Αποστολέας Θέμα: King Tiger Tamiya 1/35 .....a new start ...  (Αναγνώστηκε 1029 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Skotostras

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
King Tiger Tamiya 1/35 .....a new start ...
« στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 01:02:21 πμ »
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

Αποφάσισα μετά από ένα διάλειμμα μερικών ετών (4 γιοί είναι αυτοί  :mrgreen:) να ξεκινήσω πάλι το αγαπημένο, απ τα παιδικά μου κιόλας χρόνια, hobby.
Ψάχνοντας τα ντουλάπια μου ανακάλυψα μερικά μοντέλα που σκονίζονταν χρόνια εκεί.Αυτό που με έθελξε να ξεκινήσω και πάλι είναι το king tiger της
Τamiya σε κλίμακα 1/35.Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι σε αυτό το forum είναι ένα αρκετά ψαγμένο θέμα οπότε έχω και ποικιλία πληροφοριών για
να βοηθηθώ στα πρώτα μου βήματα μετά από πολλά χρόνια αποχής απ το χώρο  ::icon_thumright::

Είμαι ακόμα στα πρώτα στάδια καθώς μου λείπει αρκετός εξοπλισμός για να προχωρήσω το μοντέλο.Πιστεύω σύντομα να έχω τις πρώτες φώτο οι οποίες θα
είναι διαθέσιμες για την σκληρή σας κριτική και τα εποικοδομητικά σχόλια όλων σας.

Στην πορεία θα ακολουθήσουν το DGzRS "Arkona" σε 1/72 της Revell, το Republic Star Destroyer επίσης της Revell , το αγαπημένο μου Corsair F4U της Tamyia σε 1/48
 καθώς και το πανέμορφο Fw 190D-9 της Eduard, το οποίο με ιντρίγκαρε ιδιαιτέρως με την φιλολογία που ακολούθησε η έκδοση του και αποφάσισα να το αγοράσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα και τα οποία είναι πολύτιμος οδηγός για μένα.
Με τιμή

Ντίνος

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
Απ: King Tiger Tamiya 1/35 .....a new start ...
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 02:15:49 πμ »
Παράθεση
Αποφάσισα μετά από ένα διάλειμμα μερικών ετών (4 γιοί είναι αυτοί  ) να ξεκινήσω πάλι το αγαπημένο, απ τα παιδικά μου κιόλας χρόνια, hobby
Γειά σου βρε Ντίνο πολύτεκνε, χαίρομαι να βλέπω συμπολεμιστές  με τα ίδια βάσανα,
στον αγώνα
Spoiler (hover to show)
Να σου ζήσουν φίλε μου και καλώς μας ήρθες .Περιμένω να δώ τα μοντέλα σου
 :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 03:21:09 πμ »
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

Αποφάσισα μετά από ένα διάλειμμα μερικών ετών (4 γιοί είναι αυτοί  :mrgreen:) να ξεκινήσω πάλι το αγαπημένο, απ τα παιδικά μου κιόλας χρόνια, hobby.
Spoiler (hover to show)
Με τιμή

Ντίνος

Καλωσόρισες Ντίνο, καλές κατασκευές (ξεκούραση από τα βαριά σου καθήκοντα) και ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις, κάποιος θα ξέρει  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 09:51:06 πμ »
 ::welcome_model:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 12:07:20 μμ »
welcome aboard  ::salut::

Tags: