Ευχαριστω παιδια ολους.
Νασο μην ανησυχεις,σπαμαρετε οσο θελετε μπας και βρειτε ακρη με τα ρημαδοβελτιωτικα.
Τελικα το κακομοιρο το F-1 ηταν (ειναι) ατυχο στο μοντελισμο.Απο κιτ που υπαρχει μονο αυτο που υπαρχει (καλα υπαρχει και το FM,ΑΝ το βρει κανεις και ειναι και διθεσιο

)μεχρι τα βελτιωτικα που δεν εχει ασχοληθει καμια εταιρια μεγαλυτερη (Aires,Eduard...)να βγαλει....κατι,οτιδηποτε.
Εμενα το δικο μου ειχε ερθει πριν 4 χρονια και ηταν σε μακρα αποθηκευση μαζι με το μοντελο.Μαλιστα ηταν εκεινο το σετ που εδινε ΚΑΙ τη φωλεα του ριναιου (αλλο ενα που ειχα βαλει στο ΣΠΑΡΤΗ ηταν μονο κοκπιτ).Ειμαι standby με το φιλο μου που κανει τις ενεργειες γιατι θελουμε κι αλλα πραματα.Παντως δεν ειχε αργησει πολυ...2-3 βδομαδες να ρθουν (τοτε),μαλλον ειμασταν τυχεροι τι να πω

Ριξτου μια παραγγελια παντως.Μια δοκιμη θα σε πεισει.
Ακολουθουν φωτο απο τις μεχρι τωρα εργασιες.Wash (πρωτο χερι )αντικατασταση αλεξινεμου,τρυπημα και γεμισμα 1η δοση με clearfix τον προβολεα αναχαιτισης,επενδυση του ακροφυσιου εσωτερικα με πεταλα απο αλουμινοταινια,βαψιμο κοκκινων περιοχων (ειχε μπει χαλκομανια οι ακρες πανω κατω και γεμιστηκε η ευθεια με χρωμα)καθισμα στη θεση του, ΣΠ στη θεση του,centerline στη θεση της

Προσεχως σηματα (να δω που θα βρω γαλαζια εθνοσημα

)κι αλλες φθορες,οπλα,και λοιπα ψιλα.