αγαπητά μέλη του ModelClub.gr
1. το 97 ευρώ το είχα ακούσει και εγώ πριν 4 μήνες, αόριστα όμως. Εάν είναι πραγματικό, τότε είναι τραγικό. Εύχομαι να είναι τιμή από κάποιο λάθος.
Για την σωστή ενημέρωση των μοντελιστών και καταστηματαρχών, δημοσιεύουμε στις ιστοσελίδες μας τις επίσημες τιμές των μοντέλων των αντιπροσωπειών μας. Εάν βλέπετε διαφορές, καλόν θα είναι να λετε μια καλή κουβέντα στο όποιο κατάστημα για να προσέξει την διαφορά. Εχω την άποψη ότι δεν δικαιολογείται μέσα στην ίδια χώρα οι τιμές να έχουνε απόκλιση πάνω από 5%.
Το κατάστημα πάντως που αναφέρεται εδώ, δεν έχει προμηθευτεί αυτό το κιτ από εμάς.
Θα επικοινωνήσω με τον ίδιο τον καταστηματάρχη, μήπως έχει γίνει κάποιο τραγικό λάθος από τους υπαλλήλους του και έχουν βάλει τέτοια, τραγικά λάθος, τιμή.
2. Θα ήθελα επ΄ ευκαιρία να ζητήσω συγνώμη από τους Δ.Αναγνωστάκη και Ζ.Σμαρλαμάκη, που δεν αναφέρονται τα ονόματα τους πάνω στο κιτ. Δεν είχα προσέξει όλα τα ονόματα στην θυρίδα. Όταν λοιπόν από δική μου πρωτοβουλία ζήτησα από την HASEGAWA να αναφέρει στο εξώφυλλο του κουτιού το όνομα του συντελεστή του επετειακού διάκοσμου, αναγράφηκε μόνον το όνομα του κ. Γ. Αθανασιάδη, γιατί μόνον αυτόν γνώριζα. Λυπάμαι πολύ για αυτό και τους ζητώ και πάλι συγνώμη, γιατί θα ήθελα και έπρεπε να τιμήσω όλους τους συντελεστές αυτής της συλλογικής και αξιέπαινης προσπάθειας.
με εκτίμηση
Κ.Καλφάκης