Αποστολέας Θέμα: Γύφτισα μέρα.....  (Αναγνώστηκε 19487 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Απ: ΓΥΦΤΙΣΑ ΜΕΡΑ......
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 08, 2010, 07:25:49 μμ »
Φοβερη δουλεια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 11, 2010, 04:14:51 πμ »
Φίλε Γιώργο (πριν το αναφέρεις από μόνος σου παραπάνω), βλέποντας την κατασκευή σου να προχωράει, αλλά κυρίως μόλις μας έδειξες τη στέγη, νόμισα πως στεκόμουν στη Θηβών ή στη Ρετσίνα.
Τι να πώ? Ότι και να πώ λίγο θα είναι. Απλά κορυφαίο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μήπως θα ήταν πρέπον να είναι μέρα Σάββατο και να έχει στημένη ψησταριά στο συνεργείο (ξέρεις, πανσέτες λουκάνικα και Amstel)?  :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 11, 2010, 07:49:11 πμ »
Κλασικη εικονα των συνεργειων στην συγκεκριμενη περιοχη φιλε μου οντως........αν ειχε εξωτερικο χωρο το διοραμα ισως .....
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
Απ: Γύφτισα μέρα.....
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 15, 2010, 10:46:06 πμ »
Καθώς είχα τη τύχη να δω από κοντά τις κατασκεύες και όλο αυτό το ψιλολόϊ που φτιάχνεις αναφέρω και δημόσια ότι γίνεται καταπληκτική δουλειά...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 15, 2010, 03:30:54 μμ »
Να σαι καλα Φιλλιπα.....σε ευχαριστω πολυ εχει πολυυυυ δουλεια ακομα φιλε  ::salut:: ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 15, 2010, 03:44:44 μμ »
δωστου να καταλαβει Γιωργο
τα τσουμπλεκια ειναι τελεια και πιο αδιαψευστος μαρτυρας απο μια3648χ2432 δεν υπαρχει ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 15, 2010, 06:54:31 μμ »
Καθώς είχα τη τύχη να δω από κοντά τις κατασκεύες και όλο αυτό το ψιλολόϊ που φτιάχνεις αναφέρω και δημόσια ότι γίνεται καταπληκτική δουλειά...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

πράγματι - πολλές λεπτομέρειες χάνονται στις φωτο

είχα τη τύχη να δω και γω από κοντά τις μικροκατασκευές και είναι καταπληκτικό το σύνολο

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 15, 2010, 07:17:59 μμ »
..... εχει πολυυυυ δουλεια ακομα φιλε  ::salut:: ::salut::
κι εσύ θες πολύυυυυυυυυυυυυ κουράγιο ακόμα και στο εύχομαι.  :mrgreen: Καλή συνέχεια Γιώργο.  ::icon_thumright::

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ήμουν κι εγώ από τους τυχερούς που το είδαν live και θαύμασα  :shock: :shock: όλο αυτό το τσουμπλεκομάνι που έχει μαζέψει - scratch-αρει ο Γιώργος.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 15, 2010, 10:27:31 μμ »
Χμμμμμ :? :? :roll: :roll:,δεν εκανες γουος στο ηχειο του κασετοφωνου??? :( :( :( :( :( :mrgreen: :mrgreen:
Με το συμπαθειο, να λεμε που κ που καμμια μαβλακεια!!! 8) 8) 8)
Πολυ καλη δουλεια ως τωρα ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 15, 2010, 11:19:57 μμ »
Ρε θηριο που το ειδες??????????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 20, 2010, 12:02:02 πμ »
καλησπερα σε ολους ::salut:: ::salut::
Μετα απο καιρο θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την μεχρι τωρα πορεια του διοραματος.
Μικρη προοδος αλλα οκ κουραγιο να εχουμε να συνεχισουμε.......
Λοιπον περναω κατευθειαν στο ψητο.Μερικες φωτο και ολες οι γνωμες δεκτες οπως επισης προτασεις ιδεες και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σας.

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 20, 2010, 12:06:19 πμ »
τόχω δει από κοντά

οι φωτο - δυστυχώς - δεν βοηθάνε ναχει κανεις την πραγματική εικόνα

πιστεύω ότι το προχωράς το ίδιο πετυχημένα

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 20, 2010, 01:37:04 πμ »
Το αυτόν, συμφωνώ με Πέτρο σε όλα. Γιώργο προσπάθησε τις λαμαρίνες να τις κάνεις να δείχνουν σαν κομμάτια που πολλά έχουν αλλαχθεί σε διαφοερετικές χρονικές περιόδους. Πιο παλιές, πιο καινούργιες και άρα πιο σκουριασμένες ή όχι.  :wink: Τέλος πρόσθεσε στον τοίχο κανένα φαρμακείο, καμμιά αυτοκινητιστική αφίσα - διαφήμιση, καμμιά γυμνόστηθη  :mrgreen: και τέλος άλλαξε αυτήν του γαύρου με μια του βάζελου  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 20, 2010, 02:15:48 πμ »
Το αυτόν, συμφωνώ με Πέτρο σε όλα. Γιώργο προσπάθησε τις λαμαρίνες να τις κάνεις να δείχνουν σαν κομμάτια που πολλά έχουν αλλαχθεί σε διαφοερετικές χρονικές περιόδους. Πιο παλιές, πιο καινούργιες και άρα πιο σκουριασμένες ή όχι.  :wink: Τέλος πρόσθεσε στον τοίχο κανένα φαρμακείο, καμμιά αυτοκινητιστική αφίσα - διαφήμιση, καμμιά γυμνόστηθη  :mrgreen: και τέλος άλλαξε αυτήν του γαύρου με μια του βάζελου  ::glossa::
::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::Νομιζω μια κιτρινομαυρη αφισα θα εδινε περισσοτερο πλουραλισμο στα χρωματα ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::
Γενικα το στησιμο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αν κ θα προτιμουσα τον λευκο 'εξωστη' με το ψυγειο λιγοτερο καθαρο ::dontknow::
Γενικα παντως... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος geokat

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 20, 2010, 02:36:27 πμ »
::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::Νομιζω μια κιτρινομαυρη αφισα θα εδινε περισσοτερο πλουραλισμο στα χρωματα ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::
Γενικα το στησιμο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αν κ θα προτιμουσα τον λευκο 'εξωστη' με το ψυγειο λιγοτερο καθαρο ::dontknow::
Γενικα παντως... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα σε 2 πραγματα!!
1ον: η κιτινομαυρη  αφησα τεριαζει καλυτερα!!!!
2ον: το παταρακι ειναι σαν τα δοντια του Α. Πετριδη!!λερωσετο λιγακι!ειναι λες και οταν ανεβαινει πανω βγαζει τα παπουτσια!!!λερωσε το πατωμα και αν μπορεις να αποδωσεις τα 3 δαχτυλα σκονης που θα υπαρχουν λογικα πανω στο ψυγειο καντο

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 20, 2010, 02:40:06 πμ »
 ::spam_emoticon::

Κύριοι, αφήστε σας παρακαλώ κατά μέρος τις ιδέες σας με τις κίτρινες και πράσινες αφίσες σας. Όπως ήδη έχει εξηγήσει ο σκηνοθέτ... έεε συγνώμη ο συνάδελφος μοντελιστής εννοώ, το διόραμα τοποθετείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, άλλη αφίσα, πλήν της κόκκινης, ανηρτημένη στη συγκεκριμένη περιοχή, σημαίνει.... καμμένο συνεργείο. Καλά... πλάκα κάνω, σημαίνει τρελλό "δούλεμα" και "κάζο" για όποιον το τολμήσει.   ::sterb121::

::offtopic::

Φίλε Γιώργο, το διόραμα σου γίνεται θεικό. Ειδικά η "σαββούρα" που έχεις φορτώσει στη "γουρούνα" (το τρίκυκλο), είναι όλα τα λεφτά.   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 20, 2010, 09:39:08 πμ »
...γιά όσους αναφέρονται στο πατάρι...παιδιά είναι προφανές ότι είναι γυμνό πλαστικό ακόμα...
...θα το περιποιηθεί και αυτό.

Κατά τα λοιπά δεν έχω να πω, αλλά να θαυμάσω.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 20, 2010, 09:50:58 πμ »
Παιδια καλημερα.
Καταρχην ευχαριστω για τα καλα σας λογια ::icon_thumright::
Φιλοι μου καλοι το παταρι ειναι αβαφτο απλα στηθηκε για να γεμισει το ολο σκηνικο......καταρχην ουτε την σκαλα δεν εχω φτιαξει ακομα
Οσον αφορα τους μονιμους πρωταθλητες στον τοιχο.....φετος εχουμε ρεπο :mrgreen:.......αυτη ειναι και δεν αλλαζει :!: :!: :!: :!:
Υπαρχουν ακομα πολλα σημεια οπου θα πρεπει να γεμισουν....αντε να δω τι αλλο θα βαλω.
Νικο σε ευχαριστω για τις ιδεες σου  ::icon_thumright:: αφισα ferrari εχω βαλει.....αν και φανατικος renault.......θα μπει ομως αφισα ενος μοντελου καλιγραμου :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
  • Knowledge talks, wisdom listens.
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 20, 2010, 10:28:13 μμ »
 Καλά πατριώτη "δεν υπάρχει" απλά.... ειδικά οι φιάλες οξυγόνου....  άπαιχτες!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 20, 2010, 10:42:43 μμ »
Καλά πατριώτη "δεν υπάρχει" απλά.... ειδικά οι φιάλες οξυγόνου....  άπαιχτες!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια!  ::salut::
Γεια σου ρε Πανο ::salut::
Σε ευχαριστω πολυ
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 20, 2010, 11:31:54 μμ »
καλησπερα φιλε μου πραγματι οι φιαλες ειναι ολα τα λεφτα!πολυ ωραιο, η αφησα πραγματι δεν ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη αλλα στον πειραια μαλλον δεν εχεις και αλλη επιλογη, ανυπομονω για την συνεχεια! να εισαι καλα!
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 21, 2010, 09:28:05 πμ »
 :shock: :shock: :shock:

Γιώργο.......

Έχω ψιλοχάσει τα λόγια μου, πραγματικά! Όλα είναι φανταστικά, αλλά........
Αυτές οι φιάλες οξυγόνου φίλε...... Σίγουρα δεν είναι καμμιά photoshop-ιά, ε; Σίγουρα δεν είναι αληθινές;  :mrgreen:

Είναι πραγματικά απίστευτες φίλε, πραγματικά απίστευτη όλη η δουλειά σου!!! Θέλω τρελά να το δω και στο τέλος!!!

Αποσυνδεδεμένος F.K

• Σ.Π.Α.Π Αθάνατοι
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Νεάπολη-Νίκαια
  • ModelTrains
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 21, 2010, 11:43:03 πμ »
Καταπληκτικό. ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::thumbleft:: ::proskino:: ::keep_mod:: ::good_job_smilie::
Spoiler (hover to show)
Τρένα και πάλι Τρένα!!!

Αποσυνδεδεμένος zwillingluftwaffehund

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 27, 2010, 07:08:48 μμ »
Το όνομα και η ανάλογη φωτό μπήκαν με σκοπό την παραγωγή του γέλωτος, της ευθυμίας, καθώς και της ευφορίας στον ιστότοπο.
Αυτή είναι η απάντηση μας στο προσωπικό σου μύνημα-χαιρόμαστε που σε όλους αρέσει η έφοδος μας με το πληκτρολόγιο..Σήμερα να σε πώ ότι λάβαμε τα εύσημα από τον χρηστογιάγκερ όταν του αγγέλαμε κάτι περί της μη εμφανίσεσως του.... κτλ κτλ (μπες και δες και γέλα στις φιγούρες -Ριχάρδος Χάιντρίχος και θα καταλάβεις...χα χα)
Τώρα στα περί "γύφτισας μέρας" παρά το επίμονο κοίταγμα αλά επιθεωρητές της σκοτσέζικης γιάρδας... δεν εντοπίσαμε ακόμη κάτι τραγικά λάθος ώστε να σου κρούσουμε τον κώδων της διορθωτικής παρεμβάσεως...Από τότε που έμπλεξες με τον κύριο μαστροχαλαστή γνωστής αλυσίς υπερπαντοπωλείων έχεις ανελιχθεί τάχυστα σε υπολογίσημη δύναμη...Τι θα έλεγες να κάνουμε εμείς τώρα τα μαθητούδια και σύ το Προφέσορα....αλλά κύριε καθηγητά να είστε επιεικείς με την ασχετοσύνη μας...Πάντως έχασες που δεν ήρθες και όσοι λοιποί μοντελιστές στο σεμινάριο του Ν Καββαθά...ελπίζω επί της εμφανίσεως σου στο τρίτο στις 24/4/
Τι έγινε...πάει η προπελίτσα, την διέγραψες από την ενασχόληση με τα Θεία? Όποτε μπορέσεις να έρθεις από την Μαλλιάρειο Στοά να τα πούμε...να σε κεράσουμε και καστανόχους μπας και το βάλεις-τοποθετήσεις σε κάτι παρτέρια με γαρδένιες και ζουμπούλια....χα χα..
Και τώρα ως ευγενικές ψυχές που είμαστε ζητάμε ταπεινά συγνώμη αλλά θα την κάνουμε, καθότι Κρονιαία μέρα και απόγευμα, έχουμε υποσχεθεί να την περάσουμε με το τέκνο μας τον Κλάυδιο Ντορνιέρ.....335! Είναι μόνο του και κλαίει σε dolby stero καθότι διπρόπελο...χα χα Με το παρδόν!!!

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 27, 2010, 07:48:27 μμ »
Ειστε τρελλοι για δεσιμο ΤΕΛΟΣ :lol: :lol:
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια....οντως οι κακες παρεες φταινε για το οτι αφησα τις προπελες.....θελω να πιστευω προς στιγμην.
ΕΓΩ?????? να κανω τον δασκαλο σε εσας :oops: :oops:.....αφου βρε εχετε δωσει τις εξετασεις σας στον τομεα διοραματα (βλεπε περιπολος στην Ρωσια).......αρα αφηστε τα ψοφια
THANKS FOR ALL "GIO"

Tags: