Πρώτον χαίρομαι που έδωσα τροφή για σκέψη που λένε και οι άγγλοι.
Καλά έκανες και το έψαξες στα ρωσικά αφού μπορείς.
Οι τροχοί με τα 6 βαθουλώματα είναι για T-72A/Μ1 των τελευταίων παρτίδων παραγωγής οπότε είσαι μια χαρά με αυτούς του κιτ όπως σωστά λες.
Τα καλύματα των προβολέων τα δείχνουν και τα (μάλλον παραπλανητικά ως προς το τι προσφαίρεται μέσα στο κιτ) σκίτσα των οδηγιών.
Οσον αφορα την συζητηση στο armorama, το αρμα ειναι ανατολικογερμανικο,γιατι να χρειαζεται επεμβασεις για να γινει ανατολικογερμανικο αφου απο τα λεγομενα τους πηραν μετρα απο αυτα?
Υποτίθεται ότι οι γιαπωνέζοι εξέτασαν ένα άρμα που ήταν μέρος μιας πολύ σπάνιας έκδοσης για τον ανατολικογερμανικό στρατό που συνδίαζε πρώιμο πύργο της εξαγωγικής έκδοσης με σκάφος που είχε πρόσθετη πλάκα θωράκισης μπροστά και κανονικά θα έπρεπε να έχει πύργο με λίγο διαφορετικό σχήμα. Μεγάλη γκαντεμιά για όλους μας!

(από άρμα που παρήχθηκε σε δεκάδες χιλιάδες βρήκαν να πάρουν μέτρα από έκδοση που παρήχθηκε σε 12 κομμάτια

)
Παρόλα αυτά η διαφορά στο σχήμα είναι μικρή (εγώ τουλάχιστον χρειάστηκα να συγκρίνω το δικό μου κομμάτι με φωτογραφία ρητινιένου πύργου για την καταλάβω) και φαίνεται όταν το κοιτάς από πάνω. Συνεπώς μπορείς να πεις ότι δεν είναι μεγάλο θέμα και εύκολα περνά απαρατήρητη η διαφορά άρα τζάμπα και η φασαρία. Τώρα βέβαια υπάρχει και οι άποψη των ρώσων που παραθέτεις άρα είναι ο λόγος τους με τον λόγο των ανθρώπων στο armorama

.
Η άποψη μου; Κάντο OOB και θα είσαι εντάξει! Απλά αφού έτυχε να το ξέρω το ανέφερα για να βοηθήσω σε περίπτωση που σε πείραζε αυτή η ανακρίβεια (αν τελικά ισχύει)
Για την κάνη είναι σίγουρα λάθος; Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να θυμιθώ που το είδα αλλά το πυροβόλο των 125χιλ. υποτίθεται ότι δεν έχει στανταρντ μήκος. Κατα την εξέλιξή του αυξήθηκε το μήκος της κάνης κατα λίγα διαμετρήματα (δεν μιλάω για διαφορά όπως αυτή του L44 και του L55)
Συγνώμη που πλατείασα στο topic σου.

Όπως και να 'χει καλή συνέχεια!