Αποστολέας Θέμα: Scharnhorst Heller 1/400  (Αναγνώστηκε 6956 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Απ: Scharnhorst Heller 1/400
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:27:13 μμ »
Δεν ξερω τι λενε τα παιδια αλλα εγω εκανα ενα πολυ ωραιο οφθαλμολουτρο
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλη συνεχεια

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:05:42 πμ »
Δεν ξερω τι λενε τα παιδια αλλα εγω εκανα ενα πολυ ωραιο οφθαλμολουτρο
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλη συνεχεια

Συμφωνώ και επαυξάνω...  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Πολύ καλές οι σκιάσεις, που λόγω του καμουφλάζ δεν είναι υπερβολικές, το αντίθετο θα έλεγα, δίνουν τόνο...

Είμαι περίεργος να δω το τελειωμένο πλοίο...

Ίσως σε ταλαιπωρήσουν οι βάρκες του πλοίου, μιας και είναι πολύ απλές, αν και πρέπει να δίνει κανά δυο λεπτομέρειες η WEM στο σετ των ΡΕ...

Καλή συνέχεια.... ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 19, 2010, 09:21:59 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια  :wink: :wink:
 σήμερα παρέλαβα όλο τον οπλισμό του πλοίου σε μεταλλικές κάννες και αφού ασταρώθηκαν, τις άφησα να στεγνώσουν. Μόλις μπορέσω να τις πιάσω θα ανεβάσω φώτο για να τις δείτε (ποιότητα τορναρίσματος και εσωτερική ράβδωση στην 1/400  :shock: :shock: ) :wink: :wink:
Οσο λοιπόν περιμένω να στεγνώσουν, κάνω δοκιμές σε άλλο σκαρί με διάφορα pigments. Προσπάθεια μου είναι να "ξανοίξω" τα ίδια ακριβώς χρώματα με χρήση pigments μιας και στο Scharnhorst, λόγω ήδη κολλημένων υπερκατασκευών, δεν μπορώ να "παίξω" με αερογράφο  :roll: :roll: Κάποιος "χεράς" θα το τολμούσε αλλά εγώ το "φοβάμαι"  :roll: :roll: :roll:   Ελπίζω να καταφέρω κάτι και να είναι σε "θέση" να φωτογραφηθεί  :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:
απο την στιγμή που ανακάλυψες την απαλότητα του palmolive  (τί λεω μωρέ!!! ::eusa_wall::)...απο την στιγμή που ανακάλυψες το presading το έχεις τσακίσει!!!...ήρεμα νταρθ βέϊντερ των φωτοσκιάσεων !! ::punch:: :mrgreen:...δεν πάει παντού βρε τρελοκομείο!! ::glossa::...άσε που ο γιατρός είπε να είσαι ξαπλωμένος και όχι καθιστός μπροστά στον πάγκο!! ::sprechende_015::... καλή συνέχεια Παναγιώτη!!... ::icon_thumright:: ::salut::
  "Γιατρέ μου" αφού ξέρεις "γέρικο γαιδούρι, το παλιό του σαμάρι θέλει"  :D :D :D  Έμαθα και 'γώ ο "έρμος" το preshadding, άσε να το "σκίσω"  ::glossa:: :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 11:08:11 πμ »
Παναγιώτη προχώρα και μην φοβάσαι τίποτα ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Τις κάννες περιμένω ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: ::eetsmakelijk:: :mrgreen: ::salut::
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 01:54:19 μμ »
να μαι και εγω....... εμπρος της γης οι αρματαδες ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 21, 2010, 03:41:25 μμ »
Ποιοι αρματάδες πάλι? Εδώ φτιάχνουμε ό,τι επιπλέει ::077devil:: Αν εννοείς τον Παναγιώτη, είναι πολυσυλλεκτικός πώς το λένε all around δεν περιορίζεται ο παίκτης ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut::
Qui tangit frangatur

Tags: