Αποστολέας Θέμα: Α-7Η της Π.Α  (Αναγνώστηκε 1189 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antonio46

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Α-7Η της Π.Α
« στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 03:51:45 μμ »
Μιασ και καταφερα να βρω σημερα ψηφιακη για να βγαλω φωτογραφιες θα σας παρουσιασω ενα αεροπλανο που ειχα παρατησει για καιρο και το ξαναεπιασα στα χερια μου πριν λιγες μερες.

Προκειται για το Α-7D της Hasegawa το οποιο μετετρεψα σε Α-7Η.Το μοντελο βρισκεται στα σταδια του βαψιματος και σιγα σιγα τελειωνει.Οι φωτογραφιες που ακολουθουν ειναι απο το βαψιμο της παραλλαγης που τελειωσε χθες.Kραξτε ελευθερα.... :mrgreen: :mrgreen:

shadow knows never forget your roots f-4

Αποσυνδεδεμένος Μούργα

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Απ: Α-7Η της Π.Α
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 05:50:31 μμ »
Για πινελατο καλο ειναι προσεξε λιγο το σβησιμο των χρωματων καλη  συνεχεια καλα το πας ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 27, 2009, 10:02:15 μμ »
Aντωνιε οπως λεει και ο μουργας για πινελατο ωραιο ειναι...αλλου ειναι το προβλημα.
 ::arrowred::Το γκρι μου φαινεται καπως πιο σκουρο απ'οσο θα πρεπε εκτος κι αν φταιει η φωτο.Απο Humbrol ειναι το 28 παντως
 ::arrowred:: 2ο και σοβαροτερο (αν και μου αρεσει ωντας φαντομlover  :mrgreen:) φτιαξε τα ακροπτερυγια να ερθουν στην ιδια ευθεια με την
υπολοιπη πτερυγα.ετσι οπως ειναι Φαντομιζει  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος antonio46

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 28, 2009, 04:25:21 μμ »
Aντωνιε οπως λεει και ο μουργας για πινελατο ωραιο ειναι...αλλου ειναι το προβλημα.
 ::arrowred::Το γκρι μου φαινεται καπως πιο σκουρο απ'οσο θα πρεπε εκτος κι αν φταιει η φωτο.Απο Humbrol ειναι το 28 παντως
 ::arrowred:: 2ο και σοβαροτερο (αν και μου αρεσει ωντας φαντομlover  :mrgreen:) φτιαξε τα ακροπτερυγια να ερθουν στην ιδια ευθεια με την
υπολοιπη πτερυγα.ετσι οπως ειναι Φαντομιζει  :mrgreen:
Φιλε phantomakia,το κατω μερος ειναι τοσο γκρι γιατι δεν εχει βαφτει ακομα αλλα αφου μου ειπες πως ειναι το 28 θα το βαψω ετσι, γιατι και εγω δεν ηξερα την σωστη αποχρωση.Οσο για την πτερυγα ειναι ετσι γιατι δεν καθεται αλλιως η ατιμη, αλλα και ετσι καλη ειναι γιατι τεινει να γινει Φαντομι.. :mrgreen: :mrgreen:
(Ευχαριστω για τις παρατηρησεις) ::salut:: ::salut::
shadow knows never forget your roots f-4

Tags: