Αποστολέας Θέμα: 29ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (2010)  (Αναγνώστηκε 53471 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
168 και σήμερα είπαμε ???
Βιάσου να τελειώσεις κανένα μοντέλο :!:
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν...
 :mrgreen:
Εγώ ήδη έχω πακετάρει κάποιες από τις συμμετοχές μου...
 :wink:

κιόλας ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
168 και σήμερα είπαμε ???
Βιάσου να τελειώσεις κανένα μοντέλο :!:
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν...
 :mrgreen:
Εγώ ήδη έχω πακετάρει κάποιες από τις συμμετοχές μου...

κιόλας ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Λάμπρο για πακέτο κάτι θα συνδράμω...

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Tσίτσο έγραψες, πραγματικά αυτή η εικόνα είναι χίλιες λέξεις, συγχαρητήρια.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Είναι και gamo τις αφίσσες  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
Πολύ καλό! (Και το μοντέλο και η αφίσα)  :wink:

Μπράβο!  ::eusa_clap::

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
Μπραβο σας, ομορφη η νεα αφισα!!!

Πρωτα ο θεος το εχω βαλει στοιχημα με τον εαυτο μου εφετος να κατεβω και εγω για πρωτη φορα
με μοντελο, ετσι για να συμμετασχω και εγω στην γιορτη.

Ειλικρινα ηταν η ωραιοτερη ειδηση που μας φερατε τις τελευταιες μαυρες μερες που περναμε
Σας ευχαριστουμε παιδια που τουλαχιστον υπαρχουν λιγα πραγματα πια που μας δινουν χαρα και ελπιδα.

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Μπράβο για την αφίσα! Καταπληκτική ιδέα! Αναμένουμε και τα υπόλοιπα...

168...μακρυά είναι, δεν μπορώ να περιμένω... :evil:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Ο κος Τσίτσος "ζωγράφισε" πάλι.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Μπράβο σου Νικόλα!  ::eusa_clap::
Εξαιρετική ιδέα και εκτέλεση για την αφίσα!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Πολύ εμπνευσμένη η αφίσα  :!: :!: :!: Συγχαρητήρια Νίκο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
               :arrow: IPMS 1063

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΤΕΛΗΣ

• 1/72
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Chanea-Krete
Συγχαρητήρια για την πανέμορφη αφίσα  ::icon_thumright::
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε αυτήν την έκθεση  ::eusa_clap::

::salut::
"ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Πραγματικά οι αφίσσα είναι (ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ) ένα μικρό έργο τέχνης! Μπράβο Νίκο!

Μήπως θα άξιζε στην Έκθεση σε κάποιο χώρο να υπάρχουν αναρτημένες οι παλαιότερες αφίσες ως "αρχείο" ? Νομίζω έχουν ιστορική αξία για την ένωση και συνδέουν το μοντελιστικό χτες-προχτες με το σήμερα!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
ʼψογη δουλειά στην αφίσα, επαγγελματικού επιπέδου και άνω  ::eusa_clap::

ʼντε με το καλό να βρεθούμε στο Φάληρο  :D

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Tυφλα να εχουν οι ευρωπαιοι......
Μπραβο σε ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με το συγκεκριμενο project ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Στην ιστοσελίδα μας
http://www.ipms-hellas.gr/08_Competition_GR.htm
σε ειδικό χώρο θα δημοσιεύονται όλα τα σχετικά με το διαγωνισμό (προκήρυξη, περίπτερα, χάρτης, προ-εγγραφές μοντέλων  κλπ.)
Οι ενδιαφέρομενοι ας την επισκέπτονται συχνά για όλα τα νέα και τις σχετικές εξελίξεις.
Ευχαριστώ   ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Εθελοντής όπως και πέρυσι. Αν πάνε όλα καλά θα κατέβουν και μοντέλα

Καλή επτυχία παίδες

type less model more

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
δεν ξέρω αν είμαι off topic, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί λόγω μετακόμισης και άπλετου πλέον χώρου, λέω να πιάσω πάλι κοπίδι και να ασχοληθώ.

Η γνώμη σας μου χρειάζεται ως προς τη θεματολογία της συμμετοχής μου, που θα είναι μάλλον η εξής : εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά "Air Crash Investigation", λέω να προσπαθήσω την αναπαράσταση των τελευταίων δευτερολέπτων της καταστροφής της Τενερίφης, με τα δύο 747, το ένα κάθετα ( Pan Am ) να προσπαθεί να βγεί απο το διάδρομο, και το δεύτερο ( KLM ) να κατευθύνεται πάνω του. Δεν θα γίνει φυσικά η ομίχλη, εκτός αν βρεθεί τρόπος να αναπαρασταθεί.

Ε ... ? Καλό σαν ιδέα ... ?

Σχετικά links :

http://en.wikipedia.org/wiki/Tenerife_airport_disaster

http://www.1001crash.com/index-page-tenerife-lg-2.html
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
δεν ξέρω αν είμαι off topic, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί λόγω μετακόμισης και άπλετου πλέον χώρου, λέω να πιάσω πάλι κοπίδι και να ασχοληθώ.

Η γνώμη σας μου χρειάζεται ως προς τη θεματολογία της συμμετοχής μου, που θα είναι μάλλον η εξής : εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά "Air Crash Investigation", λέω να προσπαθήσω την αναπαράσταση των τελευταίων δευτερολέπτων της καταστροφής της Τενερίφης, με τα δύο 747, το ένα κάθετα ( Pan Am ) να προσπαθεί να βγεί απο το διάδρομο, και το δεύτερο ( KLM ) να κατευθύνεται πάνω του. Δεν θα γίνει φυσικά η ομίχλη, εκτός αν βρεθεί τρόπος να αναπαρασταθεί.

Ε ... ? Καλό σαν ιδέα ... ?

Σχετικά links :

http://en.wikipedia.org/wiki/Tenerife_airport_disaster

http://www.1001crash.com/index-page-tenerife-lg-2.html

εντελώw off topic  ::oops::
σαν ιδεα πάντως ακούγεται ενδιαφέρουσα, μακάβρια και ολίγον ριψοκίνδυνη (ή να πετύχει απόλυτα ή ... να μην κάτσει καθόλου σκηνοθετικά)
 ::offtopic:: ::offtopic::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
 ::offtopic::
Αγαπητοί φίλοι, λίγα ποστ παραπάνω ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διαξαγωγής του φετινού 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού - Εκθεσης Μοντελισμού της IPMS Ελλάδος (20-24 Οκτωβρίου 2010) καθώς και η αφίσα και αυτές της μέρες ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της φετινής προκήρυξης.
Η δημοσίευση της είναι θέμα λίγων ωρών και προς το παρόν θα γίνουν μερικές επισημάνσεις.
Στην φετινή προκήρυξη λοιπόν, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές οι οποίες προέκυψαν έπειτα από τις σχετικές διεργασίες που είχαν ξεκινήσει πριν από τον προηγούμενο Διαγωνισμό, στον οποίο μέσω ειδικού ερωτηματολογίου που είχε διανεμηθεί στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες είχαν συλλεγεί πολύ χρήσιμα στοιχεία για τις απόψεις του κόσμου.
 ::talking_smilie::
Πιο σημαντικό θεωρήθηκε το θέμα της Κριτικής των μοντέλων στο Διαγωνιστικό τμήμα της Εκθεσης.
Από την έρευνα φάνηκε ότι ο περισσότερος κόσμος επιθυμεί την επαναφορά της Κριτικής Επιτροπής και αυτό αποφάσισε να εφαρμόσει απο φέτος το ΔΣ της Ενωσης σε συνεργασία με την ΟΕ.  Η Κριτική Επιτροπή θα αποτελείται τουλάχιστον από τρία (3) ατομα για κάθε Κατηγορία μοντέλων του Διαγωνισμού. Οι Κριτές θα είναι μοντελιστές αναγνωρισμένης μοντελιστικής αξίας και κύρους και τα ονόματα τους θα δημοσιευτούν τουλάχιστον δυο μηνες πριν από την έκθεση.
 ::sprechende_015::     ::bioliicon::
Επικεφαλής της Κριτικής Επιτροπής θα είναι ο "Αρχικριτής" (Chief Judge) ο οποίος θα οριστεί από την ΟΕ και το ΔΣ της Ενωσης και θα είναι ο γενικός υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία της Κριτικής Επιτροπής. Λεπτομέρειες για τον τρόπο και τα κριτήρια κρίσης των μοντέλων αναφέρονται στην προκήρυξη.
 ::pc024::
Μια δεύτερη πολύ σημαντική αλλαγή αφορά στη διαδικασία προ-εγγραφής των μοντέλων του διαγωνισμού, η οποία είναι πλέον υποχρεωτική.
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2010 σε ηλεκτρονική μορφή, στην ιστοσελίδα μας www.ipms-hellas.gr ή στο e-mail: ipms-hellas@windowslive.com ή τέλος σε έντυπη μορφή στην Ταχυδρομική Θυρίδα του συλλόγου (IPMS Ελλάδος, ΤΘ 79167, 17502 Αθήνα) συμπληρωμένο το ειδικό δελτίο συμμετοχής. Απο τη διαδικασία της υποχρεωτικής προ-εγγραφής εξαιρούνται οι νέοι έως 16 ετών και οι ενήλικες άνω των 55 ετών οι οποίοι μπορούν να εγγράψουν τα μοντέλα τους τη στιγμή της παράδοσης στο χώρο του διαγωνισμού.
Για τη διευκόλυνση όσων δεν διαθέτουν οικιακό υπολογιστή ή δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο θα υπάρχουν διαθέσιμοι στο χώρο της έκθεσης τις δυο πρώτες ημέρες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές για την επιτόπια εγγραφή των μοντέλων τους.
 ::handshake::
Η συγκεκριμένη ρύθμιση αποφασίστηκε για την καλύτερη οργάνωση του διαγωνισμού, και την εξοικονόμηση χρόνου και έργου στη Γραμματεία της έκθεσης. Οπως διαπιστώθηκε πέρυσι στην πράξη, ο χρόνος "επιβεβαίωσης" της συμμετοχής κάποιου που είχε κάνει προ-εγγραφή, δεν ξεπερνούσε τα δύο λεπτά (!) σε αντίθεση με τις συνηθισμένες καθυστερήσεις και "ουρές" που δημιουργεί η εγγραφή την ώρα της παράδοσης των μοντέλων.
Χρόνος υπάρχει αρκετός για την προ-εγγραφή, όλο και κάποιος γνωστός με ηλεκτρονικό υπολογιστή ή/και internet θα υπάρχει για όσους δεν έχουν στην κατοχή τους, οπότε εκτιμούμε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Στην τελική, υπάρχει και η διευκόλυνση που αναφέρθηκε παραπάνω για την επιτόπια εγγραφή στην έκθεση.
 ::kerasma:: ::punch::
Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην Οργανωτική Επιτροπή της Εκθεσης μπορούν να επικοινωνούν με τον γενικό υπεύθυνο της έκθεσης κ. Γιάννη Δόξα στο e-mail  doxasg@yahoo.gr
ή στο e-mail του Συλλόγου που αναφέρεται παραπάνω.
Ραντεβού λοιπόν στον "Απόλλωνα", από 20 έως 24 Οκτωβρίου 2010, για το μεγαλύτερο μοντελιστικό γεγονός της χρονιάς
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Πέρυσι έκανα χρήση της διαδικασίας προεγγραφής και πραγματικά δεν περίμενα παραπάνω από 2 λεπτά όταν πήγα να καταθέσω τα μοντέλα μου.
Οπότε την προτείνω ανεπιφύλακτα.
 ::icon_thumright::
Αναφορικά με το θέμα της κριτικής των μοντέλων από ειδική επιτροπή, επικροτώ και επαυξάνω.
 ::icon_thumright::
Καλή επιτυχία για μία ακόμη φορά.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σταύρο μπορώ να προεγγράψω ένα μοντέλο τώρα και σε περίπτωση που μέχρι τον Οκτώβριο έχω ολοκληρώσει και άλλα να τα προεγγράψω αργότερα; Ή να περιμένω να τα κάνω όλα μαζί μια και καλή;

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
Σταύρο μπορώ να προεγγράψω ένα μοντέλο τώρα και σε περίπτωση που μέχρι τον Οκτώβριο έχω ολοκληρώσει και άλλα να τα προεγγράψω αργότερα; Ή να περιμένω να τα κάνω όλα μαζί μια και καλή;

Πάνο, μπορείς και ένα - ένα, μπορείς και όλα μαζί.
Ακόμα και να προεγγράψεις ένα μοντέλο που τελικά δεν το φέρεις στην έκθεση, δεν τρέχει κάτι (δεν είναι πρόβλημα, ούτε απαγορεύεται),
καθώς η τελική αποδοχή και αρίθμηση γίνεται επιτόπου απο το μοντελιστή την ημέρα της παράδοσης των μοντέλων !
Αχ και να ξέρατε πόσα μοντέλα έχω προεγγράψει σε διαγωνισμούς του εξωτερικού που τελικά ποτέ δεν ...πέρασαν τα σύνορα !!!
 :lol:
 ::arrowred:: Η ουσία είναι μια : "Κάντε προεγγραφή. Σας γλιτώνει χρόνο, μας γλιτώνει απο κόπο και μπορούμε να προσφέρουμε καλυτερες υπηρεσίες"

:arrow: Πάνο: οργάνωσε τους απο τώρα τους ...καφρους των Hobby Rooms για τον Οκτώβρη.

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραία Σταύρο σε ευχαριστώ! Έννοια σου, και προβλέπω δυναμική συμμετοχή από την σχολή φέτος και αν όχι σε ποσότητα πιστεύω ότι η ποιότητα θα είναι αρκετά ανεβασμένη ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Εθελοντής που δηλώνω???? :mrgreen:

Tags: