Παιδιά Καλησπέρα,
Μετά από κοντά 5 μήνες και ''μακροβούτια'' σε καινούριες, για μένα, μοντελιστικές καταστάσεις και εμπειρίες, φτάσαμε αισίως και στο τέλος του 3ου μου μοντέλου. Οφείλω να ομολογήσω ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα, έχοντας να κάνω με άγνωστες λέξεις, π.χ. ρητίνες, το ευχαριστήθηκα μέχρι την τελευταία στιγμή. Με την κατασκευή αυτού του μοντέλου, γνωρισα καινούριες τεχνικές και απέκτησα πολύτιμη εμπειρία. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια και παρατηρήσεις. Επιτρέψτε μου όμως να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον φίλο και συμφορουμίτη Ορέστη για την πολύτιμη βοήθειά του στο κομμάτι ''ρητίνες'', στο οποίο ήμουν παντελώς γκάβακας (δεν αναφέρομαι στον ενεστώτα χρόνο γιατί πιστεύω

ότι ξεστραβώθηκα λίγο). Οφείλω να ομολογήσω ότι χωρίς την βοήθεια αυτή ακόμα θα τις κοίταζα και θα περίμενα να μου μιλήσουν για να μου πουν που και πως μπαίνει η καθεμιά. Ορέστη

Να προσθέσω τελειώνοντας, ότι, προσπαθώντας να βρώ στο internet, κατασκευές αντίστοιχες για να αντλήσω και να κλέψω καμιά ιδέα για το βάψιμο και γενικά για τεχνικές, διαπίστωσα αυτό που πολλοί μου έχουν αναφέρει και έχω επίσης διαβάσει σε διάφορα φόρα, ότι πραγματικά ο μοντελισμός στην χώρα μας είναι σε άλλο επίπεδο και χαίρομαι για αυτό.
Λοιπόν αρκετά με τα λόγια... να περάσουμε στις φωτό ΤΕΛΟΥΣ