Αποστολέας Θέμα: PZL Dromader  (Αναγνώστηκε 2479 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
    • http://i824.photobucket.com/albums/zz162/koytagia/submarines/DSC049480-1.jpg
PZL Dromader
« στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 03:49:53 μμ »
Γεια σας και παλι! Ενα πολυ παλιο θεμα που δεν υπαρχει πλεον! Εγινε χιλια κομματια απο βλακεια δικη μου!!! 

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: PZL Dromader
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 04:25:06 μμ »
Καλησπέρα Γιάννη μου.Αρε φίλε ποσο πίσω με πας.Θυμάμαι τότε που το έφτιαχνες τις επισκέψεις σου στο αεροδρόμειο για close up φωτος των πραγματικών αεροσκαφών που είχαμε εκει στο κλιμάκιο της Π.Α.Βέβαια εγώ το έχω δει από κοντά και έχω πάθει πλάκα με το πόσο scale ειναι.
Στο έχω ξαναπέι φίλε οι δουλειές σου είναι καταπληκτικές,και νίωθω τυχερός που σε ξέρω και είσαι φίλος μου. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
    • http://i824.photobucket.com/albums/zz162/koytagia/submarines/DSC049480-1.jpg
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 05:10:55 μμ »
Σταματη μου καλησπερα! Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ευγενικος οπως παντα!!Αυτο που ειναι στις φωτο ειναι το δευτερο δεν ειναι αυτο που θυμασαι και δεν ειναι και τοσο scale ειναι επισης πιο μικρο! Το πρωτο αν θυμασαι ειχε full cocpit και ηταν πιο μεγαλο. Ευχαριστω και παλι!!!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 05:21:24 μμ »
Σταματη μου καλησπερα! Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ευγενικος οπως παντα!!Αυτο που ειναι στις φωτο ειναι το δευτερο δεν ειναι αυτο που θυμασαι και δεν ειναι και τοσο scale ειναι επισης πιο μικρο! Το πρωτο αν θυμασαι ειχε full cocpit και ηταν πιο μεγαλο. Ευχαριστω και παλι!!!
Ρε φίλε έχεις δίκιο τώρα το κατάλαβα.Είναι αισθητά μικρότερο.Anyway τα σχολία μου ισχύουν με το παραπάνω. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 18, 2010, 03:09:42 μμ »
Και σου διαλύθηκε ε... Κοίταξε Γιάννη μικρό το κακό, απ' ό,τι κατάλαβα για πλάκα φτιάχνεις 2-3 ακόμα να έχεις να παίζεις :mrgreen: ::icon_thumright:: ::salut::

Edit: α OK τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα ποστ, τα έχεις φτιάξει ήδη. Δεν έπεσα και πολύ έξω :wink:

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Tags: