Αποστολέας Θέμα: Εκθεση ΠΗΓΑΣΟΥ 2010  (Αναγνώστηκε 17996 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: Εκθεση ΠΗΓΑΣΟΥ 2010
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 12:29:25 πμ »
με τα γυαλιά στο στόμα φαίνεται τι λαμόγιο είναι!  :mrgreen: ::glossa::...οι 2 κύριοι απο πίσω που κοιτάν συνομωτικά την συναλλαγή είναι της μυστικής μοντελιστικής αστυνομίας;  :roll:

::arrowred:: εγώ να ευχαριστήσω τους 12 φίλους μου (γυναικόπαιδα,φιλαράκια) άσχετους με τον μοντελισμό που ήρθαν απο περιέργεια και ενθουσιάστηκαν με την έκθεση ...να μαστε καλά και του χρόνου
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 12:33:06 πμ »
Εμ!!! γιαυτό σου βγαίνουν κουνημένες οι φωτό...με το  ένα χέρι  τραβάς και με το άλλο απλωμένο παίρνεις τα ρέστα  σου...γιατί σου φάνηκε ακριβό το χρυσό...ε! ότι δίνεις παίρνεις  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μπααααα ... μάλλον εσύ ήσουν ενθουσιασμένος από την είσπραξη του, πενιχρού κατά τ' άλλα, ποσού ενός επαίνου και χοροπηδούσες από τη χαρά σου !!!!  :mrgreen:

Τι να κάνουμε ... ΔΝΤ  ::arrowred::  δύσκολοι καιροί να ζητάμε χρυσό .... κοστίζει  !!!  :mrgreen: :mrgreen:    Καλός είναι και ο έπαινος  ::glossa::

Πάντως, το χέρι είναι του Soumi ο οποίος μάλλον κανόνιζε ..... για την επόμενη έκθεση, αφού δεν είχε έκθεμα σε αυτήν !!   ::lol18:: ::lol18::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 01:51:00 πμ »
Πολύ καλά εκθέματα καφές φαγητό κα καλαμπούρι.
ʼντε και του χρόνου καλύτερα

ΥΓ- πολλά μοντέλα με εντυπωσίασαν αλλά τα συγχαρητήρια μου στον φίλο με το Α-7 στη σιδηροδρομική γραμμά, κυρίως γαιτί έβαλε μια αφίσα με δίσκο των DEEP PURPLE

Αποσυνδεδεμένος Giannis D.

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/144
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 04:51:37 πμ »
Τα συγχαριτήρια μου και απο μένα σε όλους όσους πραγματικά κοπίασαν για τη διεξαγωγή της επιτυχημένης και φέτος έκθεσης!!!! παρακάτω μερικές φωτο απο την απονομή. Απολαύστε τις....  

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 10:50:23 πμ »
Το MODEL CLUB βράβευσε την κατηγορία JUNIOR   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Στην πρώτη φωτο επάνω, οι Junior μοντελιστές-στριες φωτογραφίζονται με τα δώρα του Model Club, που συνόδευσαν τη βράβευση τους

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 02:29:21 μμ »
Θα'θελα κι'εγω να συγχαρω τον φιλο Νικο Καρατζιδη για το οντως απιστευτο αυτογυρο,αλλα και τον φιλο Γιωργο Τζιαφα (gtziaf) που σαρωσε την πολιτικη κατηγορια με τις καταπληκτικες Ferrari του.
Επιτρεψτε μου ομως να εκφρασω ενα παραπονο.Δεν ειδα ουτε μια φωτογραφια απο την πολιτικη κατηγορια παρολες τις υπεροχες δουλειες που υπηρχαν.Δηλαδη εμεις οι "αυτοκινηταδες" ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου?
Κατανοω οτι περιπου το 90% της εκθεσης (και καθε εκθεσης λιγο-πολυ) αποτελειται απο στρατιωτικα θεματα,αυτο ομως δε νομιζω να σημαινει οτι δεν χρηζει φωτογραφικης αναφορας μια ολοκληρη κατηγορια εκθεματων που απασχολει εναν μικρο εστω αριθμο μοντελιστων.
Τελος τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολους τους βραβευθεντες αλλα και τους συμμετεχοντες στην εκθεση μιας και για λογους ανωτερης βιας δεν μπορεσα να ειμαι αναμεσα τους φετος.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 02:57:41 μμ »

Επιτρεψτε μου ομως να εκφρασω ενα παραπονο.Δεν ειδα ουτε μια φωτογραφια απο την πολιτικη κατηγορια παρολες τις υπεροχες δουλειες που υπηρχαν.Δηλαδη εμεις οι "αυτοκινηταδες" ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου?

οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι από επισκέπτες
"επίσημη" φωτογράφηση των μοντέλων που διακρίθηκαν έχει γίνει και θα δημοσιευτούν σύντομα

κάποιες φωτο, από αυτές που τράβηξε ο Αρκάδιος, με πολιτικά θέματα

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 03:33:30 μμ »
Οτι και να πω ειναι λιγο ρε παιδες πραγματικα η λεξη "φιλοξενια" σας αρμοζει και με το παραπανω.
Σας Ευχαριστω για οτι κανατε για μας και ελπιζω και στο μελλον να γινονται παντα τετοια  :D  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Επισης χαρηκα πολυ που γνωρισα ανθρωπους που δεν ηξερα παρα μονο "δυκτιακα" οπως Πετρο , Greg Filos ,snake eye και πολλους ακομα μη σας κουρασω.Επισης να Ευχαριστησω τους "γνωστους" "παλιοχαραχτηρες" που μας περπατησαν στο Σαλονικα  :twisted: :twisted: :twisted:
Και για να σας δειξω τι χασατε οσοι δεν ηρθατε θα σας αφιερωσω ενα τραγουδακι που τα λεει ολα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και του χρονου παιδια  :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 03:34:58 μμ »
πίσω στη βάση μετά απο ενα καταπληκτικό τριήμερο που επιβεβαίωσε οτι μοντελισμός ειναι η καλή παρέα, η διασκέδαση και η φίλιες που φτιάχνονται εδώ στο modelclub.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την καταπληκτική φιλοξενία των Πήγασο, τους AKAMAT-ιδες και όλα τα παιδιά που μας περιποιήθηκαν με  το παραπάνω ...
(Πολύ φαγητό ρε παιδιά.  ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::gyros:: ::gyros::)

Τα συγχαρητήρια μου για τα παιδιά που διοργάνωσαν και έτρεξαν την έκθεση  ::eusa_clap::

Του χρονού καλύτερα και περισσότερα μοντέλα

τις φωτογραφίες που τράβηξα λιγο πολύ τα ανέβασε όλα ο Πέτρος, κρατήθηκαν κάποιες συγκεκριμένες ... για μελλοντική χρήση...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Και παλι συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις   ::salut::

Παιδιά ... μη μας ξαναστείλετε τον Αρκάδιο εδώ πάνω ..... μάζεψε όλα τα μετάλλια κι έφυγε !!  :evil: :evil:

θα ερθω... θα ερθω... τωρα που εμαθα το δρομο .... τετοιο φαγητο δεν το χανω... :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 04:18:51 μμ »
πίσω στη βάση μετά απο ενα καταπληκτικό τριήμερο που επιβεβαίωσε οτι μοντελισμός ειναι η καλή παρέα, η διασκέδαση και η φίλιες που φτιάχνονται εδώ στο modelclub.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την καταπληκτική φιλοξενία των Πήγασο, τους AKAMAT-ιδες και όλα τα παιδιά που μας περιποιήθηκαν με  το παραπάνω ...
(Πολύ φαγητό ρε παιδιά.  ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::gyros:: ::gyros::)
Τα συγχαρητήρια μου για τα παιδιά που διοργάνωσαν και έτρεξαν την έκθεση  ::eusa_clap::
Του χρονού καλύτερα και περισσότερα μοντέλα
Και παλι συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις   ::salut::

Έτσι, έτσι, τρίψτε το αλάτι στην πληγή!!! ρίξτε και οινόπνευμα!!! ::cry2::
Να συγχαρώ και εγώ τα παιδιά που έτρεξαν για την έκθεση!!! Αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, ένιωσα μέσω του live broadcast,  έστω και για λίγο,  ότι ήμουν εκεί!!!!
Και φυσικά δεσμεύομαι και εγώ ότι του χρόνου θα έρθω όπως-και-δήποτε!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 05:00:26 μμ »
Να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου τον ΠΗΓΑΣΟ για την έκθεση. Ήταν πολύ καλή, όπως πολύ καλό ήταν και το επίπεδο όλων των μοντέλων. Αναγεννημένος μοντελιστής τον τελευταίο χρόνο, πήρα για πρώτη φορά μέρος, και θα ήθελα να ευχαριστήσω και μέσω του φόρουμ γιατις διακρίσεις που πήρα. Και ένα μπράβο στο HobbyGallery για την πρώθηση του hobby στις μικρότερες ηλικίες!

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 05:17:08 μμ »
Συγχαρητήρια στου βραβευθέντες, στους διοργανωτές και σε όσους παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην ομολογούμενος πολύ καλή έκθεση.
Δυστυχώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερα να προλάβω την παραδώσει των μοντέλων ώστε να συμμετέχω και εγώ στην έκθεση. 
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 05:34:28 μμ »
Στα πολιτικά θέματα εξισου εντυπωσιακά ήταν και τα παρακάτω:

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 05:43:52 μμ »
ένα μεγάλο μπράβο πρώτα απ'όλα στα παιδιά της γραμματείας τα οποία οργάνωσαν με τον πιο τέλειο τρόπο απο τα περι διαδικασιών, εγγραφών και παραδόσεων , έως τις φωτογραφήσεις και το live streaming!...ένα μεγάλο μπράβο σε όλους του συμμετέχοντες είτε βραβεύτηκαν είτε όχι γιατί το επίπεδο ήταν αισθητά ανεβασμένο σε κάθε κατηγορία!...(απ'όσο μπορώ να κρίνω, στα στρατιωτικά οχήματα,  πρώτη φορά είδα τόσο ανεβασμένη ποιότητα μαζεμένη σε μια έκθεση !) Τέλος , να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους απο Αθήνα , Κέρκυρα, Καβάλα , Κομοτηνή αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδος  που τίμησαν την πόλη μας με την παρουσία τους και έδωσαν έναν άλλο αέρα στην διοργάνωση!...υγεία σε όλους , καλό μοντελάρισμα και του χρόνου πάλι μαζί!.... ::salut:: ::salut::

Συνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 05:45:15 μμ »
Και δεν ήταν μόνο τα φαγητά  ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk::

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 07:45:04 μμ »
Μολις μπηκα σπιτι...

Αυτο που εζησα το διημερο που μας περασε δεν περιγραφετε.. :shock: :shock:

Μοντελα, χαβαλες, καφεδες, mochito (απο την κοκκινομαλλα καλλονη) ::kerasma:: ::kerasma::, πολλααα κιλα φαγητο ::gyros:: ::eetsmakelijk::..ΑΛΛΑ πανω απ'ολα μια ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΠΑΡΕΑ. :lol:

Σας ευχαριστουμε παρα πολυ για την φιλοξενεια και για την περιποιηση που ειχαμε ολα τα παιδια απο την Αθηνα! ::proskino::

Μεχρι του χρονου που θα ξαναρθουμε καλα μοντελα και να ειστε ολοι καλα!

Σας ευχαριστουμε!! :lol: :lol:

Spoiler (hover to show)

Επισης πολλα συγχαρητηρια στο ΠΗΓΑΣΟ για την πολυ ωραια διοργανωση! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

το επιπεδο ηταν πολυ υψηλο σε ολες τις κατηγοριες.

και η οργανωση της γραμματειας πολυ καλη! ::eusa_clap::

Και παλι ενα μεγαλο μπραβο! ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 07:51:03 μμ »
θα ηθελα να πω και εγω ενα μπραβο στα παιδια του συλογου
το αποτελεσμα οπως θα εχετε καταλαβει το εχουν πει οι προηγουμενοι
καλη παρεα πολυ φαγητοοοοο :lol:
τους ευχαρηστω για την φιλοξενια τους

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 08:43:50 μμ »
να εκφρασω και εγω με την σειρα μου τα συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες και κυριως στα παιδια που το οργανωσαν ΑΨΟΓΑ 
ενα μεγαλο μπραβο και στην κινηση που εγινε απο το HOBBY GALLERY(δωρο κιτ και δωροεπιταγη απο το modelclub) για τους μικρους μοντελιστες μεσα στους οποιους ειναι ο trelas junior Τασος Αθανασιαδης (γιος μου φαινεται?) που εκανε το MIRAGE F-1CG 1/72

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 08:50:17 μμ »
να εκφρασω και εγω με την σειρα μου τα συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες και κυριως στα παιδια που το οργανωσαν ΑΨΟΓΑ 
ενα μεγαλο μπραβο και στην κινηση που εγινε απο το HOBBY GALLERY(δωρο κιτ και δωροεπιταγη απο το modelclub) .....

Για το τυπικο του θεματος και μονο, οι δωροεπιταγες ειναι προσφορα απο τα παιδια της διαχ. του MC ... που εξαργυρονονται στο ΗobbyGallery για λογους ευκολιας ...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 08:53:27 μμ »
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει Γιώργο μου :D. ʼψογος ο μικρός ::icon_thumright::!
Να συγχαρώ και εγώ τους διοργανωτές για την πολύ όμορφη και φιλόξενη όπως αναφέρθηκε έκθεση και του εκθέτες για τις πολλές και ποιοτικές δημιουργίες τους ::eusa_clap::.
Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω και εγώ να ανέβω προς τα πάνω :roll:.
Εύχομαι και του χρόνου σε μια μεγαλύτερη έκθεση, με περισσότερα μοντέλα και με περισσότερους μικρούς μοντελιστές :wink:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 09:45:13 μμ »
Α ρε μπαγάσηδες να ξέρετε πόσο πολύ σας ζήλεψα και πόσο στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα ούτε φέτος να είμαι εκεί.  :( :( Τέλος πάντων, ευελπιστώ για του χρόνου πια.

Να δώσω τα συγχαρητήριά μου κι εγώ για μια ακόμα - όπως βλέπω και ακούω - επιτυχημένη έκθεση. Μπράβο και του χρόνου  ::eusa_clap::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 09:48:26 μμ »
Λοιπόν συνεχεία του φωτογραφικού υλικού μιας και η αδιαθεσία της μικρής, τα τρεξίματα στο νοσοκομείο και ένα τρακάρισμα με άφησαν λίγο πίσω! ʼλλα όλα καλά τώρα!!!! Αυτοκίνητα και πλοία καθώς και των μικρών φιλών οι δημιουργίες!!!

Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 10:36:17 μμ »
και τέλος οι φιγούρες !!!

Νομίζω ότι δεν έχω ξεχάσει κάποιο μοντέλο!Αν τυχόν το έκανα δεν έγινε εσκεμμένα!!! ʼντε και του χρόνου! ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 11:01:04 μμ »
Τα συγχαρητήρια και από μένα σε όλους:
Πήγασο - ModelCub - Βραβευθέντες αλλά κυρίως στους ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ γιατί χωρίς αυτούς έκθεση δε γίνεται μη το ξεχνάμε.
Και να παροτρύνω και άλλους φίλους μοντελιστές να φένουν τις δουλειές τους στις εκθέσεις. ʼλλωστε πέρα από τα μοντέλα όπως βλέπετε υπάρχει συναναστροφή -καλαμπούρι -καφές -βόλτα και καλή μάσα.
Εγώ για πολλά χρόνια δε συμμετείχα με μοντέλα γιατί ντρεπόμουν να τα δείξω, αλλά αό τη στιγμή που άρχιισα να τα εκθέτω στο MC μου έφυγε αυτό το αδικαιολόγητο κόμπλεξ.

Εύχομαι του χρόνου ακόμη καλύτερα.

Α! και περισσότερα μοντέλα Space- SciFi & Fantasy εύχομαι ώστε να υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία.  Αισθάνθηκα πολύ μοναξιά ανάμεσα στα πολιτικά θέματα

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 11:19:17 μμ »
Α έχουμε και συγχαρητήρι από εξωτερικό:
http://helaf.wordpress.com/2010/11/21/pegasus-2010-thessaloniki/%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-119/

Και οι δικές μου φώτο: (λυπάμε που βλέπω ότι λείπουν 3 μοντέλα: το ποδηλατο-ασθενοφόρ, ένα ρώσσικο υποβρύχιο και κάποιο άλλο δε θυμάμαι ποιό -συγνώμοι φίλοι)
http://helaf.wordpress.com/2010/11/21/pegasus-2010-thessaloniki/

Tags: