Αποστολέας Θέμα: Mine''s Nissan R-35 Gt-r  (Αναγνώστηκε 4542 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Απ: Mine''s Nissan R-35 Gt-r
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 09:41:59 πμ »
Σ΄ ευχαριστω πολυ gtziaf,οπως ειπα και πιο πανω,οταν οι καλες κριτικες ερχονται απο ατομα ανωτερου επιπεδου σου δινουν το εναυσμα και τη δυναμη για το καλυτερο! ::salut::..Λες ν αλλαξω το renti σε λουκι λουκ εδω που τα λεμε? :D :D :D...Πολυπλοκη και λιγα λες για την fxx!181 κομματια,βιβλιο οδηγιων(και οχι φυλλαδιο),και λεπτομερεια ακομα και σε σημεια που δεν περιμενεις η που ακομα ακομα δεν χρειαζεται αν θες,αποτελει οντως προκληση!Δεν την βγαζεις κι εσυ απ το χρονοντουλαπο να παρουμε κι εμεις καμια ιδεα βρε? ::eusa_pray::...Ασχετο προς το παρον αλλα διαβασα στις οδηγιες οτι οι αγοραστες της fxx μπορουν να την παραγγειλουν σε οποιο χρωμα επιθυμουν.Χωρις να θελω να γινω ιεροσυλος και προδοτης (βλ. Σουμι ::mastigoma::)μηπως να ξεκινουσαμε ενα μινι γκαλοπ,παρεα με τους φιλους συμforumιτες,για το χρωμα του μοντελου???

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 10:49:36 πμ »
Χωρις να θελω να γινω ιεροσυλος και προδοτης (βλ. Σουμι ::mastigoma::)μηπως να ξεκινουσαμε ενα μινι γκαλοπ,παρεα με τους φιλους συμforumιτες,για το χρωμα του μοντελου???

Για την λίστα, στην πραγματικότητα δεν έχεις και τόσες επιλογές καθώς συγκεκριμένα νούμερα αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα χρώματα...
Δες αυτό : http://www.finecars.cc/en/editorial/article/news/ferrari-fxx-serial-numbers/index.html?no_cache=1&tx_ttnews[backPid]=262&cHash=77ce6e5b2b

Συνοψίζοντας είναι Κόκκινο, μαύρο, κίτρινο, μπλέ, άσπρο και πορτοκαλί.
Ωραία επιλογή είναι μια Pearl white, που φτίχανει κάποιος στο automotiveforums (http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=972271). Αλλά εγώ δεν θα έφτιαχνα ποτε αυτοκίνητο με το Νο17. (εξαιτίας του Mass πάντα :twisted: :twisted:)...
Στο συγκεκριμένο forum έχει πολλά WIP με ότι χρειαστεις για το αμάξι (μοντελιστικά πάντα).Για μένα λίγο δύσκολο να την ξεκινήσω καθώς υπάρχει άλλο project, ήδη στον πάγκο....
Τέλος για σήματα - αριθμούς και βελτιωτικά θα σου φανει χρήσιμο αυτό : http://www.hiroboy.com/catalog/advanced_search_result.php?keywords=fxx&x=28&y=17
Ελπίζω να βοήθησα - Περιμένω εξελίξεις... ::salut::

Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 03:58:06 μμ »
Φιλε μου πολυ καλη δουλεια!
Συγχαρητηρια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος nakis92

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 04:29:15 μμ »
Μπράβο και από μένα renti!!! Πολύ αξιόλογη δουλειά!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Keep modelling..

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 16, 2010, 07:17:50 μμ »
Να προσθέσω και εγώ τα συγχαρητήριά μου για την άψογη και καθαρή δουλειά σου. Διπλά όμως διότι υπολόγισα ότι το Nissan άρχισε και τελείωσε σε 10 ημερολογιακές μέρες ή κάνω λάθος? Αν είναι έτσι εγώ σέρνομαι πάνω στην Γερμαναρού που μου έχει φάει τα συκώτια στο μασκάρισμα.

Διπλά μπράβο ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 12:01:18 μμ »
Φιλοι μου Vagelis207,nakis92 και Est.1976 σας ευχαριστω πολυ ειλικρινα!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Να προσθέσω και εγώ τα συγχαρητήριά μου για την άψογη και καθαρή δουλειά σου. Διπλά όμως διότι υπολόγισα ότι το Nissan άρχισε και τελείωσε σε 10 ημερολογιακές μέρες ή κάνω λάθος? Αν είναι έτσι εγώ σέρνομαι πάνω στην Γερμαναρού που μου έχει φάει τα συκώτια στο μασκάρισμα.

Διπλά μπράβο ::icon_thumright::
Φιλε Est να σου πω την αληθεια τωρα που το επισημανες το προσεξα κι εγω!Αν λαβεις υποψη οτι το πρωτο post,οπου εδειχνα τις αναρτησεις του datsun ετοιμες,ηταν στις 6/1 και το post με το μοντελο ετοιμο στις 14/1 τοτε πεφτουμε στις 8 ημερες :D :D.
Βασικα τι να πω?Ειναι αυτο που ειπα και στον φιλο gtziaf στην αρχη,οτι η λαχταρα μου να δω το μοντελο ετοιμο με κανει τοσο βιαστικο χωρις αυτο να σημαινει οτι και η δουλεια θα βγει και σωστη....Ειμαι στην προσπαθεια της ''υπομονης'' με σκοπο τα καλυτερα αποτελεσματα.Ιδωμεν!

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 12:18:25 μμ »
Φανταστικη η Fxx σε λευκη περλα gtziaf,και γεματο ιδεες το forum τους,σ'ευχαριστω ::salut::!Μια μικρη και ταπεινη παρατηρηση ομως.Καλη και αγια η εξατμιση που εφτιαξε το παληκαρι και μακαρι να καταφερνω κι εγω τετοια αποτελεσματα αλλα θα ταιριαζε περισσοτερο σ ενα evo 9 που ''ψαχνει'' τα 1000ps παρα σε μια ferrari των τοσων εκατομμυριων.Θα μ'αρεσε κατι πιο ''ενιαιο κομματι'' και γυαλιστερο.Αποψη μου παντα ε!

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 03:45:29 μμ »
Πολύ ωραίο το εργαλείο!!!!!Πολύ καλή δουλεία!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 17, 2010, 10:22:51 μμ »
Σ'ευχαριστω πολυ Κουρσαρε!!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Μούργα

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 05:52:25 πμ »
Πανεμορφο μπραβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος renti

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 19, 2010, 08:35:36 πμ »
Σ΄ ευχαριστω πολυ φιλε Μουργα! ::salut::Ποτε θα μεγαλωσει το pajero club?Περιμενω!

Αποσυνδεδεμένος Μούργα

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 20, 2010, 02:13:17 πμ »
Εχει μπει στο ντουλαπι προς το παρων λογω βασης αλλα θα ξανα επιστρεψει σε ευχαριστω

Tags: