντέλα που θα έρχονται για εγγραφή επιτόπου δεν θα γίνονται δεκτά ;

Spoiler (hover to show)

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Για το πρώτο, δεν τίθεται θέμα προβλήματος.

Για το δεύτερο πιστεύω πως θα είναι καλύτερα να το κάνεις από τώρα.
Επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά, πως θα υπάρχει και στην έκθεση η δυνατότητα για registration.
Κάθε ένας όμως θα το κάνει μόνος σε έναν online υπολογιστή, και από κει και πέρα θα περιμένει, όταν θα βρεθεί χρόνος από τη γραμματεία, για να τραβήξουμε το αρχείο και να το περάσουμε στο σύστημα.
Αν δεν έχει κόσμο, αυτό θα γίνεται σχετικά άμεσα, αλλά αν έχει κόσμο που περιμένει να παραδώσει μοντέλο, τότε σίγουρα θα πρέπει να είναι και εφοδιασμένος με Ιώβειο υπομονή, καθώς έχουν σαφώς προτεραιότητα όση φρόντισαν από νωρίς.
Ακόμα και έτσι όμως, υπάρχει πρόβλεψη, αν κάποιος κάνει επί τόπου registration, και δεν ανήκει στις ομάδες που απολαμβάνουν απαλλαγή από το preregistration, μέσα στο δίωρο από την καταχώρηση, να εξυπηρετείται...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Τελευταία καταμέτρηση πριν λίγο. 84 συμμετέχοντες, 207 συμμετοχές.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Μια ερώτηση:
Εμείς που έχουμε κάνει preregistration όταν έρθουμε στην έκθεση να παραδώσουμε τα μοντέλα θα πρέπει να έχουμε μαζί μας το αποδεικτικό που λάβαμε μέσω email :?:
Και από εκεί και πέρα τί γίνεται :?:
Δίνουμε το αποδεικτικό και αυτόματα μας δίνετε τα καρτελάκια για το κάθε μας μοντέλο :?:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.

Tags: