Αποστολέας Θέμα: Γύφτισα μέρα.....  (Αναγνώστηκε 19488 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: ΓΥΦΤΙΣΑ ΜΕΡΑ......
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 10:12:25 μμ »
Στα ψηλα σημεια θα γινει και το κολπο που ειχε κανει ο DIM με τις αραχνες :mrgreen: :mrgreen: το συγκεκριμενο βερνικι το πηρα.....
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Panos

• Scale 1/48
  • *
  • Knowledge talks, wisdom listens.
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 09:17:37 μμ »
 Έχεις πάρει φόρα και ποιος σε σταματάει....  Κορυφή η ιδέα, υλοποίηση, τα πάντα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τρέλανε μας πατριωτάκι!  ::icon_thumright:: Καλή συνέχεια στο όμορφο θέμα σου!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 09:41:20 μμ »
Στα ψηλα σημεια θα γινει και το κολπο που ειχε κανει ο DIM με τις αραχνες :mrgreen: :mrgreen: το συγκεκριμενο βερνικι το πηρα.....

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 06, 2010, 12:28:46 πμ »
Μικρη προοδος...αλλα σημαντικη....με την κατασκευη ενος τμηματος της οροφης.Μου πηρε 3 εβδομαδες να καταλαβω την δομη μιας σκεπης....καλιο αργα :mrgreen: :mrgreen:
Η οροφη ειναι κατασκευασμενη απο φυλο χαλκου.Μενουν οι βιδες στηριξης του τσιγκου με τον σκελετο
Καθε παρατηρηση δεκτη

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 06, 2010, 12:46:14 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Εκπληκτικό!!! μπράβο  ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 06, 2010, 01:35:01 πμ »
ΥΠΕΡΟΧΟ
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 06, 2010, 04:17:36 πμ »
Πολλα μπραβο!!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολυ ενδιαφερον!!!!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 06, 2010, 07:48:06 πμ »
Πολυ καλο η συνεχεια θα ειναι καλυτερη  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 07, 2010, 10:17:31 πμ »
Πανεμορφο συνονοματε. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 07, 2010, 01:28:01 μμ »
Aγαπητε φιλε καλημερα!σαν βαφη και κατασκευη εξαιρετικη οπως εχω ξαναπει και σε αλλους εδω μεσα δεν νομιζω οτι θα μπορεσω να φτασω σε τετοιο επιπεδο!παρολαυτα εχωνα επισημανω κατι ως προς τη σκεπη χωρις να θελω να θιξω οποιονδηποτε απλα πληροφοριακα.λοιπον ο τζικγκος εμπενε πανω σε ξυλινα ψαλιδια εδω αν παρατηρω σωστατα προφιλ ειναι σχημα πι που παραπεμπουν σε δοκαρια, και καρφονοταν με καρφια απευθειας στο ξυλο. οταν γινοταν μεταλλικος σκελετος τα ψαλιδια γινονταν απο μορφοσωληνα 40χ40 η50χ50 κτλ σε χιλιοστα οι διαστασεις ειδικα σε τετοια μικρα κτιρια λογω βαρους και κοστους.Οι λαμαρινες δεν βγαινουν απο τον τοιχο περα απο 10 με 20 ποντους, για εναν και μονο λογο σε αερα ο τζιγκος μπορει να στραβωσει η λαμαρινα η τραπεζοειδης απο την αλλη μπορει να βγει μεχρι και 40 ποντους.Παντα ειναι σε ευθεια σε σχεση με τον τοιχο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω αντκρισει και αυτο το φαινομενο του δοντιου!!!συνηθως τα φυλλα ειναι σε ιδιες διαστασεις εκτος απο τις αμυαντολαμαρινες που αυτες εμπαιναν οπως ταιριαζαν επανω!δεν ηθελα να κουρασω απλα λογω δουλειας ειναι καποια πραγματα που βλεπω και .........σε κουρασα!κλεινω λεγοντας οτι θα γινει πολυ ωραιο ανυπομονω για τον γυφτο! ::icon_thumright::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος christos_p

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 07, 2010, 02:13:52 μμ »
Αυτά είναι τα ωραία.  ::eusa_clap::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 07, 2010, 02:52:53 μμ »
Αυτά είναι τα ωραία.  ::eusa_clap::
Spoiler (hover to show)
κανονικα πρεπει, γινεται συνεργειο χωρις τα αναλογα "μοντελα" ::eusa_pray:: ::eusa_pray::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 07, 2010, 04:10:38 μμ »
Aγαπητε φιλε καλημερα!σαν βαφη και κατασκευη εξαιρετικη οπως εχω ξαναπει και σε αλλους εδω μεσα δεν νομιζω οτι θα μπορεσω να φτασω σε τετοιο επιπεδο!παρολαυτα εχωνα επισημανω κατι ως προς τη σκεπη χωρις να θελω να θιξω οποιονδηποτε απλα πληροφοριακα.λοιπον ο τζικγκος εμπενε πανω σε ξυλινα ψαλιδια εδω αν παρατηρω σωστατα προφιλ ειναι σχημα πι που παραπεμπουν σε δοκαρια, και καρφονοταν με καρφια απευθειας στο ξυλο. οταν γινοταν μεταλλικος σκελετος τα ψαλιδια γινονταν απο μορφοσωληνα 40χ40 η50χ50 κτλ σε χιλιοστα οι διαστασεις ειδικα σε τετοια μικρα κτιρια λογω βαρους και κοστους.Οι λαμαρινες δεν βγαινουν απο τον τοιχο περα απο 10 με 20 ποντους, για εναν και μονο λογο σε αερα ο τζιγκος μπορει να στραβωσει η λαμαρινα η τραπεζοειδης απο την αλλη μπορει να βγει μεχρι και 40 ποντους.Παντα ειναι σε ευθεια σε σχεση με τον τοιχο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω αντκρισει και αυτο το φαινομενο του δοντιου!!!συνηθως τα φυλλα ειναι σε ιδιες διαστασεις εκτος απο τις αμυαντολαμαρινες που αυτες εμπαιναν οπως ταιριαζαν επανω!δεν ηθελα να κουρασω απλα λογω δουλειας ειναι καποια πραγματα που βλεπω και .........σε κουρασα!κλεινω λεγοντας οτι θα γινει πολυ ωραιο ανυπομονω για τον γυφτο! ::icon_thumright::

Καταρχην να σου πω οτι οι παρατηρησεις σου δεκτες.......ισως να εχεις δικιο για τα ξυλινα δοκαρια.....αλλα επιτεψε μου να σου πω λογω του οτι εχω μεγαλωσει σε βιομηχανικη περιοχη και μεσα στα συνεργεια (περιοχη Λευκα Πειραιας) και παραλληλα τα τελευται 20 χρονια η δουλεια μου ειναι μηχανικος αυτοκινητων....εχω δει τα απιστευτα και τις πιο απιστευτες αυθαιρεσιες.Σιγουρα το σωστο ειναι αυτο το οποιο αναφερεις και δεν αμφιβαλω καθολου....αλλα εδω μιλαμε για ενα συνεργειο της γειτονιας το οποιο την 10ετια του 80 μπορουσε να στηθει μεσα σε ενα βραδυ.....
Πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω.......Με την πρωτη ευκαιρια θα προσπαθησω να αναιβασω φωτο απο συνεργεια που σου λεω......στην Παλαμηδιου υπαρχει συνεργειο με την μιση οροφη τσιγκο και την υπολοιπη μουσαμα....αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα....
Σε καθε περιπτωση οι παρατηρησεις σου δεκτες  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::και σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

Γυφτος εννοειτε πως θα μπει οπως και οι αναλογες φωτο με μοντελα της εποχης....που να δεις τι θα εχει πανω το γραφειο του μαστορα.....
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 07, 2010, 04:23:36 μμ »
Παρτε μια γευση για το τι διαβαζει ο μαστορας.......
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 07, 2010, 04:57:58 μμ »
Γιώργο, είναι πάρα πολύ καλό !
Μπράβο !!!
καλή συνέχεια !!
τα "περιοδικά"πριν τα χρησιμοποιήσεις σκανάρισέ τα, ίσως χρειαστούν σε μελλοντικά πρότζεκτ και νομιζω δεν κυκλοφορούν πλέον
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 07, 2010, 05:14:10 μμ »
Καλά, αν δεν έβλεπα την οθόνη του υπολογιστή από πίσω στις φωτό, θα έλεγα ότι μας μας δουλεύεις και ότι έβγαλες φωτό από ένα χάλαρο και μας το παρουσιάζεις για διόραμα! Φίλε μου σε τέτοια είμαι εντελώς άσχετος, το μόνο που έχω να πώ είναι ότι όταν έβλεπα τις φωτό νόμιζα ότι ήμουν μέσα στο δωμάτιο, το ζόυσα. Υπέροχη δουλειά,  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::, Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 07, 2010, 05:22:01 μμ »
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 07, 2010, 09:52:34 μμ »
Γιώργο, πραγματικά αυτό που έχεις φτιάξει είναι φανταστικό!!!  :shock: Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί ΟΛΟ είναι απίστευτο!!!

Μία ερώτηση μόνο θα ήθελα να σου κάνω. Το δάπεδο πώς το έχεις κατασκευάσει; Υπάρχει περίπτωση να μας δώσεις αναλυτικές πληροφορίες;

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 07, 2010, 09:56:45 μμ »
Καταρχην να σου πω οτι οι παρατηρησεις σου δεκτες.......ισως να εχεις δικιο για τα ξυλινα δοκαρια.....αλλα επιτεψε μου να σου πω λογω του οτι εχω μεγαλωσει σε βιομηχανικη περιοχη και μεσα στα συνεργεια (περιοχη Λευκα Πειραιας) και παραλληλα τα τελευται 20 χρονια η δουλεια μου ειναι μηχανικος αυτοκινητων....εχω δει τα απιστευτα και τις πιο απιστευτες αυθαιρεσιες.Σιγουρα το σωστο ειναι αυτο το οποιο αναφερεις και δεν αμφιβαλω καθολου....αλλα εδω μιλαμε για ενα συνεργειο της γειτονιας το οποιο την 10ετια του 80 μπορουσε να στηθει μεσα σε ενα βραδυ.....
Πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω.......Με την πρωτη ευκαιρια θα προσπαθησω να αναιβασω φωτο απο συνεργεια που σου λεω......στην Παλαμηδιου υπαρχει συνεργειο με την μιση οροφη τσιγκο και την υπολοιπη μουσαμα....αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα....
Σε καθε περιπτωση οι παρατηρησεις σου δεκτες  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::και σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου

Γυφτος εννοειτε πως θα μπει οπως και οι αναλογες φωτο με μοντελα της εποχης....που να δεις τι θα εχει πανω το γραφειο του μαστορα.....
Αδερφε καλησπερα να εισαι καλα!οσο για των χρονο δεν χρειαζεσαι να ευχαριστεις εσυ,παρακολουθωντας ολους εσας νομιζω οτι βελτιονωμαι και εγω!καλη συνεχεια και καλο βραδυ!

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 07, 2010, 10:34:01 μμ »
Καλησπερα σε ολους ::salut::
Σας ευχαριστω ολους  για τα καλα σας λογια και για τις επισημανσεις σας....
Νασο το πατωμα εγινε ως εξης...Καλουπωμα κορνιζας-Γυψος-Χαραξη-Βαψιματα προσκιαση.....και τελος λερωματα με λαδια και σκονες
Μετα απο ενα 5ωρο :shock: :shock: βαψιματος -παρκετινης-χαλκομανιες εφτασα καπου εδω....η αληθεια ειναι οτι νομιζα πως εχω βαψει την Αρτα με τα Γιαννενα αλλα τελικα επεσα εξω...εχει δικιο ο Πετρος που λεει οτι μεχρι την επομενη IPMS ΘΑ ΒΑΦΩ και αν θα τελειωσω.....ΚΟΥΡΑΓΙΟ :!: :!: :!:

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 08, 2010, 07:59:42 πμ »
Ω ρε μάνα δουλειά που θέλει ένα διόραμα.....  :shock: Μόνο τα διάφορα να κάτσεις να βάψεις, είναι ένα 48-άρι αεροπλάνο ΚΑΛΟ από μόνο του!!!

Μπράβο ρε Γιώργο όμως, πολύ προσεγμένα!!!
Ευχαριστώ και για τις πληροφορίες του δαπέδου. Ομολογώ ότι δεν καλύφθηκα πλήρως βέβαια, είμαι οπτικός τύπος, αλλά οκ.  :mrgreen: Ίσως σε πρήξω με ερωτήσεις όταν με το καλό αποφασίσω να κάνω κάτι παρόμοιο! :P
Και φυσικά έχω κι άλλες απορίες, αλλά δεν είναι της παρούσης!

Ευχαριστώ πολύ!

Καλή συνέχεια!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 08, 2010, 08:25:49 πμ »
Νασο σ ευχαριστω πολυ οτι απορια εχεις στειλε pm.......
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 08, 2010, 09:03:30 πμ »
Καλά τι να πώ τώρα!!!   :shock: :shock: :shock: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: Η δουλειά σου είναι άνευ σχολιασμού  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Βάλε και κάτι να μπορούμε να συγκρινουμε την διάσταση, κάνα νόμισμα κ.λ.π., έτσι για να μου φύγει η απορία...

Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 08, 2010, 02:05:31 μμ »
Φιλε Ζαχο η κλιμακα ειναι 1-35.......τωρα οι διαστασεις ειναι αντιστοιχες της κλιμακας....οι πυροσβεστηρες ας πουμε εινα δεν ειναι 1,5 εκατοστο.....
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 08, 2010, 05:19:42 μμ »
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::salut::

Tags: