0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως βλέπεις Ορέστη, όλοι ζητοκραυγάζουμε για το P-47. Εγώ για ένα λόγο παραπάνω, διότι βρίσκομαι λίγο πριν τα βαψίματα!Επειδή όμως και το γατί είναι λατρεμένο θέμα, θα σε παρακολουθώ από κοντά, να το ξέρεις!!! Καλό ξεκίνημα φίλε!
καλη αρχη κι απο εμενα! τα βελτιωτικα απο που? εφτιαξα κι εγω ενα f-14a bombcat! απο τα λιγα μοντελα που δεν βαριεσαι να τα φτιαχνεις!!!
Καλη αρχη φιλε μου σε ενα υπεροχο θεμα,κι εγω αυτη την στιγμη βρισκομαι στην κατασκευη ενος F14A της tamiya στην 1/32,τωρα ανακατασκευαζω τις εισαγωγες αερα των κινητηρων,πολυ φτωχο το κιτ εκει,αντε και καλη προοδο στο γατι σου
Εγώ θέλω να παρατηρήσω το εξής:Δείτε τις ημερομηνίες που έχουν οι φωτογραφίες, δείτε και πότε τις πόσταρε!!!!!!! Είναι ή δεν είναι απαράδεκτος; Που μας αφήνει στην αναμονή τόσες μέρες, ενώ έχει έτοιμο υλικό;Ορέστη, μην υποψιαστώ ότι έχεις και το P-47 έτοιμο και δεν μας το δείχνεις, θα εισηγηθώ να σε μπανάρουν μέχρι να μας δείξεις ΟΛΕΣ σου τις τελειωμένες δουλειές!!! Σοβαρά τώρα φίλε μου, όντως για μια ακόμα φορά αποδεικνύεις πόσο μεθοδικός είσαι! Περιμένω μόνο τα καλύτερα απ' τα χέρια σου!!!
Ωχ, επαναχάραξη γραμμώσεων......... Ε ρε μάνα γλέντια! Και το αποτέλεσμα κλασικό by Orestis... Τι περιμέναμε; Πάμε γερά, βλέπω ακόμα 10 μέρες πριν περίπου έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες. Έλα, έχεις κι άλλες, είμαι σίγουρος!!!Spoiler (hover to show)Ορέστη, έχω ένα C-130 48-άρι που θέλει πλήρη επαναχάραξη. Τι θες να να το αναλάβεις; (και να το φιλοξενήσεις κιόλας, γιατί είναι κομματάκι κτήνος)