Πολυ ομορφη δουλεια!!!
Μια ερωτηση, τις λωριδες στα φτερα και στην ραχη που τις βρηκες?
Υπάρχουν στα περισότερα κιτ. Οι συγκεκριμένες είναι από τι κιτ της Tamiya F-16C/N (και πιθανόν να παραείναι σκούρες).
Πάντως φαίνονται οκ, απλά ίσως να είναι περιττές αυτές που διατρέχουν κατά μήκος την άτρακτο, κάτω από την βάση του κάθετου σταθερού.
Πάντως είναι καταπληκτική η συνολική εικόνα.
Εκτός από το πολύ ωραίο βάψιμο (ίσως θα ήθελε λίγο πιο κοφτή την αλλαγή των χρωμάτων) θα ήθελα να επισημάνω
(α) τα φορτία: "τούμπανο" και του πάνε πολύ. Μπορείς να προσθέσεις και τον φορέα της centerline για περισσότερη αληθοφάνεια (αν και τελευταία τα έχω δει σε φωτό και χωρίς αυτόν...)
(β) το βάψιμο στο κάθετο σταθερό. Στα πρώτα χρόνια του βαψίματος του κεραυνού πράγματι αυτός φαίνεται να έχει βαφτεί απευθείας πάνω από την παραλλαγή και όχι με φόντο φρεσκοβαμμένο μπλε κάθετο σταθερό. Μιας και έχουμε όμως τα "πρώτα χρόνια" του κεραυνού ενισχύεται η άποψη του φορέα της centerline...
--- βέβαια και σήμερα υπάρχουν ξαναβαμμένα F16 με κεραυνό και παραλλαγή, αλλά λόγω weathering δεν νομίζω ότι είναι αυτή η περίπτωσή σου! Αν πάντως όντως θέλεις να κάνεις ένα "σημερινό" τότε θα έπρεπε να έχεις αρκετά σκούρο τον κώνο!
(γ) τέλος, θα δέσει καλύτερα το weathering αν βρωμίσεις τις φωλιές των τροχών (αλλά όχι και τις θυρίδες οι οποίες συνήθως φαίνονται καθαρές...)
Αν μου επιτρεπόταν να βαθμολογήσω την συνολική εικόνα, αβίαστα (ίσως και λόγω θέματος) θα έβαζα 100%. Οι όποιες παρατηρήσεις μου απλά εκφράζουν .... την ζήλια μου που ποτέ δεν θα μπορέσω να φτάσω σε τέτοιο επίπεδο παρουσίασης. Συγχαρητήρια!