εγώ και συμφωνώ με την παρέμβαση των διαχειριστών αλλά και διαφωνώ.
Μου θυμίζει λίγο πουριτανική κοινωνία της Αμερικής όπου υποτίθεται υπάρχει ελευθερία αλλά μόνο αυτή δέν υπάρχει. Γιατί να μήν γίνεται χαβαλές σε ένα θέμα (εδώ πλακώνονται σε άλλα θέματα, μέλη του Πήγασου, άλλων σωματείων κτλ). κακό είναι; όποιος θέλει δέν διαβάζει. Ο τίτλος είναι ποιό το αγαπημένο σας σπόρ αυτοκίνητο και κίτ άρα πού είναι το πρόβλημα;
Συμφωνώ να πάνε σε άλλο τομέα όπως διάφορα θέματα, γιατί να διαχωρίζονται τα πόστ δέν καταλαβαίνω...
Φιλε μου, μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις καταλαβει για τι πραγμα μιλαμε.... διαβασε ξανα σε παρακαλω τι εχω γραψει στη προηγουμενη σελιδα κι αν παλι δεν καταλαβεις ευχαριστως να στο αναλυσω οσο ποιο απλα γινετε.

(κι αυτα που γραφει ο Ramfighter αν διαβασεις παλι θα μπεις στο νοημα)
Δε τεθηκε κανενα θεμα χαβαλε,spam κ.λ.π αλλα μιλαμε για σωστη δημοσιευση θεματων στην αντιστοιχη ενοτητα.

όπως επίσης γιατί τέθηκε και θέμα, όποιιος δέν θέλει τα διαφορα θέματα να μήν τα βλέπει. ʼν δέν θέλει πολύ απλά μήν τα ανοίγει, όταν όμως λέμε Χρόνια Πολλά σε κάποιον και μετά μαθαίνουμε ότι δέν το είδε ποτέ σίγουρα είναι χαζό.
Αδικως το μελετας τωρα αυτο καλε μου ανθρωπε,ο τοτε Admin εκοψε το σβερκο του και βρηκε μια λυση γι'αυτους που "στραβωναν" με την υπαρξη της ενοτητας
"Διαφορα θεματα" και εληξε κι αυτο αισιως....εσενα σε επηρεαζει τωρα αυτο ? σαφως και οχι

αστο να παει στο καλο βρε αδελφε.