0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το F-18 το χεις δει;
Εφιαλτες το βλέπει πλέον
.....το F-18 το χεις δει;
Τρελό καμουφλάζ. Βάλε και τον gkontog να σου γράψει μία πειστική ιστορία!
νικολα για την καλυπτρα δοκιμασε καθαριστικο μεταλλων dr.beckmann απο σουπερ μαρκετ κανει δουλεια
Το σβήσιμο εννοώ ,θα ήταν πιο ωραιο αν ήταν πιο κοφτό.Παίξε λίγο με τις αποστάσεις που βάφεις , με πιο μικρή πίεση και πιο κοντά πετυχαίνετε πιο κοφτό σβήσιμο σε freehand βάψιμο.
Η παραλαγή είναι πολύ ωραία, το κάνει να φαίνεται όμορφο αεροπλάνο σε αντίθεση με όλα τα μονόχρωμα γκρι που το έχουμε συνηθήσει Βέβαια θα χρειαστεί νόμπελ λογοτεχνίας για το πώς οι ιρακινόι πήραν μη αμερικάνικο αεροσκάφος, αλλα δεν μασάμε απο τέτοια Καλή τύχη με την καλύπτρα
Νίκο φοβερη έμπνευση με την παραλλαγή σου... σχετικα με το ψεκασμα κ την αποσταση που βάφεις είναι ένα ολοκληρο θέμα για σηζήτηση... Παιζουν πολλα ρόλο όπως αερογράφος, πίεση, χρώμα, καλή αραίωση, αποσταση κ.ο.κ.Επειδη κ εγω το έχω κάνει το λάθος κ πολλες φορες στην 1/72 το overspray δεν διχνει το σωστό κόψιμο της παραλλαγής και είναι κ λάθος, έχω εφαρμώσει την τεχνική με το blue tac. Είναι νομίζω ποιο αποτελεσματική μέθοδος αλλα λίγο χρονοβόρα.... καλή συνέχειακαι πάλι μπράβο
Τρελλη παραλλαγη και του παει ακομη πιο τρελλα..πανεμορφο φιλε μου μπραβο
Νικο περνα ενα χερι παρκετινη την καλυπτρα,χειροτερα δε θα γινει ισως και να στρωσει.4 εχω σωσει ετσι και η μια 32αρα και η αλλη 24αρα μαλιστα.