0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Hummel Moss στις Απριλίου 01, 2010, 01:09:40 πμτο έντονο contrast μου άρεσε πολύ.Ίσως κάποιες επιφάνειες όπως τα οριζόντια δίπλα στον πύργο και τα αντίστοιχα κάθετα με μπλέ χρώμα θα τα "ταλαιπωρούσα" λίίίγο ακόμη (για να θυμόμαστε τις δεσποινίδες με πιάνο και ολίγον τί γαλλικά!! )....δεν πάβει πάντως να είναι μια εξαιρετική και "καθαρή" δουλειά!!.... Θανάση, αυτά που βλέπεις ανήκουν στο παρελθόν γίνεται reset στον πύργο ( ας όψεται ο εξ Αθηνών ...δάκτυλος) και γενική περιποίηση αν δεν ...εκτοξευτεί στο τέλος
το έντονο contrast μου άρεσε πολύ.Ίσως κάποιες επιφάνειες όπως τα οριζόντια δίπλα στον πύργο και τα αντίστοιχα κάθετα με μπλέ χρώμα θα τα "ταλαιπωρούσα" λίίίγο ακόμη (για να θυμόμαστε τις δεσποινίδες με πιάνο και ολίγον τί γαλλικά!! )....δεν πάβει πάντως να είναι μια εξαιρετική και "καθαρή" δουλειά!!....
Πετρο πηρα σκυλακιSpoiler (hover to show)του γειτονα τετελεσται απο διοραματιτιδα
Κανένα νέο με τον γκαζοντενεκέ;;;
file petro BRAVO.... katapliktiko bapsimo kai weathering....!!To mono pou den mou aresei einai i erpistria.... fenetai poli ...plastikia.... Kane kanena dry brusch me metal.... isos diksi kalitera...keep it up
Ρε τσιγκούναρε, πάλι ΜΙΑ φωτό;;; τι πράμα είναι αυτό μαζί σου Πάντως πολύ καλή δουλειά στο πήγμα
Καλά, για το βάψιμο δεν το συζητάω ... γ@%@ει κ δέρνει !!! Μια παρατήρηση μονο. Οι τροχοί δεν πατανε πολυ καλα στην ερπυστρια. Κατα τα άλλα .... :
Παράθεση από: giorgos800 στις Απριλίου 09, 2010, 11:37:16 μμΚαλά, για το βάψιμο δεν το συζητάω ... γ@%@ει κ δέρνει !!! Μια παρατήρηση μονο. Οι τροχοί δεν πατανε πολυ καλα στην ερπυστρια. Κατα τα άλλα .... : είναι λάστιχο και έχουν "τάση" όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, χρειάζεται κάποιο βάρος μέσα στο πήγμα για να κάτσουν, που θα μπει στο τέλοςο Φίλιππος έβαλε άμμο και .........
ο πύργος ξαναβάφηκε - με μάτιασε αυτός ο αχρείος ο ...Φίλος μετά τον φίλο του δάκτυλο εξ Αθηνών
Παράθεση από: Πέτρος στις Απριλίου 09, 2010, 11:04:53 μμο πύργος ξαναβάφηκε - με μάτιασε αυτός ο αχρείος ο ...Φίλος μετά τον φίλο του δάκτυλο εξ Αθηνών ... Έχω δύο φίλους δάκτυλους εξ Αθηνών.. Ποιόν από όλους λές? Πολύ ωραία δουλειά Πετράν.. Spoiler (hover to show) Αυτά τα "μαυράδια" στις "ποδιές" του πήγματος..