Αποστολέας Θέμα: Su-35BM...Αφιερωμενο εξαιρετικα...και F-22 για την παρτη μου...  (Αναγνώστηκε 26050 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
Απ: Su-35BM...Αφιερωμενο εξαιρετικα...και F-22 για την παρτη μου...
« Απάντηση #175 στις: Δεκεμβρίου 26, 2010, 06:37:41 μμ »
Φχαρστω ολους για τα καλα σας λογια...πραγματι ειναι απο τα αγαπημενα μου θεματα και τα δυο αεροσκαφη. Φιλτατε Amen ... με τα σηματα για το 35αρη περασα το αντιστοιχο "Εφιαλτης στον δρομο με τις λευκες - modeling edition". Κατ' αρχην εκτιπωσα σε λευκη χαλκομανια τα μαυρα νουμερα ακριβως στις διαστασεις που ηθελα, τις ψεκασα με ματ βερνικι και... προσπαθησα να τις βαλω στο μοντελο. Ξεροντας τι γκαντεμης αλλα και τι ανικανος ειμαι, τυπωσα πεντε σειρες. Τι εγινε...???...τα νουμερα διπλωσαν / κοπηκαν / εσπασαν / ετρεξαν / γενικα... ο νομος του Μερφη. Θυμηθηκα οτι ειχα στο σπερ μποξ τα νουμερα που ηθελα ...αλλα οχι η γραμματοσειρα που ηθελα ή το μεγεθος αλλα...δεν ημουνα και δυσκολος. Βαζω πρωτα τα λευκα περιγραμματα με τα σχετικα μικροσολ και μικροσετ και την αλλη μερα οταν παω να βαλω και τα μαυρα...γκουντουπ...καμια σχεση...Παιρνω λοιπον τα ηρεμιστηκα  μου , τα βαζω και αυτα και...τελος...no comment please...ειναι και αγιες μερες...

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: Su-35BM...Αφιερωμενο εξαιρετικα...και F-22 για την παρτη μου...
« Απάντηση #176 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 01:17:03 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πανεμορφη και υπεροχη δουλεια και στα 2 μοντελα!
Χιλια μπραβο! ::icon_thumright::

Tags: f/a-22a su-35