Αποστολέας Θέμα: 1/72 Boulton Paul Defiant (Airfix)  (Αναγνώστηκε 6172 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Απ: 1/72 Boulton Paul Defiant (Airfix)
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 05, 2010, 07:14:39 μμ »
Ο Θάνος έγραψε, τέλος!!!

Διάλεξε λοιπόν:

και κλείνουμε με ένα λίγο ρετρό, το οποίο το δείχνουμε πάνω στο μοντέλο μας, γιατί φορεμένο δείχνει καλύτερο:

Στα σοβαρά τώρα. Ξεφορτώσου το αυτό το πράγμα! Ειδικά αν οι χαλκομανίες του είναι τόσο άθλιες όσο λέει ο Δημήτρης, δεν αξίζει να πληρώσεις άλλες, όταν με τα λεφτά που κάνουν οι χαλκομανίες, αγοράζεις καινούριο κιτ.

Εναλλακτικά προτείνω:
ή

Παρακαλώ έναν admin ή mod να κλειδώσει το παρόν θέμα, εξέλιπον οι λόγοι, ευχαριστούμε!!! :P

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 05, 2010, 08:30:15 μμ »
Έχω την εντύπωση ότι θα το καταφέρεις να το φέρεις στα ίσια του ::dontknow::

Πάντως είναι σκέτη (μοντελιστική) πρόκληση το άτιμο...Δώστου να καταλάβει και όταν έχεις ανάγκη απο ενθάρρυνση,εδώ είμαστε..κοτζάμ φόρουμ ντε ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 05, 2010, 09:23:26 μμ »
Και ενα δωρακι απο μενα

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 05, 2010, 09:25:03 μμ »
Γιάννη μην μασάς και προχώρα ακάθεκτος !...με το συγκεκριμένο κιτ είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος  μιας που είναι το πρώτο κιτ που έφτιαξα εν έτη 1975 αγορασμένο σε σακουλάκι και όχι κουτί καθώς  και σε μαύρο πλαστικό  !...καλή συνέχεια! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 05, 2010, 11:13:36 μμ »
Και ημεις στηρίζομεν ηθικώς την κατασκευήν ::eusa_clap::Φράξον τα ώτα σου εις τας σειρήνας (Μεμφις Μπελλ)
Κι ας επιθυμώμεν την καλύπτραν σφόδρα :mrgreen: Προχώρει ακάθεκτος, όσο χρέπι και νά'ναι, το Γκλαντιαίητορ (της αίρφιξ πάντα) δεν το φτάνει. Και με το πριτσινάκι σηκώνει φθορά άρματος :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 05, 2010, 11:31:14 μμ »
Τώρα το πήρα χαμπάρι φιλαράκι,τι παράλληλη κατασκευή με το Ναυαρχο;Καλή αρχή φίλε ,ωραίο φτερωτό.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 05, 2010, 11:37:42 μμ »
Καλοί μου συνάδελφοι σας ευχαριστώ όλους για την ενθάρρυνση :mrgreen:

ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78 -> Δημήτρη θα κάνω μια απόπειρα και αν δεν δω προκοπή, θα γίνει βουτιά στα spares. Το πολύ πολύ να κόψω μασκούλες και να τα βάψω ::painting:: Δεν θα σκάσουμε για τα decals αν γλιτώσουμε από τα σκαλοπάτια :wink:

nasos79 -> Όση γκαρνταρόμπα και να μου εμφανίζεις, ο κύβος ερρίφθη ::077devil:: οι αντιπροτάσεις είναι 1 και 1. Το mosquito (αν και κουνούπι) δεν μου αρέσει ως θέμα απορρίπτεται, ο Ιταλός μπαίνει στα υπ' όψιν ::eetsmakelijk:: παρακαλούνται οι admins να αφήσουν το θέμα ΩΣ ΕΧΕΙ ::eusa_whistle:: Α και πού είσαι: ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ::violent1:: και ετοίμαζε την Belle για το GB των βομβαρδιστικών αλλιώς θα την δηλώσω ΕΓΩ για σένα ::077devil::

s-mat -> Μηδένα προ του τέλους μακάριζε φίλε :oops: θα το παλέψουμε (όλοι μαζί κοτζάμ φόρουμ όπως το είπες) και ό,τι βγει :roll:

sotiris -> Αυτός είσαι, όχι σαν τον άλλο τον απαξιωτικό Νάσο ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Και να ξέρεις ότι η πνευματική τροφή (βλέπε reference photos) είναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτη ::thanx:: ::thanx:: ::thanx::

Hummel Moss -> Θανάση είμαι σίγουρος ότι θα το έφτιαχνες πανέμορφο. Ελπίζω να μου βγει το 1/100 σε αποτέλεσμα, ευχαριστημένος θα είμαι ::pop:: με τέτοια υποστήριξη από αέρος και εδάφους πάντως, πού να μασήσω, θα φτύσω και κουκούτσια ::biker::

Ελιξ-ιριος -> Δηλαδή μάστορα υποστηρίζεις να μην ισοπεδώσω την "πριτσινάδα" για να φανούν οι φθορές?... Μήπως να οργανώσω ψηφοφορίαν διά την σωτηρίαν των πριτσινίων τελικώς? ::dontknow::

c.nemo -> Καπετάνιε μου θα πάνε παρεούλα ο Ναύαρχος και το φτερωτό... το ένα θα είναι διάλειμμα του άλλου :shock: Σ' ευχαριστώ φίλε :oops:

Να είστε όλοι καλά ::salut:: ::salut:: ::salut::
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 06, 2010, 12:00:23 πμ »
Βρε,βρεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol:,πώς κ απο τα μερη μας Γιανναρε??????? Μεγαλη μας χαρα κ ταυτογχρονα μεγαλη προσωπικη μου προκληση!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κοντολογις...... Καλααααα θα περασεις!!!!!!!! ::badgood:: ::badgood:: ::karekla_gelio:: ::karekla_gelio::
Και για να μη πολυλογω αρχιζω με μια απορια... :? :? :? :?Καλα,το δικο μου πετουμενο το λενε ........ΜΠΕΤΥ ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Το δικο σου.................DEFIANT?????? :?: :?: :?: :?: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Μπορεις να μου πεις δηλ. τί (defies) αψηφά????? :? :? Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οι ............καταρριψεις απο τα 'πλανα της Λουφτβαφε!!!!!!! ::tsekouri:: :mrgreen: :mrgreen:
Περα απο την πλακιτσα που ξερω οτι την 'αψηφας' κ γι αυτο στην κανω εξ αλλου.....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και καλως ηρθες στη γειτονια μας ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 06, 2010, 12:07:45 πμ »
Έλα Παναγιώτηηηηηηηη :mrgreen:
Ε κοίτα ψιλοαψηφούσε κάτι βομβαρδιστικά μέχρι που το πήρανε χαμπάρι ότι πήγαινε το ίδιο αργά και δεν είχε μπροστινά μπιστόλια...
Μετά αψηφούσε τα σκοτάδια πάνω απ' το Λονδίνο
Ε, μετά αψηφούσε τα spitfire που το χρησιμοποιούσανε για στόχο ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, από δούλεμα ρίξε όσο θες ::077devil:: μετά από τόσα γιουτίλιτι, σου τα συγχωρώ όλα ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut::
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 06, 2010, 12:40:19 πμ »
Ε κοίταξε να δεις, εγώ έχω ενα θέμα με τα πριτσίνια ::love7:: Όμως αν θές να τα μαζέψεις λίγο Ο.Κ. Μήν τα εξαλείψεις όμως τελείως...Θα δείχνουν ωραία μες στην μαυρίλα, αλλιώς θα το φάει το μαύρο σκοτάδι, ενώ με το "στρασσάκι" θα είναι σαν τη "Βασίλισσα της Νύχτας" :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 06, 2010, 12:54:19 πμ »
Να σου πω την αμαρτία μου, εγώ συμφωνώ όπως ακριβώς τα λες :oops:
Έχουμε χρόνο όμως να το σκεφτούμε, κάτσε πρώτα να κλείσω την άτρακτο με το... εχμ... κόκπιτ και μετά θα το επεξεργαστούμε το θέμα. Διεξοδικώς :mrgreen: ::icon_thumright:: ::salut::
Qui tangit frangatur

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 06, 2010, 07:30:59 μμ »
Αχ φίλε πριτσινάκι-πριτσινάκι, έτσι μάθαμε τριάντα χρόνια στο κουρμπέτι. ::salut:: Δέν είναι δα και υπερυψωμένη γράμωση,πριτσινάκι είναι.Και το πραγματικό πριτσινάκια είχε.ʼλλο βέβαια το πριτσινάκι, και αλλο το ναυπηγικό μπουλόνι. Αλλά είναι και το εφέ στην μέση...Δείξε μας το κόκπιτ προτού το κλείσεις ::eusa_clap:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 06, 2010, 08:32:22 μμ »
Αχ φίλε πριτσινάκι-πριτσινάκι, έτσι μάθαμε τριάντα χρόνια στο κουρμπέτι. ::salut:: Δέν είναι δα και υπερυψωμένη γράμωση,πριτσινάκι είναι.Και το πραγματικό πριτσινάκια είχε.ʼλλο βέβαια το πριτσινάκι, και αλλο το ναυπηγικό μπουλόνι. Αλλά είναι και το εφέ στην μέση...Δείξε μας το κόκπιτ προτού το κλείσεις ::eusa_clap:: ::salut::
Αφου μας ενημερωσεις πρωτα ποσα molds ετριψες!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 07, 2010, 12:18:20 μμ »
Παιδιά τι να σας δείξω από το κόκπιτ... είπαμε μια καρέκλα έχει όλη κι όλη :roll: το πιο λογικό είναι να το κλείσω το συντομότερο δυνατόν για να αρχίσει η επιχείρηση ισοπέδωσης σκαλοπατιών στην άτρακτο. Το πολύ πολύ να του βάλω ένα "πάτωμα" για να μην επικοινωνεί με τις ΣΠΗΛΙΕΣ εεεεε συγγνώμη φωλιές του ΣΠ ::lol18:: Θα τσεκάρω και τις φωτο μπας και μπορώ να σώσω και καμιά άλλη λεπτομέρεια. Στα προσεχώς ::salut:: ::salut:: ::salut::

Edit: Παναγιώτη αυτά δεν τα μετράω, θα μου έρθει μετά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από την κατασκευάστρια εταιρεία :shock: :mrgreen:
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 07, 2010, 01:02:51 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 07, 2010, 01:13:03 μμ »
Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 07, 2010, 01:16:33 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 07, 2010, 01:17:20 μμ »
Παίδες όλα φτιάχνουν το είπαμε!!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 07, 2010, 01:19:35 μμ »
Πες τα Δημήτρη ::icon_thumright:: γιατί αυτός ο αθεόφοβος έχει τον κάβουρα έτοιμο δίπλα στον πάγκο ::077devil:: ::077devil:: ::077devil:: ::lol18:: :mrgreen:
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 07, 2010, 01:20:05 μμ »
Που τα βρίσκεις βρε παιδί μου; Αλλά ο επιμένων νικά.
Αν φοβάσια τις χαλκομανίες για σκίσιμο ψέκασέ τες από τώρα με 2 χέρια αραιό γκλος-έναμελ βερνίκι. Στη τοποθέτηση βελτιωτικό το οποίο θα το δοκιμάσεις σε κάποια που δε σε πειράζει και να χαλάσει. Μη το παρατήσεις -πολύ όμορφο αεροσκάφος

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 07, 2010, 01:28:33 μμ »
Αν φοβάσια τις χαλκομανίες για σκίσιμο ψέκασέ τες από τώρα με 2 χέρια αραιό γκλος-έναμελ βερνίκι. Στη τοποθέτηση βελτιωτικό το οποίο θα το δοκιμάσεις σε κάποια που δε σε πειράζει και να χαλάσει. Μη το παρατήσεις -πολύ όμορφο αεροσκάφος
x2 είναι κουκλί όντως, γι' αυτό και φαγώθηκα να το βρω έστω και σε τέτοιο κιτ :mrgreen:
Θα έχω υπ' όψιν και τα κολπάκια που λες με το βερνίκι, ευχαριστώ πολύ Δημήτρη ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 10, 2010, 09:09:24 πμ »
Kαι αν τις ξεκολησεις μετα απο το χαρτι σφυρα μου κλεφτικα! :mrgreen: Παρε ενα liquid decal film της Microscale και περνα τις. :wink:

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 10, 2010, 09:40:50 πμ »
Σαφώς καλλύτερη η λύση του Crow ::icon_thumright::. Στη δικιά μου περίπτωση οφείλει κανείς να κόβει -προσεκτικά πολύ- τις χαλκομανίες

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 10, 2010, 09:41:24 πμ »
Kαι αν τις ξεκολησεις μετα απο το χαρτι σφυρα μου κλεφτικα! :mrgreen: Παρε ενα liquid decal film της Microscale και περνα τις. :wink:
Κι άλλο tip :mrgreen: παιδιά είστε χρυσωρυχείο ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Ευχαριστώ Δημήτρη :oops:
Σκοπεύω να τσεκάρω πώς θα κάτσει ένα roundel χωρίς επεμβάσεις. Αν είναι μάπα και το ξηλώσω, μπορώ να μασκάρω και να βάψω τα roundels, και θα έχω τα κολπάκια σας για να συνεφέρω τις υπόλοιπες χαλκομανίες :wink: ::salut::
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 10, 2010, 10:23:11 πμ »
H Airfix στις καρτελες της,τουλαχιστον παλιοτερα,ειχε και μια χαλκομανια με το ονομα του αεροπλανου. Κοψε αυτην να δοκιμασεις σε ενα παλιο μοντελο η μια χαλκομανια απο την δευτερη επιλογη της καρτελας.

Tags: