Έχω βρεθεί αρκετές φορές στην περίεργη θέση να θέλω να ρωτήσω το φόρουμ γιά κάποιο μοντελιστικό ζήτημα που με απασχολεί,χωρίς όμως να θέλω να ανοίξω ένα νέο θέμα καθώς δεν είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσω τελικά με την κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου.
Ανοίγω λοιπόν εδώ ένα νέο θέμα,
ανοικτό σε όλους μας,που θα έχει να κάνει με μοντελιστικές (καί μόνο) ερωτήσεις καί θα αναμένονται οι αντίστοιχες απαντήσεις.
Η ιδέα μου είναι να μην ζητούνται οδηγίες περί μοντελιστικών τεχνικών ή υλικών (υπάχει αντίστοιχο τόπικ),ούτε φυσικά να γράφονται αγγελίες αγοραπωλησιών. Μόνο μοντελιστικές ερωτήσεις,αναζήτηση φωτογραφιών ή πληροφοριών καί οποιεσδήποτε άλλες πιθανές ή απίθανες μοντελιστικές απορίες. Προτείνω δε οι απαντήσεις να δίνονται εφ' όσον αυτός που θα απαντάει παραθέτει μαζί καί την ερώτηση,έτσι ώστε να γίνεται εύκολα αντιληπτό από τον καθένα σε ποιά ερώτηση απαντάει η κάθε απάντηση. Υπάρχει περίπτωση οι απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες να βρίσκονται ήδη καί μέσα στο φόρουμ αλλά κάποιος να μην μπορεί να τις ξετρυπώσει............
Ελπίζω να βοηθηθούμε όλοι μας..............
Καί αφού άνοιξα το θέμα,ας κάνω καί την πρώτη ερώτηση............
Το 1996 η 338ΜΔΒ έβαψε πάνω σε ένα F4 το αστέρι της Βεργίνας αντί γιά τα εθνόσημα. Πού θα μπορούσα να βρώ περισσότερες πληροφορίες γιά το αεροπλάνο αυτό καί κυρίως πού θα μπορούσα να βρώ τα αστέρια σε χαλκομανίες είτε στην 1/72 είτε στην 1/48 ? Ευχαριστώ καί καλές ερωτοαπαντήσεις...................