Φίλε Est.1976 καταπληκτικό αποτελεσμα.Συγχαρητήρια

Τα λόγια είναι περιτά αν και θα ήθελα να δω κάποιες κοντινές φώτο του κινητήρα...

Από Hiroboy και τα μεταλλικά των ζωνών ασφαλείας. Το αυτοκόλλητο ύφασμα πετάχτηκε αμέσως στον κάλαθο την αχρήστων
(ξέφτιζε) και χρησιμοποιήθηκε λευκή ταινία URGO PORE από το φαρμακείο (thanks gtziaf!!).

Παρακαλώ... Δεν θέλω καμία επιείκεια στην κριτική σας. No mercy for the old man...
Καταρχήν τα λαθακια που αναφέρεις, είναι πταίσματα και εντελώς αδυνατό να τα επισημάνει κάποιος... Οπότε μην σε στεναχωρεί...
Σε θαυμάζω για την υπομονή σου και το αποτελεσμα που πέτυχες, με τα παλια decals της Tamiya... Έχω φτιαξει παλιό Tamiya και ξέρω
Για να γίνω όμως, ο σπαστικός της παρέας επισημαίνω τα εξής:
1. Να έβαζες σύρμα στα ελάτηρια των αμορτισέρ, για ρεαλιστικοτερη αποδοση τους (αν δεν το έχεις κάνει ήδη - δεν πολυφαίνεται)
2. Στο πισω μέρος του σασί, έχει δύο κυκλικά σημάδια του καλουπιού. Γενικά κάνουν την εμφανιση τους παντού... και καλο είναι να τα στοκάρουμε. Το ξέρω οτι είναι βαρετο, αλλά...

Φυσικά τα παραπάνω δεν αποτελούν καμιας είδους μομφης, για το καταπληκτικό σου μοντελο και την λεπτομερη - καθαρή δουλεια που κάνεις...
Συγχαρητήρια και πάλι

ΥΓ. Τι ακολουθεί

: