Αποστολέας Θέμα: 11η Έκθεση-Διαγωνισμός Ιστορικής Μινιατούρας του Star Club.  (Αναγνώστηκε 26205 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
Απ: 11η Έκθεση-Διαγωνισμός Ιστορικής Μινιατούρας του Star Club.
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 31, 2010, 11:01:59 μμ »
Εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του Star Club θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η 11η έκθεση του συλλόγου μας.
Νομίζω ότι όσοι μας έκαναν τη τιμή να παραστούν στην έκθεσή μας, είχαν την ευκαιρία να δουν δουλειές υψηλού επιπέδου και αισθητικής.
Αναφορικά να επισημάνω την εκπληκτική παρουσία των μοντέλων στον διαγωνισμό του Modelclub. Δουλειές που παρ' ότι εννέα στον αριθμό μπορούσαν να σε αιχμαλωτίσουν για πολλές ώρες. Θαυμάσαμε για μια ακόμη φορά την εντυπωσιακή ρομποτική κατασκευή, όπως επίσης είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από τις διοραματικές συνθέσεις που σίγουρα δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά πράγματα από αντίστοιχες συναδέλφων μοντελιστών διαφορετικής εθνικότητας. Σε ότι αφορά τις μινιατούρες πράγματι κινήθηκαν για μια ακόμη φορά σε ικανοποιητικό επίπεδο. Μια επισήμανση που αξίζει να γίνει έχει να κάνει με την πρόοδο των παιδιών που μετέχουν στην κατηγορία των standard όπως λέγεται. Η βελτίωση που παρουσιάζουν χρόνο με το χρόνο είναι θεαματική. Στις κατηγορίες των masters βέβαια οι δουλειές τόσο σε επίπεδο γλυπτικής όσο και βαφής ήταν αυτό που συναντά κανείς στις αντίστοιχες κατηγορίες των μεγάλων εκθέσεων ανά τον κόσμο. Πολλές από τις δουλειές που θαυμάσαμε έχουν ήδη διακριθεί σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού και δημιουργοί όπως ο Μπάμπης Στάθης, Θάνος Βασιλικός, Χρήστος Παναγιώτου, Alexander Cortina, Χρήστος Κατσέλος, Pietro Balloni, αποτελούν κομμάτι της ελίτ του χώρου μας. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν και οι συλλογές οι οποίες ήταν σπαρμένες στο χώρο, με αυτή του κ. Βαφόπουλου να «κλέβει» την παράσταση. Η συλλογή είχε να κάνει με τους αγώνες των Ελλήνων στα πεδία των μαχών του περασμένου αιώνα. Δημιουργός στην συντριπτική τους πλειοψηφία όλων αυτών των συνθέσεων είναι ο Γιάννης Καρούσης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες κατά την προσωπική μου άποψη. Αξίζει λοιπόν να τους ευχαριστήσουμε και να τους συγχαρούμε και τους δύο.
Το σημαντικότερο όμως γεγονός θεωρώ ότι ήταν η παρουσία του κ. Δρίζου κατά τη διάρκεια της έκθεσής μας. Δεν αναφέρομαι μόνο στη παρουσίαση των έργων του, που για μένα (και πιστε΄θω συμφωνούμε όλοι) διακρίνονται από μια ευαισθησία, με ξεκάθαρο καλλιτεχνικό στίγμα και εικαστική απόδοση. Το μέχρι τώρα έργο του κ. Δρίζου αποτελεί αναμφίβολα κληρονομιά αλλά και ευθύνη για μας αλλά και τις γενιές που έπονται. Κορυφαία δε στιγμή όλου του τριημέρου ήταν η τιμή που μας έκανε να πεί δύο κουβέντες κατά τη διάρκεια της απονομής. Προσωπικά πιστεύω στα έντεκα χρόνια παρουσίας μας στο χώρο είναι η σημαντικότερη τιμή που μας έγινε.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθούμε περαστικά στο φίλο από την Κρήτη και τον περιμένουμε γερό και υγιή τον Οκτώβρη.

Best Of Show
Για μένα τα παιδιά της IPMS που έτρεξαν την έκθεση.

Κώστας Καριωτέλλης

Υ.Σ. Τραγικά κωμική σκηνή: τύπος με έντυπα τιμοκαταλόγου καφετέριας  να ψάχνει «παρθένες» σε «οίκο ανοχής».

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 31, 2010, 11:04:16 μμ »
Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα για την αρτιοτητα της εκθεσης.  Τα παντα ειπωθηκαν απο τους παραπανω συναδελφους απλα θα ξαναπω οτι η συνεργασια των δυο συλογων απεδωσε τα μεγιστα. Αυτο το κλιμα που περασε στον κοσμο (περα απο τα απιστευτα εκθεματα ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::) ηταν η καλυτερη τονοτικη ενεση για το χομπυ μας εδω και λιγο καιρο. Ραντεβου τον Οκτωβριο λοιπον. Και παλι μπραβο. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 31, 2010, 11:27:03 μμ »
Κύριε Καριωτέλλη, πέρα από τα πραγματικά υπέροχα εκθέματα της έκθεσης, κυριολεκτικά δεν χόρταινα να κοιτάζω τα δικά σας έργα τέχνης.
Για εμένα η πεταλούδα με κέρδισε, αλλά εντυπωσιάστικα εξίσου με την εκπληκτική Μέδουσα,αλλά και με τον Κουασιμόδο..

Να δώσω και εγώ με την σειρά μου τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους εργάστικαν για αυτή την έκθεση και ελπίζω του χρόνου να δούμε ακόμα καλύτερα εκθέματα!

Αλέξανδρος Βούρβαχης

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:02:58 πμ »
Περασαν περισσότερες απο 24 ώρες απο τη χθεσινή λήξη της έκθεσης (το φορτηγό έφυγε άδειο για την έδρα του στις 22.30 - αυτό για όσους αρέσκονται στις γκρίνιες επι θεμάτων διοργάνωσης εκθέσεων) ,

για να βρω λίγο χρόνο να γράψω τα δικά μου σχόλια για την έκθεση του Star Club, Athens Show 2010, τα οποία θα παραθέσω σε ...συνεχειες παρακάτω μαζί με 80 περίπου αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες.

Είναι αυτονόητο ότι θα ξεκινήσω απο τα συγχαρητήρια προς όλους  όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης, στο ΔΣ και στα μέλη του Star Club, στους εθελοντές που βοήθησαν στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και μέλη της IPMS Ελλάδος και φυσικά στους μοντελιστές που συμμετείχαν όχι μονο απο την Αθήνα αλλά από την μακρινή Ισπανία, την Ιταλία και την Ελληνική περιφέρεια (Θεσ/νίκη, Καβάλα, Σύρο, Ηράκλειο, Χαλκίδα).

Ελπίζω αυτή η συνεργασία που ξεκίνησε μεταξύ των δύο συλλόγων καθώς και η μικρή αναγνώριση στο έργο του «τρίτου συλλόγου» , του Modelclub δηλαδή που μας φιλοξενεί όλους,
(πληροφορίες που αναφέρουν ότι το βάθρο  ::badgood:: τη στιγμή της ανωτέρω βράβευσης , ανασηκώθηκε απο τη μία πλευρά όταν στην άλλη στάθηκαν διπλα-δίπλα  :shock: Tsitsos-Gkontog-JoGiav-CROW, εξετάζονται ως αναξιόπιστες, αβάσιμες και συκοφαντικές   :lol: :lol: :lol: :wink:)

να δώσουν μια επιπλέον ώθηση στο χόμπι μας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα : διάδοση, αποδοχή, αναγνώριση του μοντελισμού κάθε μορφής.

Εύχομαι η επόμενη έκθεση να είναι ακόμη καλύτερη, η συνεργασία να γίνει στενότερη, να διευρυνθεί αγκαλλιάζοντας κι άλλους συλλόγους, να προωθήσει νέες ιδέες (το φετινό βραβείο "best of modelclub" ήταν μια από αυτές) ώστε να προσελκύσει κι 'άλλο κόσμο, ιδίως παιδιά, στο χόμπι μας και να συνεχίσει να μας χαρίζει ευχαρίστηση.

Για την προσωπική τιμή που μου έγινε απο το Star Club νοιώθω ιδιαίτερα υποχρεωμένος και ελπίζω να φανώ στο μέλλον ανταξιος του τίτλου του επίτιμου μέλους του Συλλόγου.
Να είστε όλοι καλά.
 ::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ.. ::painting::  με την ευκαιρία να καλωσορίσουμε το φίλο Κώστα Καριωτέλλη στην ηλεκτρονική μας παρέα και να ευχηθούμε γρήγορα να δούμε και τις δουλειές του στις σελίδες μας.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:26:50 πμ »
Θα επαναλάβω ότι η σημαντικότερη στιγμή του Athens Show 2010 ήταν η βράβευση του κ. Μπάμπη Δρίζου για όλα όσα μας έχει προσφέρει.

Οσοι επισκέφτηκαν την έκθεση θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί γιατί η συλλογή του "Μνήμες" - η οποία ξεκίνησε πριν 25 χρόνια με το "Μενεμένης 56"

και συμπληρώθηκε με το τελευταίο της μέλος "Η γειτονιά μου, 1963" μόλις πέρυσι,

για πρώτη φορά εκτίθεται στο σύνολό της.

Εχω τη χαρά και την τιμη να έχω ζήσει τη δημιουργία όλων αυτών των έργων "απο πρώτο χέρι" σχεδόν κυριολεκτικά και χαίρομαι που ακόμη και σήμερα τα απλά υλικά τους  - φελιζόλ, σκόνες αγιογραφίας, ατλακόλ, φελός, γύζος και πλαστικές φιγούρες και κιτ - αλλά η μεγάλη καλλιτεχνική τους αξία, αρέσουν και αναγνωρίζονται   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Δεν θα σχολιάσω πόσοι έχουν εμπνευστεί (δεν θα πω "αντιγράψει") τα συγκεκριμένα έργα όλα αυτά τα χρόνια  :wink:
(συνεχίζεται)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:33:46 πμ »
Μερικά ....αξιοθέατα της έκθεσης όπως

η Γραμματεία του Star Club

To Παζάρι της IPMS Ελλάδος (ο IBANEZos πρώτη μούρη παντού !!)

Το περίπτερο του Planet Hobbies

του Γ. Καρούση

"Ελεύθερη Σκέψις"

Modelling Centre

Discount Hobby Zone

Αντε κι άλλη ...IPMS

(συνεχίζεται)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:41:47 πμ »
Το Best of Modelclub

και τα υπόλοιπα βραβευμένα μοντέλα 9με τυχαία σειρά - εξάλλου όλα πήραν Χρυσό  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::)

συγχαρητήρια στο Νίκο Φαζό που παρά τα προβλήματα της υγείας του έστειλε το μοντέλο του στο διαγωνισμό. Περαστικά Νίκο και καλή ανάρρωση  ::icon_thumright::

Επιτέλους αυτά που θαυμάζαμε εδω μέσα "πήδηξαν" έξω απο τις οθόνες, ορισμένα πέταξαν με αεροπλάνα ή έφτασαν με πλοία και προσγειώθηκαν στου πάγκους του "Απόλλωνα"
Πιστεύω ότι ήταν μια επιτυχημένη κίνηση για την αναγνώριση του έργου που έχει επιτελέσει τα τελευταία χρόνια το modelclub και εύχομαι να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
Εδώ να ευχαριστήσω τους μοντελιστές που ανταποκρίθηκαν και έφεραν τα μοντέλα τους στη έκθεση και στη βράβευση και να ζητήσω συγγνώμη απο τους υπόλοιπους που δεν κατάφεραν να έρθουν και έχασαν το μετάλλιο.  :(

(συνεχίζεται)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος arxo

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:43:18 πμ »
Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί με άψογο τρόπο η φετινή έκθεση. Ο χώρος ήταν ιδανικός και νομίζω ότι η παράλληλη (μόνιμη;) έκθεση γλυπτικής στον ενδιάμεσο χώρο υποδοχής λειτουργούσε εμφατικά για τα 'μικρά' γλυπτά όλων. Μακάρι κάθε χρόνο να ανεβαίνει τόσο αισθητά τόσο το επίπεδο της διοργάνωσης όσο και των εκθεμάτων.

Μία παράκληση και μια ερώτηση κλείνοντας το post :

α) Νομίζω ότι ειπώθηκε πιο πάνω και θα συμφωνήσω και εγώ, ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ την επόμενη φορά παράλληλα με τις απονομές να εμφανίζονται και οι φωτογραφίες των βραβευθέντων έργων. Απ'ότι είδα η αρχή έγινε έστω κι αν έπαιζε ένα slideshow στο powerpoint.  :)

β) Θα ανέβουν σε κάποιον ιστότοπο οι φωτογραφίες που τραβήξανε οι άνθρωποι της έκθεσης μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο μάυρο πλαίσιο που υπήρχε στην έκθεση; Πέρυσι διανέμονταν ένα cd με τις φωτογραφίες από το χώρο του starclub στο κέντρο. Θα υπάρξει πάλι κάτι τέτοιο ή είναι πιο εύκολο να δωθεί ένα link σε ένα hosting site όπως το rapidshare;

Ευχαριστώ.  

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:48:23 πμ »

χαρακτηριστική σκηνή που επαναλήφθηκε ουκ ολίγες φορές.
επισκέπτης θαυμάζει την ασπίδα του Βασιλιά Φιλίππου Β' και την περιγράφει σε φίλο του στο κινητό

η αφεντιά μου...σε μια ακόμη τελετή βράβευσης...ψάχνει τα μπερδεμένα χαρτιά ......

ο ταμίας επι τω έργω

και ο λόγος για να μην ξανακούσω τη γνωστή υποτιμητική φράση "έλα μωρέ, είναι πλαστικές οι φιγούρες του"

(σετ της Dragon, 100% βαμμένο δια χεειρός Χρήστου Παναγιώτου)

(συνεχιζεται)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:51:35 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 01, 2010, 03:02:10 πμ »
Το πιο απίστευτο με την ασπίδα είναι οτι αυτό το έργο τέχνης που απεικονίζεται πάνω της είναι βαμένο στο χέρι...τουλάχιστον έτσι μου είπε ένας φίλος γνώστης του αντικειμένου.Θα ήθελα μια επιβεβαίωση όχι γιατί δεν πιστεύω τον φίλο αλλά νομίζω ότι πρέπει να ειπωθεί και εδώ,απλά και μόνο για να καταλάβουμε γιατί ταλέντο μιλάμε....

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 01, 2010, 03:05:30 πμ »
Στο χερι ειναι βαμμενο..

Τουλαχιστον ετσι μου ειπανε

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 01, 2010, 07:38:37 πμ »
Το πιο απίστευτο με την ασπίδα είναι οτι αυτό το έργο τέχνης που απεικονίζεται πάνω της είναι βαμένο στο χέρι...τουλάχιστον έτσι μου είπε ένας φίλος γνώστης του αντικειμένου.Θα ήθελα μια επιβεβαίωση όχι γιατί δεν πιστεύω τον φίλο αλλά νομίζω ότι πρέπει να ειπωθεί και εδώ,απλά και μόνο για να καταλάβουμε γιατί ταλέντο μιλάμε....

η εν λόγω ασπίδα είναι ολόκληρη βαμμένη στο χέρι  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
όπως είπε ο ίδιος ο μικρο-ζωγράφος, βαμμένη με πινελάκι 10/0 κατα 95%+
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 01, 2010, 07:49:20 πμ »
Μερικές δημιουργίες της Master Open (= ιδιοκατασκευές  :shock: βαμμένες με ....τρόπο που δεν περιγράφεται  ::eusa_clap::)

και τα έργα των Κριτών  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

η υπέροχη γοργόνα του Μ. Στάθη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ο εξαιρετικά βαμμένος ιππότης του Κ.Καριωτέλλη

η "εξωπραγματική" πεταλούδα του (100% εποξικός στόκος  :shock: :shock: :shock:  και βάψιμο ...τρελλα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::)

το εκπληκτικό , πλήρως λειτουργικό "κίτρινο ρομπότ" του Δ. Καλυβιώτη

(συνεχίζεται)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 01, 2010, 07:52:58 πμ »
συμμετοχές από την Master Painting   :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

(synexizetai)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 01, 2010, 07:59:05 πμ »

μερικές ακόμη απο τη Master Painitng & Open  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 01, 2010, 08:01:45 πμ »
Μέρος της εκπληκτικής "Ελληνικής" συλλογής Μαχών του 20ου αιώνα δια χειρών Γ.Καρούση και Χ.Βαφόπουλου  :shock:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

(συνεχίζεται)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 01, 2010, 08:09:09 πμ »
και τέλος μερικές από την απονομή  ::eusa_clap::

το ΔΣ του Star Club, o Κώστας, ο Χρήστος (ΓΓ) και ο Ζαχαρίας (ταμιας)  ::eusa_clap::  ::good_job_smilie::

οι Juniors  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

o Ισπανός Master Alexander Cortina  :( :( :( :( :( ο οποίος μεταξύ άλλων πήρε και το Best of Show για τον Λουδοβίκο του

και τέλος ....η αφεντιά μου και πάλι ενώ παραλαμβάνει το τιμητικό δίπλωμα του επίτιμου μέλους του Star Club  ::handshake:: ::award_1:: ::thanks_smilie::

Ελπίζω να σας άρεσε το φωτορεπορτάζ.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους, επόμενο ραντεβού τον Οκτώβρη στην IPMS και εννοείται τον επόμενο Μάη ξανά στο Star Club  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος SKAMMAN

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΣΥΡΟΣ
  • ΠOΙΟ ABRAHMS? CORNET-E Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:09:20 μμ »
με την σειρά μου και εγω θα ήθελα να πω τα συγχαρητήρια και στους δυο συλλόγους για την διεξαγωγή της έκθεσης .Ήταν πραγματικά μοντελιστική τιμή μου που συμμετείχα με έκθεμα σε τέτοια έκθεση.
Θα ήθελα να μου επιτραπεί να κάνω μια παρατήρηση -πρόταση-παρέμβαση.

1) Κάποιοι συνάδελφοι είπαν ότι την ώρα που θα δίνονται τα μετάλλια και οι έπαινοι να παίζονται οι φωτό των εκθέματων που κέρδισαν και όχι γενικές φωτό των εκθεμάτων. Ακούστηκαν τέτοιου είδος παράπονα από ανθρώπους και μάλιστα και από γυναικείες παρουσίες οι οποίες δεν γνώριζαν τι επαιρνε ποιος και τι.'

2)Δίνοντας ένα "απλό" μετάλλιο δεν νομίζω ότι μπορεί καποιος να καταλάβει ποιο έκθεμα βραβευτηκε.(παραδειγμα - επιτρεψε μου Φίλιππε- ο philio πηρε μετάλλιο για ποιο έκθεμα στα διοράματα????)Προτείνω λοιπόν κάθε μετάλλιο να συνοδεύετε και από έντυπο που να αναγραφετε λ.χ. απονέμετε χάλκινο μετάλιο στο έκθεμα τάδε.
Σκεφθείτε όλοι οι συμμετεχοντες όλα αυτά τα χρόνια πόσα μετάλλια έχουν και στο τέλος δεν θα θυμούνται ποιο είναι για ποιο.

Αυτή η πρόταση ισχύει και γαι την έκθεση της IPMS τον Οκτώβρη.

ΥΓ philio συγχώρα με που χρησιμοποίησα εσένα σαν παράδειγμα.Το έκανα με την καλή έννοια γιατί εμένα μου άρεσαν όλα σου τα διοράματα αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιο από όλα βραβεύτηκε.(ήσουν το "εύκολο" μου παράδειγμα )

Πολλά μοντέλα στο κουτί, λίγα στη βιτρίνα!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:27:43 μμ »

ΥΓ philio συγχώρα με που χρησιμοποίησα εσένα σαν παράδειγμα.Το έκανα με την καλή έννοια γιατί εμένα μου άρεσαν όλα σου τα διοράματα αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιο από όλα βραβεύτηκε.(ήσουν το "εύκολο" μου παράδειγμα )

Κανένα πρόβλημα φίλε, ούτως ή άλλως τα ίδια έγραψα και εγώ παραπάνω.
Το θέμα είναι ότι και εγώ δεν ξέρω ακόμα για πιο βραβεύτηκα...γι΄αυτό είπα ότι πρέπει να γίνεται αναφορά εκθέματος...προφανώς δεν βραβεύτηκα επειδή είμαι καλό παιδί...ή μήπως...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:34:57 μμ »

Κανένα πρόβλημα φίλε, ούτως ή άλλως τα ίδια έγραψα και εγώ παραπάνω.
Το θέμα είναι ότι και εγώ δεν ξέρω ακόμα για πιο βραβεύτηκα...γι΄αυτό είπα ότι πρέπει να γίνεται αναφορά εκθέματος...προφανώς δεν βραβεύτηκα επειδή είμαι καλό παιδί...ή μήπως...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Με σιγουριά 99,9% βραβεύτηκε το "Σκοτώστε το Ρόμμελ" του Philio.
Το 0,01% είναι για την περίπτωση να μην θυμάμαι καλά λογω της κούρασης εκείνης της ημέρας (Σάββατο που έγινε η κριτική).
Η πρόταση, για γραπτό "δίπλωμα" που θα συνοδεύει το όποιο μετάλλιο είναι ήδη απο καιρό υπό εξέταση (ως προς τον τρόπο υλοποίησης - γιατι μας επαναφέρει μπροστά στο γνωστό πρόβλημα της έλειψης κόσμου - ποιος και πότε θα μπορέσει να γράψει και να υπογράψει τόσα διπλώματα ?) απο τους "αρμόδιους" και εκτιμώ θα υλοποιηθεί τον Οκτώβρη, όπως και το θέμα της προβολής των βραβευμένων μοντέλων.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #96 στις: Ιουνίου 01, 2010, 12:39:09 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #97 στις: Ιουνίου 01, 2010, 01:04:49 μμ »
Το πόσο χάρηκα που συμμετείχα στην έκθεση του Star Club με φιγούρα (την πρώτη μου) δεν περιγράφεται  :!:

Η σπίθα για την φιγούρα άναψε με την παρουσία μου στην περσινή έκθεση του Star Club και ελπίζω αντίστοιχες σπίθες να άναψαν και με την φετινή. Οι σπίθες αυτές μπορούν να γίνουν φλόγες και οι νέοι στο χώρο, με την βοήθεια των έμπειρων μοντελιστών, να γίνονται καλύτεροι. Προσωπικά βοηθήθηκα από σεμινάριο σχετικό με το βάψιμο φιγούρας που διοργάνωσε γνωστό κατάστημα στην Αθήνα και ελπίζω στη συνέχεια αντίστοιχων προσπαθειών.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης. Συγχαρητήρια και σε όσους συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους.

ΥΓ. Το φόρουμ που είχε ξεκινήσει το Star Club συνεχίζει να λειτουργεί  :?:  ή έχει αλλάξει διεύθυνση  :?: διότι δεν μπορώ να μπω.
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος christoskats

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #98 στις: Ιουνίου 01, 2010, 03:55:28 μμ »
Το site είναι εκτός λειτουργίας και το forum κατα συνέπεια.Μπορούμε να τα λέμε στο Modelclub!

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια σας όπως και για τις όποιες παρατηρήσεις.Λάθη και παραλήψεις έγιναν, θα δουλέψουμε πάνω σε ότι έχει επισυμανθεί έτσι ωστε να μην επαναληφθούν την επόμενη φορά.

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #99 στις: Ιουνίου 01, 2010, 04:40:49 μμ »
Το site είναι εκτός λειτουργίας και το forum κατα συνέπεια.Μπορούμε να τα λέμε στο Modelclub!

Τότε δεν έχουμε παρά να προσκαλέσουμε τον κ. Καριωτέλλη όπως και τα υπόλοιπα παιδιά του club επειδή κάποιες παλιότερες κορυφαίες δουλειές (όπως ο Faust  :shock: :shock: :shock: ή ο Vlad Τepes) δεν είναι πια online να της ανεβάσουν και εδώ.

Tags: