Αποστολέας Θέμα: MARIE JEANNE το πρωτο μου  (Αναγνώστηκε 1686 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimgiann

• Scale 1/144
  • *
MARIE JEANNE το πρωτο μου
« στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:43:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος dimgiann

• Scale 1/144
  • *
Απ: MARIE JEANNE το πρωτο μου
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:46:39 πμ »
καλημερα σε ολους ειναι πρωτη φορα που ασχολουμαι με ξυλινα καραβακια εχω ανεβασει μερικες φωτο να μου πειτε την γνωμη σας ,κ τα αρνητικα  σχολια ειναι καλοδεχουμενα για οπως σας ειπα ειναι το πρωτο μου κ σιγουρα οχι το τελευταιο

Αποσυνδεδεμένος dimgiann

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:48:45 πμ »
το βαψιμο δεν εχει τελειωσει ακομα εχει λιγο δουλιτσα ακομα

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 09:52:43 πμ »
Φίλε ,καλημέρα πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια.Και για πρώτο δε το συζητάμε .Το πρώτο το δικό μου δεν τελείωσε ποτέ.
Από τις φώτο βλέπω οτι έχεις παραλείψει να πλανάρεις τους νομείς του σκάφους.Αποτέλεσμα να μην πατάνε τελείως σωστά οι σανίδες του πετσώματος.
Θα δυσκολευτηκες πολύ να το φέρεις με τρυψίματα και ίσως στόκο.Πάντως το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για πρώτο σου.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 12:05:36 μμ »
Για πρώτο καράβι προχωράς καλά, να τρίβεις τους νομείς όπως λέει ο φίλος παραπάνω για να βγαίνει συμμετρικό το σκαρί και να προσπαθείς να βάζεις όσο γίνεται λιγότερο στόκο, γιατί κάποια στιγμή θα φτιάξεις ένα καράβι το οποίο δεν θα θέλει βάψιμο και ο στόκος θα φαίνεται. Επίσης να προχωράς αργά και να μελετάς αρκετά το κάθε στάδιο. Το πιο δύσκολο σημείο έιναι το πέτσωμα και εκεί πρέπει να δώσεις πολύ προσοχή.
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Tags: