0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν...Για αρχή θα φτιάξω αυτό:Στο καμουφλάζ που βλέπετε, από το κιτ της Dragon κλίμακα 1/350, στατικό σε βιτρινούλα της Dragon....Και βλέπουμε....
Μπράβο Νίκο τι να λέμε ,Η παραλλαγή φίλε,ωραία και ένα Αμερικάνικο!!!
ακριβώς για να αποφύγω τις ταρζανιές του Kapt. Langsdorff που κάθε μέρα άλλαζε τα ψεύτικα φουγάρα και πύργους με αποτέλεσμα να μπερδευτεί μέχρι και το πλοίο που τον τροφοδοτούσε με καύσιμα λέω να το κάνω σε προγενέστερη ημερομηνία, μόλις η υπερκατασκευή και ο οπλισμός έφτασαν στη μορφή που δίνει το κιτ Γ.
Παράθεση από: c.nemo στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 01:06:05 μμΜπράβο Νίκο τι να λέμε ,Η παραλλαγή φίλε,ωραία και ένα Αμερικάνικο!!!Είναι πολύ ωραίο κιτ και με πολλές λεπτομέρειες... Ελπίζω μέχρι το Σάββατο να σας έχω φωτό...ʼντε καλή αρχή...Παράθεση από: Indy στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 01:05:03 μμακριβώς για να αποφύγω τις ταρζανιές του Kapt. Langsdorff που κάθε μέρα άλλαζε τα ψεύτικα φουγάρα και πύργους με αποτέλεσμα να μπερδευτεί μέχρι και το πλοίο που τον τροφοδοτούσε με καύσιμα λέω να το κάνω σε προγενέστερη ημερομηνία, μόλις η υπερκατασκευή και ο οπλισμός έφτασαν στη μορφή που δίνει το κιτ Γ. Από βιβλιογραφία πώς πάμε? Έχω κάτι βιβλία σε pdf με σχέδια και φωτό... Μπορώ να τα στείλω με mail....
Από βιβλιογραφία πώς πάμε? Έχω κάτι βιβλία σε pdf με σχέδια και φωτό... Μπορώ να τα στείλω με mail....
και εγω μεσα με κατι μικρο.
και εγω μεσα με κατι μικρο.(Image removed from quote.)
και ο κλήρος έπεσε σε REVELL S 100 1/72 (την 35αρα δεν την πιάνω γιατί ο πάγκος δεν έχει ακόμα φτιαχτεί)
Να μπώ και 'γώ στην "ομαδική"
παίδες οτι info σχετικά με το Scharnhorst καλοδεχούμενες
1000 ευχαριστώ φίλε μου
Kαλώς ήρθες φίλε Παναγιώτη (Raw Shooter) πραγματικά ωραίες επιλογές.Ετσι ,έτσι να ομορφαίνουμε.
Παράθεση από: Regia Aeronautica στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 12:39:01 μμΛεω να 'μαι για κανενα τορπιλοπλανο Savoia Marchetti SM.79 ή κανενα υδροπλανο CANT Regia Aeronautica παντα Ευχαρίστως, τιμή μας signore Italiano Welcome aboard
Λεω να 'μαι για κανενα τορπιλοπλανο Savoia Marchetti SM.79 ή κανενα υδροπλανο CANT Regia Aeronautica παντα
Λεω να 'μαι για κανενα τορπιλοπλανο Savoia Marchetti SM.79 ή κανενα υδροπλανο CANT Regia Aeronautica παντα Wellcome!!!
Σταμάτη σ' ευχαριστώ φίλε μου για τα profiles ....λοιπόν μετά απο ενα παρατρίχα εγκεφαλικό, η κατάρα του σκαριού , μιας και δεν έβρισκα τα σχέδια κατασκευής αποφάσισα να κάνω (προσπαθήσω τουλάχιστον) το καμο της περιόδου September - December 1943 - Operation Sizilien/Operation Ostfront Τώρα μιας και απο χρώματα Kriegsmarine βρίσκομαι σε πλήρη μεσάνυχτα θα χρησιμοποιήσω το σέτ χρωμάτων "Kriegsmarine colours Vol I" της Lifecolor και ο Θεός βοηθός......