Mετα απο τοσα φαντομια και λοιπα τζετονια ως επι το πλειστον σχετικα προσφατα και συνηθη,με ετρωγε να κανω κατι....κουλο.
Τελευταια φορα ηταν περσι (παλι πασχαλιατικα

)με ενα Ford Skyray.Αλλα στο στοκ μου δεν ειχα κατι που να μου κανει ,οχι κλικ,ολα μου κανουν κλικ,αλλα ΜΠΑΜ!!!
Και το βρηκα με ενα περασμα απο silvercity (

)
Το Cutlass,ενα αεροπλανακι που απο τοτε που το ειδα σε ενα μοντελιστικο αρθρο ,νομιζω σε Μοντελο ηταν,το ερωτευτηκα και ηθελα παντα απο τοτε να το φτιαξω...καποτε.Ε λοιπον το καποτε ηρθε και ορμαω.
Και

πρωτο.Νομιζα οτι ηταν σχετικα μικρο (σαν το SKYRAY ενα πραμα )αλα φευ.ΕΙναι κτηνακι κοντο μεν αλλα μπαμπατσικο δε.
Με μια πρωτη ματια στο κουτι και τα πλαισια ενιωσα αρκετη ικανοποιηση για την αποκτηση αλλα

δευτερο. Η καλυπτρα εκτος απο πανιχοντρη ειναι και ημιδιαφανης,(το οτι το κοκπιτ ειναι φτωχο δε μ'απασχολει καθολου,φτιαχνεται ανετα...ελπιζω).
Ευτυχως το υπολοιπο κιτ ειναι πολυ ομορφο,χαραγμενο,με σλατς-φλαπς χωριστα,αρκετο βαθος τα ακροφυσια και οχι αδεια εχουν λεπτομερεια μεσα τους και γενικα αρκετα καλη αποδοση του σχηματος (με μια γρηγορη ματια στο ιντερνετ ειδα οτι οσοι το χουν φτιαξει ειναι ικανοποιημενοι απο την αποδοση σχηματος-διαστασεων αλλα κοκπιτ καλυπτρες.....

)
Απο την ιστορια του α/φους δεν ξερω πολλα-ακομα-περα του οτι ηταν μια αποτυχια (παρα την ομορφια του....καλα μη βαρατε υποκειμενικα μιλαω).Και επισης οτι ηταν το πρωτο τζετ του Ναυτικου με οπισθοκληση και μετακαυση,και το πρωτο της Vought με συμπιεζομενο πιλοτηριο.
Μεχρι να ξεκινησω,μια ματια στο κιτ: