Αποστολέας Θέμα: Roco σε minitrix  (Αναγνώστηκε 1373 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος atav

• Scale 1/144
  • *
Roco σε minitrix
« στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 04:12:30 μμ »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Νέος κι εγώ στον τραινομοντελισμό, παλεύω να μαζέψω πράγματα και σιγά σιγά ξεκινάω την κατασκευή της μακέτας μου! Ασχολούμαι με την κλίμακα Ν, και όλα τα πράγματα που έχω είναι minitrix. Και η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ να πάρω μηχανές Roco (ή κάποιας άλλης εταιρείας) και να δουλέψει στο σύστημά μου; Ευχαριστώ,

Ανδρέας :)

Αποσυνδεδεμένος F.K

• Σ.Π.Α.Π Αθάνατοι
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Νεάπολη-Νίκαια
  • ModelTrains
Απ: Roco σε minitrix
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 25, 2010, 04:47:30 μμ »
Καλώς ήρθες στο Modelclub. ::hi:: ::welcome_model:: .
Επειδή λες ότι "παλεύεις" για να μαζέψεις πράγματα (σπιτάκια, δεντράκια κ.α) σου δίνω μερικά site:
 ::arrowred:: http://www.modeltrainstuff.com/
 ::arrowred:: http://www.lmmodel.com/index1.asp
 ::arrowred:: http://woodlandscenics.woodlandscenics.com/show/category/AutoScenesN
Αυτά!!!
Υ.Γ Για τους Αμερικάνους η N είναι 1/160 ενώ για τους Γιαπωνέζους 1/150.
Υ.Γ 2 Δεν έχω ιδέα για Ν Κλίμακα. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Υ.Γ 3 Ξανα καλώς ήρθες στο Modelcub. ::hi:: ::welcome_model::
Τρένα και πάλι Τρένα!!!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 01:29:45 πμ »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Νέος κι εγώ στον τραινομοντελισμό, παλεύω να μαζέψω πράγματα και σιγά σιγά ξεκινάω την κατασκευή της μακέτας μου! Ασχολούμαι με την κλίμακα Ν, και όλα τα πράγματα που έχω είναι minitrix. Και η ερώτηση είναι η εξής: Μπορώ να πάρω μηχανές Roco (ή κάποιας άλλης εταιρείας) και να δουλέψει στο σύστημά μου; Ευχαριστώ,

Ανδρέας :)

Καλωσόρισες φίλε Ανδρέα,

καλή αρχή και καλή συνέχεια και στο hobby. Εννοείται πως μπορείς να πάρεις και να τρέξεις Roco σε MiniTrix και αντίστροφα. Και βέβαια τροχαίο υλικό από οποιονδήποτε κατασκευαστή σε Ν. Σε 1:150 (1:148 για την ακρίβεια) που σου είπε ο F.K είναι δύσκολο να βρείς (μόνο κάποια παλιότερα μοντέλα από Αγγλία/Ιαπωνία), αλλά και να βρείς το εύρος της γραμμής είναι πάντα σταθερό στα 9 mm, οπότε μην αγχώνεσαι, τρέχουν.

::salut:: ::salut:: ::salut::

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 09:47:35 πμ »
Υ.Γ 2 Δεν έχω ιδέα για Ν Κλίμακα. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αμα ρε ΦΟΥ ΚΟΥ δεν έχεις ιδέα :shock:, τι γράφεις :o????? :mrgreen: :mrgreen: ::glossa::
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

Αποσυνδεδεμένος atav

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 26, 2010, 10:36:28 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Όσο για την ποιότητα στην κλίμακα Ν, είναι καλύτερη η ROCO (ή κάποια άλλη!) από την TRIX?
Υ.Γ. Θα επανέλθω με απορίες για τη μακέτα!!!
Ανδρέας.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 27, 2010, 02:43:12 πμ »
Η ποιότητα και η σε κλίμακα απόδοση του εκάστοτε πρωτοτύπου είναι πάνω κάτω ίδια μεταξύ Roco, Trix, Fleischmann, Arnold και Kato. Απλά, ακόμα και μεταξύ των μοντέλων της ίδιας εταιρίας, συχνά υπάρχουν πολύ μικρές διακυμάνσεις στη λεπτομέρεια. Πάντως η σχέση Τιμής προς Ποιότητα είναι καλύτερη στις δύο πρώτες, λόγω της εξίσου με τις υπόλοιπες εταιρίες  πολύ καλής ποιότητας που έχουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές.

Υ.Γ. Να επανέλθεις όποτε θέλεις  :!: :!: :!:

ΜΦΧ

Tags: