0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[modbreak]Θα παρακαλέσω οι φωτογραφίες να μπαίνουν σε thumbnails,και οριζόντια, τρεις ή τέσσερις!Πατα τροποποίηση και διόρθωσε τες σε παρακαλώ![/modbreak]
Αληθεια,γιατι εβαψες linen το καλυμα του κινητηρα?
...Ειναι Light grey, οπως ακριβως το λενε οι οδηγιες της Eduard
Παράθεση από: Regia Aeronautica στις Ιανουαρίου 28, 2010, 08:21:40 μμ...Ειναι Light grey, οπως ακριβως το λενε οι οδηγιες της Eduard 1.Ισως το γκρί έπρεπε να είναι λιγάκι πιό σκούρο γιατί μοιάζει πολύ κοντινό με το λευκό στα σήματα αλλα μπορεί να φταίει και το φλάς...2.Πολύ ωραία τα ξύλινα μέρη! Μπράβο σου!
Εύγε νέε μου! Λαμπρά! ʼντε να σε δώ να μουντζουρώσεις και τον κινητήρα, να καπνίσεις και τις εξατμίσεις, να γίνει μαχίμι το εργαλείο ::spam_emoticon::ʼμα αρχίσει να σε αγχώνει κι ο μοντελισμός, εμείς για την εφορία τί πρέπει να πούμε; Μοντελίζουμε για να χαλαρώνουμε, όχι για να κυνηγάμε την ουρά μας Τι χρώμα χρησιμοποίησες για PC10; Πρίν την παρκετίνη δείχνει καφέ, ενώ μετά σκούρο λαδοπράσινο...Δείχνει σωστά δηλαδή...
Μοντελίζουμε για να χαλαρώνουμε, όχι για να κυνηγάμε την ουρά μας
Παράθεση από: Ελιξ-ιριος στις Μαρτίου 01, 2010, 03:10:10 μμΜοντελίζουμε για να χαλαρώνουμε, όχι για να κυνηγάμε την ουρά μαςx 100Χαλάρωσε και δώσ' του να καταλάβει. Δεν σε κυνηγάει κανείς Γ.
σωστόοοος... αν σκεφτείς ότι εγώ στην ηλικία σου έπαιζα ακόμη με τα άβαφα της Matchbox (πάντα άρματα) και πάνω που άρχιζα τα 35άρια... εσύ παιδί μου είσαι πολύ μπροστά!!! ΕΥΓΕ νέε μου... : ελπίζω να μην σε κυνηγάνε με τα μαθήματα κ.λ.π.
Ωρε λάδι και κακό Μια χαρά θα βγει μην αγχώνεσαιΠροσοχή λίγο στις φωτο με το φυσικό φως γιατί έχουν την τάση να "καίγονται" - "σκοτεινιάζουν"... Καλή συνέχεια Γ.
Το πολυ λαδι, ειναι ιστορικα σωστο