Αποστολέας Θέμα: YS Masterpieces - νεα Κυκλοφορία - Μπούστο Ελληνα Κλεφταρματολού 1821  (Αναγνώστηκε 3156 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
Γεια σας και χαρά σας !

Η νέα κυκλοφορία της YS Masterpieces  σε περιορισμένη έκδοση 350 κομματιών και για την ημέρα ανακοίνωσής της διαλέξαμε την επέτειο της Εθνεγερσίας της Ελλάδος

Είναι η πρώτη κυκλοφορία απο την νεα σειρά με τίτλο "1821" που θα προσωπογραφήσει ήρωες απο την επανάσταση του 1821 , σε μορφή  "πλούσιου" κίτ , σε πείσμα των καιρών ώστε να είναι πλήρως ικανοποιημένοι οι φίλοι μοντελιστές  

Ελπίζουμε ότι θα σας αρέσουν και θα απολαύσετε το βάψιμό τους !

Series : "1821"     Code : HB-001
Title : Hellenic Revolutionary Freedom Fighter
Scale : 1/9
Material : High Quality Resin

Λινκ για παραγγελία ¨:   http://www.ysmasterpieces.com/product_hellenic_revolution_1821.htm

Sculptor : Carl Reid
Boxart Painting : Danilo Cartacci
Design : Costas Rodopoulos
Casting : Yannis Sagiadinos

Το συγκεκριμένο μπούστο είναι εμπνευσμένο απο τον Σουλιώτη Αγωνιστή Γεώργιο Δράκο

Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Θάνο να σαι καλά . Με την σειρά αυτή θέλουμε να αποτήσουμε φόρο τιμής στον μεγάλο αγώνα του 1821 , να εμπνέυσουμε τους φίλους μοντελιστές με κάποια διαφορετικά και όμορφα κομμάτια, και βέβεια να διαδώσουμε ενα σημαντικό κομμάτι της Ιστορίας μας , εκτός συνόρων, μια που με εξαίρεση την Αρχαία Ελλάδα, η υπόλοιπη Ελληνική Ιστορία ελάχιστα αντιπροσωπεύεται στον κόσμο της Ιστορικής Μινιατούρας  , και αυτό πρέπει να αλλάξει !

Φυσικά και θα το βάψω το μπούστο , αλλά πιστεύω ότι η εκδοχή του κορυφαίου Danilo Cartacci αξιοποιεί στο μέγιστο την ποιότητα του σκαλίσματος, της χύτευσης και την ομορφιά του θέματος και θα αποτελέσει έμνπευση για όλους τους φίλους μοντελιστές , όπως και για μένα !
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Φοβερή κίνηση! Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους του εμπλεκόμενους! Βρήκατε και την τέλεια ημέρα για την παρουσίαση!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
Γιαννάρα να σαι καλά . Υπάρχουν πολλά ακόμα εξίσου εντυπωσιακά κομμάτια να βγούν στην σειρά αυτή . Ξεκίνα να βάφεις κανα μπούστο, αξίζει τον κόπο !

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

salonikios

• Επισκέπτης
πολύ καλό! εκτός απο μπούστα όμως θα βγούν και ολόσωμες; και άν ναι σε τί κλίμακες;....επίσης πόσοι ήρωες θα βγούν;

• Scale 1/35
  • *
Φίλε Salonike  η σειρά αυτή αφορά μπούστα , αλλά στα πλάνα υπάρχει σκέψη και για ολόσωμες φιγούρες ... Σιγά σιγά ..τα καλύτερα έρχονται ...
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
είναι εξαιρετική  ::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
εύχομαι καλή επιτυχία και στις πωλήσεις της
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, είναι κάτι που ήθελα να δω και ονειρευόμουνα για πολλά χρόνια, είμαι σίγουρος ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει διεθνή αντίκτυπο και θα είναι επιτυχής γιατί διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας (ταλέντο,πάθος,επαγγελματισμό,πρωτοτυπία) εννοείται ότι θα βάψω όλη τη συλλογή και λόγω της ημέρας και σε πείσμα των καιρών Χρόνια πολλά,ζήτω το έθνος. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

• Scale 1/35
  • *
Σταυρο να σαι καλά για τις ευχές . Και γω πιστεύω ότι θα πάει καλά

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

• Scale 1/35
  • *
Χρήστο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . Οταν προέρχονται απο ενα καλλιτέχνη του βεληνεκούς σου με την γνωστή αγάπη για το έθνος εχει ιδιαίτερη σημασία .

Σε αγωνία να δώ τα βαψίματά σου !!!!

Κώστας 
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Κώστα στείλε μου ένα κομμάτι να το βάψω τώρα !!!

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
Eύγε ! 'Ενα δυνατό, ενδιαφέρον, προσεγμένο κομμάτι !

** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

• Scale 1/35
  • *
Χρήστο ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! ::salut::
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
Συγχαρητήρια παιδιά ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Ανυπομονώ πότε θα βγει στην παραγωγή  για να το αποκτήσω  και να το βάψω.
Γιάννη νομίζω ότι με αυτό το πανέμορφο μπούστο δίνεις άλλο αέρα  στη YS Masterpieces .ΜΠΡΑΒΟ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος resincaster

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα
    • YS Masterpieces
Φίλοι, καλησπέρα και απο εμένα.
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και συγγνώμη που απέχω αρκετά απο το forum αλλά ο χρόνος μου έχει φτάσει σε απίστευτους περιορισμούς, περισσότερο ακόμη τώρα που ετοιμάζω την μετεγκατάστασή μου στην Αθήνα λόγω δεύτερου γάμου (κάποια στιγμή το 2011). (Με μέτρο παρακαλώ η πλάκα έτσι?)
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα, ενώ, μαζί με τον Κώστα γιορτάζουμε και μείς το ξεκίνημα αυτής της σειράς που θα μας γεμίζει ελπίζω (όλους) περηφάνια με κάθε νέο κωδικό, θα διδάσκει εμάς και τα παιδιά μας αλλά κυρίως θα θυμίζει την ιστορία μας, που εντέχνως προσπαθούν να μας κάνουν να την ξεχάσουμε.
'Οσοι με γνωρίζετε και προσωπικά ξέρετε ότι δεν κυνηγάω ποτέ το τι ζητάει η αγορά, κυνηγώντας τα γρήγορα χρήματα, αλλά προτιμώ να δημιουργώ μια αγορά για το κάθε κομμάτι που θα κυκλοφορήσει κάτω απο την φίρμα μου και ο μόνος τρόπος για να πετύχει κάτι τέτοιο είναι μόνον η ποιότητα, απο την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορεί λοιπόν να μοιάζει και να λένε κάποιοι ότι είναι αντισυμβατικό με την αγορά (μεγάλο και με χέρια και μέχρι την μέση και τα λοιπά) αλλά είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια αυτή θα εκτιμηθεί απο πολλούς και ίσως τελικά να μην καταφέρουμε να τους ικανοποιήσουμε όλους.

Πάντα στην διάθεση όλων σας

Γιάννης
YS Masterpieces
The Lord of Resin

• Scale 1/35
  • *
Να σαι καλα Θεόδωρε
Καιρός Γαρ Εγγύς !

• Scale 1/35
  • *
Δημήτρη στις επόμενες λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο για αγορά , σε προσεγμένη συσκευασία και με την γνωστή άψογη χύτεyση της YS Masterpieces

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Αποσυνδεδεμένος ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΡΑΒΑΝΗΣ

• ΓΝΩΘΙ Σ'ΕΑΥΤΟΝ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: NEA ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Γιάννη εξαιρετική δουλειά.Μυρίζει το μπαρούτι από εδώ. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Γιάννη ,τα συνχαριτηριά μου ,φίλε,και επειδή σε ξέρω και προσωπικά ,προσυπογράφω και εγώ τα όσα ανέφερες.Ευχομαι η σειρά να πάει πάρα πολύ καλά.
Της αξίζει με το παραπάνω,σας αξίζει με το παραπάνω.!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::   "Φιγουράς" δεν είμαι, αλλά όπως ειπώθηκε ΛΕΙΠΟΥΝ φιγούρες ελλήνων (αν εξαιρέσουμε τους αρχαίους)*.  Το διαπίστωσα ο ίδιος οταν γνώρισα προσωπικά τον Μ. Μarcuzzi (Decima Models) και με ρωτούσε ΤΙ θα ενδιέφερε την ελληνική αγορά φιγούρας (εν έτη 1996-97). Καλή συνέχεια και Καλή επιτυχία  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

* και μάλιστα μιας εποχής τόσο σημαντικής όπως ο αγώνας της λευθεριάς μας  :!: :!: :!: Ορίστε ενας τρόπος να κάνεις τον ξένο να μελετήσει λίγο ελληνική ιστορία μέσω μιας φιγούρας  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
Τέτοιες δουλειές είναι αξιοσημείωτες! Μπράβο Γιάννη!
Βασίλης
 ::salut::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος ultimate

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΒΕΡΟΙΑ
  • modelclub.gr
Kωστα μου χωρις να γνωριζομαστε προσωπικα θα ηθελα να σε συγχαρω θερμοτατα
για την πραγματικα αξιεπαινη προσπαθεια σας να δημιουργησετε ενα απιστευτο μπουστο,
το οποιο στους χαλεπους καιρους που ζουμε πραγματικα αποτελει ενα δειγμα του τι μπορουμε να πετυχουμε,
οταν δουλευουμε με μεθοδικοτητα και σοβαροτητα...
Χωρις να εχω την εμπειρια και τις ικανοτητες να το βαψω -οχι ακομη για πολυ ελπιζω- θα ηθελα απελπισμενα ενα κομματι!
Μπραβο σε ολους σας!!!
 ::avgreekflag5pn:: ::avgreekflag5pn:: ::avgreekflag5pn::

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
Φοβερό κομάτι. Καταπληκτική δουλειά.
Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια αλλα και το εκπληκτικό αποτέλεσμα.
 ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
Παιδιά να στε όλοι καλά για την στήριξη σας και το κουράγιο που μας δίνετε.

Ελπίζω ότι στην πορεία της σειράς 1821 θα ικανοποιηθείτε όλοι απο την δουλειά μας

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Tags: