Το έχω πάρει και πραγματικά είναι ένα βιβλίο χωρίς εθνικιστικές κορώνες όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω,θα διαβάσεις τις βλακείες των Ιταλών που δεν ενημέρωσαν το ΝΑΤΟ γρήγορα με τα έγγραφα που είχαν από παλιά που ανήκουν τα Ιμια δηλαδή σε εμάς.Οι Αμερικανοί κρατάγανε ίσες αποστάσεις και ως συνήθως θα καταλάβεις γιατί είμαστε ένα έθνος καρπαζοεισπρακτόρων από αυτούς που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια.Το βιβλίο κάπια στιγμή πήγα να το πετάξω από τα νεύρα μου με αυτά που διάβαζα για τους προδότες τους δικούς μας.Από την άλλη προσωπικά τα κωλομεμέτια καλά κάνουν και μας π.....νε κανονικά και με τον νόμο γιατί είμαστε άχρηστοι.
Φίλε Jim καλησπέρα,
Αναφέρεσαι σε "προδότες".
Σου θυμίζω ότι οι συγγραφείς αναφέρουν ότι εάν ξέσπαγε σύρραξη μεταξύ των δύο κρατών, το πιθανότερο ήταν να παρεναίβεναν οι Αμερικανοί και να εξωθούσαν Ελλάδα και Τουρκία σε διαπραγματεύσεις
ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, αναφορικά με το status quo του Αιγαίου (F.I.R., υφαλοκρηπίδα, αιγιαλίτειδα ζώνη, εναέριος χώρος, ζώνες αποκλειστικής εκμετάλλευσης - βλ. πετρέλαια -, αποστρατιωτικοποίηση νησιών και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) από τις οποίες η χώρα μας κάθε άλλο παρά κερδισμένη θα έβγαινε...
Με εκτίμηση,
Μιχάλης Σορώτος