Αποστολέας Θέμα: Γύφτισα μέρα.....  (Αναγνώστηκε 19489 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: Γύφτισα μέρα.....
« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 24, 2010, 08:14:51 μμ »
Καλησπερα σε ολους  ::salut::
Εκανα ενα πρωτο στησιμο του ολου διοραματος...γιατι ειχα αρχισει να χανω την μπαλα :mrgreen:
Δεν θυμομουν τι εχω φτιαξει και για που το προοριζα.....καλα να παθω αφου ανοιξα τετοιο μεγαλο project.
Πιστευω οτι κατα 70% ειναι ετοιμο....εχει ακομα πολυ δουλιτσα υπαρχουν ακομα ''νεκρες ζωνες'' οι οποιες θα πρεπει να γεμισουν οπως επισης  4 φιγουρες ....2 μηχανικοι ο γυφτος και το γυφτακι.
Σας παραθετω μερικες φωτο χωστε ελευθερα.....σχολια προτασεις και οτι αλλο γουσταρετε  ::salut:: ::salut::

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #126 στις: Μαΐου 24, 2010, 08:31:30 μμ »
 :shock: :shock: :shock:
Τι λες ρε φιλε??????
χάθηκε το μάτι μου????
τι να πρωτοδώ???
απλά άπαιχτο!!! Χίλια μπράβο
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Regia Aeronautica

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Κρήτη
« Απάντηση #127 στις: Μαΐου 24, 2010, 08:38:54 μμ »
Πιστευω οτι μολις τελειωσει θα ηταν καλο ο κυριος Πετρος να το παρουσιασει στο mig-forum να παθουν την πλακα τους :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #128 στις: Μαΐου 24, 2010, 08:42:48 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος slufpilot

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ
« Απάντηση #129 στις: Μαΐου 24, 2010, 08:55:54 μμ »
εκτος απο τις αλυσιδες που τα ειπαμε κ απο κοντα να τις μαζεψεις λιγο πιο κοντα τη μια στην αλλη μου φαινονται κ λιγο καινουργιες.παλιωσε τες λιγο ρε παιδι μου κανα washακι?επισης φορτωσε κ αλλο τη καροτσα κ βαλε πιο πολλες γκομενες στο τοιχο ::danseuse::αυτα επιασε το ματι μου.κατα τ αλλα ειναι πολυ μπροστα προχωρα θελουμε κ αλλοοοοοοο :shock: :shock: :shock:
ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΡΓΑ Κ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #130 στις: Μαΐου 24, 2010, 09:06:41 μμ »
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.....χαιρομαι που σας αρεσει.
Πιστευω οτι μολις τελειωσει θα ηταν καλο ο κυριος Πετρος να το παρουσιασει στο mig-forum να παθουν την πλακα τους :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

::salut:: ::salut:: ::salut::
Μηπως τα παραλες λιγο.....εκει μιλαμε για ιερα τερατα του μοντελισμου.Σιγουρα μπορει να μπει αλλα οχι και να παθουν τη πλακα τους....
εκτος απο τις αλυσιδες που τα ειπαμε κ απο κοντα να τις μαζεψεις λιγο πιο κοντα τη μια στην αλλη μου φαινονται κ λιγο καινουργιες.παλιωσε τες λιγο ρε παιδι μου κανα washακι?επισης φορτωσε κ αλλο τη καροτσα κ βαλε πιο πολλες γκομενες στο τοιχο ::danseuse::αυτα επιασε το ματι μου.κατα τ αλλα ειναι πολυ μπροστα προχωρα θελουμε κ αλλοοοοοοο :shock: :shock: :shock:
Ρε μαστορα οι αλυσιδες ειναι αβαφτες.....οσο για την καροτσα μαλλον ετσι θα μεινει δεν θελω να μπουχτισει το ματι και γκομενες δεν θα μπουν αλλες εχουμε και μικρο παιδι στο σπιτι ωραια δουλεια κανει ο μπαμπας μου θα λεει ....μηχανικος αυτοκινητων ειναι η τιποτα αλλο  :mrgreen: :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #131 στις: Μαΐου 24, 2010, 09:19:01 μμ »
Χωρις να υπερβαλλω στο ελαχιστο:....
Αν δεν ηξερα οτι κοιταγα ενα διοραμα, θα ημουν βεβαιος οτι κοιταγα ενα πραγματικο συνεργειο!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος ogyon

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #132 στις: Μαΐου 25, 2010, 06:42:49 πμ »
Χωρις να υπερβαλλω στο ελαχιστο:....
Αν δεν ηξερα οτι κοιταγα ενα διοραμα, θα ημουν βεβαιος οτι κοιταγα ενα πραγματικο συνεργειο!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

το καλυτερο σχολιο που επεσε, απο οτι ειδα. Συμφωνω κι εγω *περιπου* με αυτο. Το περιπου παει στο οτι καποια σημεια, οπως οι αλυσιδες και η σκαλα δεν ειναι αληθοφανεις οσον αφορα το βαψιμο. Το υπολοιπο ομως σκοτωνει! Οσο για τις τσιτσιδογκομενες που προτεινετε στους τοιχους, οφειλω να ομολογησω οτι εχει σταματησει η συνηθεια  αυτη απο τα 90s.. (Ok καποιοι παραμενουν γραφικοι βεβαια)

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #133 στις: Μαΐου 25, 2010, 07:57:31 πμ »
Εκπληκτικό.
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πολλά πολλά πολλά μπράβο Γιώργο.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #134 στις: Μαΐου 25, 2010, 10:06:27 πμ »
Μάλλον φωτογραφία το έβγαλες και μας δουλεύεις φιλε  ::glossa::

Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο !

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #135 στις: Μαΐου 25, 2010, 10:14:02 πμ »
εκτός οτι μας εχεις πετάξει τα μάτια έξω, το μόνο σχόλιο  που έχω να κάνω είναι να λερώσεις τα λευκά καλώδια στα φωτιστικά
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #136 στις: Μαΐου 25, 2010, 10:19:36 πμ »
Γιώργο καλημέρα
το μόνο που μου χτύπησε στο μάτι
(εκτός από την αφίσα του ΟΣΦΠ που δεν σχολιάζω....)
είναι το χρώμα της σκουριασμένης αλυσίδας στο τρίκυκλο και κάτω από τη σκάλα
(είναι έντονο και πιστεύω θα είναι "σωστότερο" εάν είναι πιο πολύ προς το σκούρο καφέ παρά κοκκινωπή "φρέσκια" σκουριά - διορθώνεται εύκολα ακόμα και με σκέτη σκόνη/Pigment)
και το "άφθαρτο" δεύτερο (από πάνω) σκαλοπάτι της σκάλας του παταριού
(εάν υποτίθεται είναι "φρεσκοβαλμένο", κάντο άλλο χρώμα για να δείχνει πραγματικά πρόσθετο).
Τα "μικρά" (όχι 200-λιτρα) βαρέλια, δημιουργούν μια απορία αλλά είναι εντάξει μετά από μια 2η σκέψη.
Αυτό που γράφτηκε για επιπλέον λερώματα είναι σωστό και εκτιμώ θα ολοκληρωθεί στη συνέχεια στο τελικό "λέρωμα/δέσιμο" του διοράματος  ::icon_thumright::
Κατα τ'άλλα, είναι εξαιρετικό  ::icon_thumright::
φαίνεται ότι οι συναναστροφές σου με κατι τυπους που αρέσκονται στις σκουριές παντός είδους/τύπου  :shock: σε κάνει συνεχώς καλύτερο μοντελιστικά  :!:  
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #137 στις: Μαΐου 25, 2010, 09:06:05 μμ »
γουάο!!!!  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #138 στις: Μαΐου 25, 2010, 11:16:03 μμ »
Καταρχην ενα ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια αλλα περισσοτερο για τις παρατηρησεις σας.....πιο συγκεκριμενα :!: :!:
εκτός οτι μας εχεις πετάξει τα μάτια έξω, το μόνο σχόλιο  που έχω να κάνω είναι να λερώσεις τα λευκά καλώδια στα φωτιστικά

εχω σκοπο να το κανω οντως ειναι πολυ λευκα.....εχεις δικιο  ::icon_thumright::

Γιώργο καλημέρα
το μόνο που μου χτύπησε στο μάτι
(εκτός από την αφίσα του ΟΣΦΠ που δεν σχολιάζω....)
είναι το χρώμα της σκουριασμένης αλυσίδας στο τρίκυκλο και κάτω από τη σκάλα
(είναι έντονο και πιστεύω θα είναι "σωστότερο" εάν είναι πιο πολύ προς το σκούρο καφέ παρά κοκκινωπή "φρέσκια" σκουριά - διορθώνεται εύκολα ακόμα και με σκέτη σκόνη/Pigment)
και το "άφθαρτο" δεύτερο (από πάνω) σκαλοπάτι της σκάλας του παταριού
(εάν υποτίθεται είναι "φρεσκοβαλμένο", κάντο άλλο χρώμα για να δείχνει πραγματικά πρόσθετο).
Τα "μικρά" (όχι 200-λιτρα) βαρέλια, δημιουργούν μια απορία αλλά είναι εντάξει μετά από μια 2η σκέψη.
Αυτό που γράφτηκε για επιπλέον λερώματα είναι σωστό και εκτιμώ θα ολοκληρωθεί στη συνέχεια στο τελικό "λέρωμα/δέσιμο" του διοράματος  ::icon_thumright::
Κατα τ'άλλα, είναι εξαιρετικό  ::icon_thumright::
φαίνεται ότι οι συναναστροφές σου με κατι τυπους που αρέσκονται στις σκουριές παντός είδους/τύπου  :shock: σε κάνει συνεχώς καλύτερο μοντελιστικά  :!: 
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::salut::
Σ.Σ.
α

Σταυρο οι κακες παρεες οπως λες φταινε για ολα...συμφωνω μαζι σου  :mrgreen: :mrgreen: Ομως σε αυτες τις κακες παρεες χρωσταω πολλα για την μεχρι τωρα εξελιξη μου γενικοτερα στον μοντελισμο....ονοματα δεν λεω γιατι θα ακουσω κατσαδα απο τον κυριο ''Χαλαρη''....οποιος καταλαβε καταλαβε :mrgreen: :mrgreen:
Τωρα οσον αφορα για το χρωμα της σκουριας δεν το ειχα προσεξει ...για να πω την αληθεια....ειναι βαμενες με standard rust θα τα περασω με old rust για να δω πως θα δειχνουν στο ματι
Για το σκαλοπατι που λες...ισως να μην βοηθαει και η φωτο...αλλα εχει γινει η αναλογη φθορα απλα δεν ειναι σκουριασμενο
Οπως και να εχει παντως σε ευχαριστω πολυ για τις επισημανσεις σου και σε καθε περιπτωση θα ληφθουν σοβαρα υποψην  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #139 στις: Μαΐου 26, 2010, 12:06:07 μμ »
τι να πω   :roll: :roll: :roll:

ένα είναι σίγουρο

ότι το αποτέλεσμα εγγυημένο είναι  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

στο τέλος , στις λεπτομέρειες,  θα ρίξουμε καμιά ιδέα-πρόταση

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #140 στις: Μαΐου 26, 2010, 12:27:38 μμ »
Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!!
Εχεις μεταφέρει την ατμόσφαιρα του κλασικού Ελληνικού συνεργείου!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #141 στις: Μαΐου 26, 2010, 12:50:38 μμ »
Παρα πολυ ωραιο φιλε μου!!!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Λατρεψα τις φθορες στις μεταλλικες επιφανειες οπως πχ στην οξυγονοκολληση!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολυ ωραιο στησιμο και παρα πολλες και προσεγμενες λεπτομερειες ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
Εξειρετικο!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Keep modeling!
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #142 στις: Μαΐου 26, 2010, 01:56:34 μμ »
Το μόνο σχόλιο που θα μπορούσα να κάνω μετά από τα πλεξίματα, παλαμάκια ::eusa_clap:: , προσκυνήματα  ::proskino:: κλπ (και όλα αυτα δικαίως) είναι στο να τραβήξεις το τρίκυκλο λιιιιγο προς τα έξω.
Αυτό γιατί?
1ον: Νομίζω ότι από το ύψος ματιού θα σου κρύψει πάρα πολλές και υπέροχες λεπτομέρειες στους πάγκους και στα ράφια και...
2ον: Γιατί φαντάζει αδύνατη η πρόσβαση στα ράφια!!! Ακόμα και αν το τρίκυκλο είναι παρατημένο εκεί και όχι σε φάση "συντήρησης" κανένας μηχανικός δεν θα το σφήνωνε εκεί γιατί απλά θα ενοχλούσε την πρόσβαση σε ντουλάπες συρτάρια κλπ.

Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σου.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #143 στις: Μαΐου 28, 2010, 06:59:48 μμ »
Γιώργο, έχεις κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά!!!  :shock:
Δεν θα σε κουράσω με συγκεκριμένα σχόλια, παρά μόνο 2 πράγματα:

α) Η καρότσα και γενικά το φορτηγάκι είναι το κάτι άλλο!!! Αυτές οι σκουριές είναι τόσο αληθοφανείς που πραγματικά μοιάζουν αληθινά τα πάντα!
β) Να διαφωνήσω με τον ogyon λίγο όσον αφορά τη σκάλα... Στο μαγαζί του πατέρα μου είναι σχεδόν έτσι ακριβώς!!! Επιμένω, είναι απίθανο!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #144 στις: Μαΐου 28, 2010, 07:38:06 μμ »
Τωρα σου επιστρεφω αυτο που μου ειχες πει καποτε
Μπραβο για τη διαθεση το κεφι και τη δημιουργικοτητα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #145 στις: Μαΐου 28, 2010, 09:10:12 μμ »
Για αλλη μια φορα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους εσας που κανετε τον κοπο και γραφεται στο θεμα που εχω ανοιξει.....
Επισης να ξερεται οτι οι παρατηρησεις σας εχουν ληφθει ηδη υποψην και θα γινουν οι απαραιτητες παρεμβασεις
Το μόνο σχόλιο που θα μπορούσα να κάνω μετά από τα πλεξίματα, παλαμάκια ::eusa_clap:: , προσκυνήματα  ::proskino:: κλπ (και όλα αυτα δικαίως) είναι στο να τραβήξεις το τρίκυκλο λιιιιγο προς τα έξω.
Αυτό γιατί?
1ον: Νομίζω ότι από το ύψος ματιού θα σου κρύψει πάρα πολλές και υπέροχες λεπτομέρειες στους πάγκους και στα ράφια και...
2ον: Γιατί φαντάζει αδύνατη η πρόσβαση στα ράφια!!! Ακόμα και αν το τρίκυκλο είναι παρατημένο εκεί και όχι σε φάση "συντήρησης" κανένας μηχανικός δεν θα το σφήνωνε εκεί γιατί απλά θα ενοχλούσε την πρόσβαση σε ντουλάπες συρτάρια κλπ.

Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σου.
Νικο οντως το τρικυκλο θα μεταφερθει πιο εξω για ενα και μονο λογο...τον οποιο και αναφερεις.....κρυβει τις λεπτομερειες απο τα ραφια αλλα δημιουργει και μεγαλη ''νεκρη'' ζωνη στο πισω μερος του
Γιώργο, έχεις κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά!!!  :shock:
Δεν θα σε κουράσω με συγκεκριμένα σχόλια, παρά μόνο 2 πράγματα:

α) Η καρότσα και γενικά το φορτηγάκι είναι το κάτι άλλο!!! Αυτές οι σκουριές είναι τόσο αληθοφανείς που πραγματικά μοιάζουν αληθινά τα πάντα!
β) Να διαφωνήσω με τον ogyon λίγο όσον αφορά τη σκάλα... Στο μαγαζί του πατέρα μου είναι σχεδόν έτσι ακριβώς!!! Επιμένω, είναι απίθανο!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Νασο σε ευχαριστω πολυ....δεν εκανα κατι ιδιαιτερο με τις σκουριες απλα εφαρμοσα την τεχνικη της λακ η οποια οποιος την εχει δοκιμασει το αποτελεσμα ειναι απιστευτο
Τωρα σου επιστρεφω αυτο που μου ειχες πει καποτε
Μπραβο για τη διαθεση το κεφι και τη δημιουργικοτητα ::salut::
Δημητρη μονο αυτο μας εχει μεινει ρε φιλε ....η διαθεση και το κεφι να κανουμε αυτο που γουσταρουμε
 ::arrowred::Τις αραχνες δεν τις εχω κανει ακομα στα τελειωματα θα γινουν

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος clarck

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
    • infinityphoto
« Απάντηση #146 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:49:09 μμ »
Απίθανο Γιώργο, τι να λέμε... Έχω την τύχη να το έχω δει από κοντά σε διάφορες φάσεις οπότε...

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 02, 2010, 09:36:59 μμ »
Κάθομαι τόση τόση ώρα και χαζεύω την δουλειά σου και έχω μείνει άφωνος!!  :shock:

Συγχαρητήρια φίλε μου!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Καλή συνέχεια με τα υπόλοιπα που έμειναν! Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να το θαυμάσω από κοντά σε κάποια έκθεση!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #148 στις: Ιουλίου 03, 2010, 06:08:09 μμ »
Καλησπερα σε ολους..... ::salut::
Ισως απο τα τελευταια update στο συγκεκριμενο project.....αρκετα σας κουρασα :mrgreen: :mrgreen:
μενουν καποιες λεπτομεριες...ματαρισματα και φυσικα οι φιγουρες.Το παταρι εχει λιγο δουλιτσα ακομα.......
Τον Οκτωμβρη τα νεοτερα στην εκθεση....             
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 03, 2010, 08:07:29 μμ »
Ελπίζω τον Οκτώβριο να καταφέρω να είμαι στην έκθεση και να σου πω από κοντά:

THANKS FOR ALL "GIO...MEF"   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Tags: