Τα προβλήματα ήταν πολλά Σταύρο, π.χ. το κομπρεσεράκι μου Sagola ? έχει ρυθμιστή πίεσης όμως χωρίς μανόμετρο,
εκκωφαντικός θόρυβος με αποτέλεσμα να μου αποσπά την προσοχή και λόγο κραδασμών να μεταβάλλεται ο ρυθμιστής μόνος του,
(το έχω περίπου 15 χρόνια).
Αρχικά ο αερογράφος έφτυνε, έψαχνα την πίεση και το αραίωμα του χρώματος (ακρυλικό).
Πρώτη προσπάθεια απογοητευτική Σκέψη για επιστροφή σε enamel.
Δεύτερη προσπάθεια, αφαίρεσα μιας υδατοπαγίδα που είχε (μάλλον έχει χαλάσει με την πάροδο του χρόνου)
καλό σφίξιμο του ρυθμιστή πίεσης, αραίωμα του χρώματος με οινόπνευμα 95ο , αποτέλεσμα τέλειο,
o Baghet 200 (σύντροφος 17 ετών αγορασμένος από 3η Σεπτεμβρίου άγιος άνθρωπος σου λέω Σταύρο) άρχισε να ζωγραφίζει,
το χρώμα να πιάνει τέλεια με ελάχιστο overspray, θα ξαναφτιάξω σίγουρα και άλλο λευκό άρμα.
Γιώργη έχω δει φώτο με warrior σε ασφαλτόδρομο και χωματόδρομο, ακόμα και σε χιόνι (φώτο από ταινία
Warriors on TV )
δεν έχω καταλήξει ακόμα , έχεις καμία καλή ιδέα σαν αυτές τα Σάββατα μετά τις 4:00 μμ
Παρεπιτόντος αυτό το κείμενο διαβάζω τώρα, όπου ένας φίλος μου είπε
When I wrote IFOR I should have put UNPROFOR, or in the case of the British Army contingent (G)UNPROFOR....
http://www.ospreypublishing.com/content2.php/cid=246