0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορέστη, ξέρεις ε; Αν το επόμενό σου project είναι κάποιο αεροπλάνο που δεν κυκλοφορεί από καμμία εταιρία, σε καμμία κλίμακα και σε καμμία μορφή, δεν τρέχει τίποτα βρε αδερφέ, το σκρατσάρεις όλο απ' την αρχή! Να σου πω, αυτά που φτιάχνεις, πριν τα βάλεις στο μοντέλο, δεν θα παίρνεις ένα καλούπι, έτσι να βρίσκονται; Δεν ξέρεις ποτέ.........
Θυμάμαι όταν έφτιαχνα τον δικό μου γάτο, μου είχατε δείξει έναν τύπο που έφτιαχνε ένα εκπληκτικό tomcat. Αυτός λοιπόν, θα το έδειχνε σε κατάστρωμα, με τον καταπέλτη. Για να κατασκευάσει τον καταπέλτη, είχε φτιάξει το ένα "φύλλο" του (δεν ξέρω πώς λέγονται αυτά τα ξεχωριστά στελέχη με αυτόνομο υδραυλικό σύστημα) από φύλλο πλαστικού και διάφορα άλλα και μετά το είχε καλουπάρει σε ρητίνη, όσες φορές το χρειάστηκε για να ολοκληρώσει τον καταπέλτη.
Παράθεση από: nasos79 στις Μαρτίου 07, 2010, 09:22:11 μμΘυμάμαι όταν έφτιαχνα τον δικό μου γάτο, μου είχατε δείξει έναν τύπο που έφτιαχνε ένα εκπληκτικό tomcat. Αυτός λοιπόν, θα το έδειχνε σε κατάστρωμα, με τον καταπέλτη. Για να κατασκευάσει τον καταπέλτη, είχε φτιάξει το ένα "φύλλο" του (δεν ξέρω πώς λέγονται αυτά τα ξεχωριστά στελέχη με αυτόνομο υδραυλικό σύστημα) από φύλλο πλαστικού και διάφορα άλλα και μετά το είχε καλουπάρει σε ρητίνη, όσες φορές το χρειάστηκε για να ολοκληρώσει τον καταπέλτη. ::sign::Φιλε να ηξερες τι ειπες μολις τωρα...... ευχαριστω πολυ! ::icon_thumright::δεν ξερω αν το καταφερω αλλα σιγουρα θα το παλεψω το θεμα!
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: dmoshid στις Μαρτίου 07, 2010, 10:46:46 μμΠαράθεση από: nasos79 στις Μαρτίου 07, 2010, 09:22:11 μμΘυμάμαι όταν έφτιαχνα τον δικό μου γάτο, μου είχατε δείξει έναν τύπο που έφτιαχνε ένα εκπληκτικό tomcat. Αυτός λοιπόν, θα το έδειχνε σε κατάστρωμα, με τον καταπέλτη. Για να κατασκευάσει τον καταπέλτη, είχε φτιάξει το ένα "φύλλο" του (δεν ξέρω πώς λέγονται αυτά τα ξεχωριστά στελέχη με αυτόνομο υδραυλικό σύστημα) από φύλλο πλαστικού και διάφορα άλλα και μετά το είχε καλουπάρει σε ρητίνη, όσες φορές το χρειάστηκε για να ολοκληρώσει τον καταπέλτη. ::sign::Φιλε να ηξερες τι ειπες μολις τωρα...... ευχαριστω πολυ! ::icon_thumright::δεν ξερω αν το καταφερω αλλα σιγουρα θα το παλεψω το θεμα! : Εγώ;;; Τι είπα;;;
Εκπληκτική δουλειά!!!! Θα χρειαστεί και αρκετές δοκιμές στο dry-fit, έτσι?