Ευχαριστώ παιδιά...

Μερικές άγνωστες λέξεις:
fIt:
ρ. έχω το κατάλληλο μέγεθος και σχήμα, ταιριάζω, "εφαρμόζω", "κάνω": these boots do not fit me αυτές οι μπότες δεν μου κάνουν § the key doesn't fit the lock το κλειδί δεν ταιριάζει στην κλειδαριά # αρμόζω, προσιδιάζω, ταιριάζω: this fits in with my plans αυτό ταιριάζει με τα σχέδιά μου # (ως προς το μέγεθος ή τη μορφή:) εναρμονίζω-ομαι ή προσαρμόζω-ομαι: close-fitting garment εφαρμοστό ρούχο # συναρμολογώ, κν. μοντάρω: I fitted the parts together συναρμολόγησα τα κομμάτια # εφοδιάζω, εξοπλίζω, "τοποθετώ", κν. κοτσάρω: I fitted a handle to the broom κοτσάρισα σκουπόξυλο στη σκούπα § I fitted the room with an air conditioner τοποθέτησα κλιματιστικό στο δωμάτιο # (γιά ρούχα κτλ.) προβάρω, δοκιμάζω: I was fitted three times for the suit έκανα τρεις πρόβες για το κοστούμι # διαθέτω (επαρκή) χώρο, χωρώ, "παίρνω": no more filing cabinets can be fitted in this room το δωμάτιο αυτό δεν χωράει/παίρνει άλλες αρχειοθήκες # δημιουργώ ή εξευρίσκω χώρο για τοποθέτηση, "βάζω", "χωρώ": I couldn't fit all my clothes in the suitcase δεν μπόρεσα να τοποθετήσω όλα μου τα ρούχα στη βαλίτσα # διαθέτω τις προϋποθέσεις, "ταιριάζω": he's not fitted for the post δεν του ταιριάζει αυτή η θέση # ΦΡ. fit like a glove έρχομαι γάντι § fit on δοκιμάζω (την εφαρμογή ρούχου κτλ.), προβάρω § fit the bill ιδ. ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις § if the cap fits, wear it! 1. όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται! > 2. με τις υγείες σου! > 3. με γειά σου και χαρά σου!
ergonomics:
Ergonomics (or human factors) is the scientific discipline concerned with the understanding of interactions among humans and other elements of a system, and the profession that applies theory, principles, data and methods to design in order to optimize human well-being and overall system performance.
Το κιτ το εχω βαλει και γω στο ματι. 

Πρόσεχε θα στο βγάλει...
Μέτρια λεπτομέρεια, ειδικά στις φωλιές και τα σκέλη, άθλια εφαρμογή και σχεδίαση, αξίζουν τα αυτοκόλλητα, ο οπλισμός και η γράμμωση, το πιλοτήριο καλό όταν η μπανιέρα είναι μόνη της, αν πας να την εφαρμόσεις στην άτρακτο βλέπεις το μέγα σπήλαιο.... Φωτό δεν θα σας βάλω ακόμα γιατί μου έρχεται να το βάψω μαύρο...