Αποστολέας Θέμα: ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΙΣ DRAGON.ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  (Αναγνώστηκε 929 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Soupias

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ Ηλειας
ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΙΣ DRAGON.ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
« στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 06:40:03 μμ »
Σημερα αποφασισα να ξεκινησω ενα σετακι φιγουρεσ αμερικανων αρματιστων τις dragon.ανοιγω το κουτι και βλεπω οτι ολα τα κοματια εχουν σκασιματα.ξικναω να συωαρνολογησω την πρωτη και βλεπω την χειροτερη εφαρμογη που εχω δει.Πριν αποφασισω να γινω κανιβαλος τισ αφηνω και ανοιγω ενα αλλο σετακι της dragon παλι.Αλεξιπτωτηστες στην bastone και βλεπω το ιδιο θεαμα.Σασ ερωτω.Υπαρχει τροπος να κανω κατι να τις βελτιωσω και να κλεισω τα σκασιματα η να αφησω τον βαρβαρο να βγει απο μεσα μου και να τις βαλω μια φωτια να δω πως καιγοντε?

salonikios

• Επισκέπτης
Απ: ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΙΣ DRAGON.ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 07:03:53 μμ »
καλα ρε Γιώργο και στο δεύτερο σετάκι πρόβλημα;....μήπως η Dragon είναι για τον.... ::pop::

Αποσυνδεδεμένος Soupias

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ Ηλειας
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 07:08:39 μμ »
Θεοφιλε η μια χειροτερη απο την αλλη.μαλλον θα παρω καμια απο ρυτινη η μεταλλικη να αρχησω.οι πλαστικες με απογοητευσαν

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 11:30:53 πμ »
Φίλε μου πρέπει να είσαι άτυχος και να έπεσες σε παλιά καλούπια. Έχω φτιάξει αρκετές φιγούρες της Dragon και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος (για πλαστικές). Έχω ένα σετ με αμερικάνους αρματιστές, δεν θυμάμαι πότε το πήρα και δεν είχε προβλήματα. Σίγουρα σαν πλαστικές θέλουν κάποια βελτίωση (λίγο τρίψιμο για να έρθουν σωστά, στοκάρισμα κλπ). Το μόνο που κάνω συνήθως είναι η αλλαγή στα κεφάλια με Hornet ή απο άλλα περισσέματα, κατά τα άλλα είναι εντάξει.
 ::salut:: Βασίλης

Tags: